.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89

Град
    България
    Приятел, на твоята възраст е съвсем нормално. Ако знаеш колко момчета си нямат гаджета като теб... Аз съм на 21 и все още не съм имал приятелка, а както се очертават нещата и в бъдеще е малко вероятно да ме огрее щастието. Така, че, спокойно, не си само ти, а и за всяко нещо си има време. Когато е писано, ще стане. Дотогава, докато не си намериш приятелка, търси или както казва Akademika, насочи вниманието си в някое изкуство или хоби.
    Късмет! \/

Повече от фен
    spoko za kade barzash nima ti puka che dr imat ( e razbiraemo e )povecheto v momenta sa nqkakvi neseriozni momicheta i momcheta koito tragvat s nekoi ili zashtoto e bogat ili izvesten ili neshto dr.I na tova im se vyzhishtavat,smeshno e .Ne se hvashtai s purvata koqto doide kato ostanalite tvoi vrystnici z sum sigurna che za vremeto koeto si nqmal gadje edin den shte navaksash
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Емм ако толкоз мн напираш - "забий" си някоя по скайп! А пък иначе...просто поеми инициативата - запознай се с някой.Като седиш и чакаш любовта да те цапне по главата...ще има да си чакаш!
    Всъщност мен ме цапна така...и запознанството беше в чата...какво да говорим, но отсрещната личност се оказа курва в пълния смисъл на думата...

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Малко инфо за "бавните" постнали след автора:
    Давате му съвет да действа-той пише,че има проблем със общуването!
    Следователно съвета отива по дяволите!Проблема му е,че се комплексира от останалите хора,които се обичат...
    Давате му съвета да търси любовта-любовта не се търси,защото е просто чувство!
    Казвате,че любовта неможе да те "цапне по главата"....Мда...По вашата логика,който търси намира?Ми тогава защо аз като тръгна за злато се връщам със 2 кг манатарка?Май нещо не е така,а?
    Към автора:
    Не се комплексирай,това може да ти засегне "Егото" за напред,колкото повече мислиш за това,че нямаш гадже/приятелка,толкова повече се комплексираш.Познавам двама мъже на 24 и 27,които до сега са нямали приятелки...Живей си живота,каквото е писано,ще стане.
    =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Малко инфо за "бавните" постнали след автора:
    Давате му съвет да действа-той пише,че има проблем със общуването!
    Следователно съвета отива по дяволите!Проблема му е,че се комплексира от останалите хора,които се обичат...
    Давате му съвета да търси любовта-любовта не се търси,защото е просто чувство!
    Казвате,че любовта неможе да те "цапне по главата"....Мда...По вашата логика,който търси намира?Ми тогава защо аз като тръгна за злато се връщам със 2 кг манатарка?Май нещо не е така,а?
    Към автора:
    Не се комплексирай,това може да ти засегне "Егото" за напред,колкото повече мислиш за това,че нямаш гадже/приятелка,толкова повече се комплексираш.Познавам двама мъже на 24 и 27,които до сега са нямали приятелки...Живей си живота,каквото е писано,ще стане.

Нямаш грешка, само дето той казва, че ---->*Н*Я*М*А*<--- проблеми с общуването...

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    всъщност не се чака, а се действа
    тва да не е автобус, че да чакаш

ami i az nqmam priqtel i az sam na tolkova ama ne sa oplakvam da ti kaja-gledai ot polojitelnata strana - nema koi da ti pili na glavata,da te sledi kakvo pravish,da ti se barka izlishno....i az se bqh otchaqla po edno vreme ama ... nqma mqsto za otchaqnie-v jivota ima tolkova mn neshta na koito mojesh da se kefish...obarni vnimanie na tqh.ti ako se otchaqsh ot sega sled 10 godini ko she praish-trq sa hvarlqsh ot Asparuhoviq...stqgai se i gore glavata
    It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]

ох...

Аз също съм на 15.Имала съм приятел,но той не беше идеалният човек за мен.Може би и аз съм се чувствала като теб-да завиждам на влюбените,да се отчайвам,че няма да намеря подходящо момче.Но престанах да се интересувам от това.Все пак сме млади,няма страшно!Ще срещнеш своето момиче,но всичко с времето си.Не е нужно да се комплексираш.Както сам казваш-чака се.Но не се коси толкова!Не мисили за това,насочи вниманието си другаде.И ще видиш,че всичко ще се подреди!

човече същата работа съм спокс,но се живее някак си ще си намериш някоя да се надяваме

Спокойно бе пич.. И ти ще срешнеш любофта..! Пък с чакане нощо не става.. може би трябваи да действаш.. ! Айде успех.. :P
    Мечтите са безкрайни..

hei ne se pritesnqvai samo na 15 si ima vreme za lubov i vruzki mojesh li da go zabelvash nqma problemi ako mojesh
    Kiss On The Lips

Ем...от тая история аз разбрах, 4е 4овека каза с 2 думи "помогнете ми!Как да не мисля за това?" Ще кажа само: НЯМА ТАКАВА ОПЦИЯ Само на 15 си! Тепърва ти предстои да си блъскаш главата над какви ли не любовни теми Радвай се докато нещата са спокойни, 4е като те треснат после хормоните.. още по-здраво... ще се 4удиш на кой свят си
    За вси4ко си има време.. и рано или късно нещата се нареждат Дишай спокойно
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Синя София!
    С тва самосъжаление и на 30 ше си останеш без лИбоФ.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Първото ми гадже беше още когато бях на 3-4.НЕ ЛЪЖА!Казваше се Мери.
    Но иначе , пък, сега съм сам...

Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Първото ми гадже беше още когато бях на 3-4.НЕ ЛЪЖА!Казваше се Мери.
    Но иначе , пък, сега съм сам...
    Да не ти пука
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Не ми пука

Фен
    Град
    drevna garciq
    Пряк пример ти давам :
    На всяко действие действа обратно противодействие.
    не разчитам от теб да го разбереш след като питаш такива неща....
    за това ще ти обясня с две три думи.
    За всеки човек е различно всичко е идивидуално.Един стар приятел ми казваше за всеки влак си има пътници. Пътници много но ако не спираш на всяка спирка едва ли някой ще се качи...
    Сега на български : Зарибяваи ги повече грозни хубави по-големи по-малки.. От опит мога да ти кажа, че да си с по-голяма е по-лесно
    Излизаи повече зарибявай недеи да пишеш теми 15 год няам гадже ауу краи я си режи вените
    стегни се бе казваш НЕ МЕ ЕБЕ КО МИ ПУКА
    ех ех млади хора бива ли такова нещо.
    Помни че Конфуции е мъдър човек и че владее силата и че тряа го послушаш и да не четеш повече от тва мнение аре УСПЕХ С МАЦКИТЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Град
    Разбрах те идеално.А и за по-големите,аз като по-малук в класовете ми, съм излзиал все с по-големи.(ако незнаете тръгнах на даскало на 6.Сега съм в 8 клас на почти 14 години.)И е мн вярно че по-добре с тях.

Да - на 10 е мноо яко да излизаш с кака на 12.

Град
    nqkade tam

Re: На 15 без любов .

Цитирай Първоначално написано от Anonimkoto_bg
    Ами момче на 15 съм ////// нямам проблем с общуването .//////Определено съм с правилна ориентация
    ем дека е проблема,няма са плащищ си4ко с времето си
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

shte doide i tozi moment.. az sam po malka na 14 sam ama... kato doide she ima da vikash shto li mi trqshe.. ne che kazvam neshto za liubovta

bate tree da raboti6 po tfa,lubofta nqma da doide pri tebe fse pak i trea da xodi6 kum neq!!! ima6e edna pogowrka 4e kogato planinata ne idva pri moxamed,moxamed otiva pri planinata Probvai Se na fsqkude fse pak momi4etata sa lesni

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Е,споко аз съм на 13 и не съм имала гадже до сега!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    ami ....da ti kaja i az s1m pochti na 16 ama do sega gadje ne s1m imala ama ne se otchaivam tolkova ..........daje na psoled1k vze da ne mi puka.Pochaikai i na teb s1m ubedena che shte ti se usnihne shtastieto i osven uspeh de ne moga da ti pojelaq

momi4e sam i az po4ti na 16 i do sega ne sam imala gadje edno mom4e mi predloji predi 2 god nqkade no az poneje bqh mn t1pa i sramejliva i mu otkazah a go haresvah DEISTVAI NE 4AKAI NI6TO

аз пък сам момче на 14 и все още не сам имал гадже и най - после усетих любовта и знам че и тя ме обича, но се чудя как да й го кажа...савети PLS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си