- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 15 без любов .
ami ne se ot4aivai rano ili kusno i ti 6te yseti6 4uvstvoto lubov![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
ti pone si imal az sam na 14 i sam nqmalПървоначално написано от Anonimkoto_bg
i sam oshte po zle i mnogo po kompleksiran,ama tova e jivota i nemojesh da izbqgash ot nego.Priemi go i ne se bori s nego
В скоби "Всичко опира до общуването"Първоначално написано от SWASTICA
znai6 li ne si samo ti nai6 li kolko mnogo sa kato teb i me4taqt da se celuvat s lubimiq 4ovek......i kato gledat drygite dvoiki sqka6 s1rceto0 ti spira i se obrazyva byca v g1rloto ti i ti idi da zareve6 i az s1m t1i i den sled den me4taq da b1da na mqstoto na tezi koito se mlqskat no moita priqtelka vika ee ko da se prai jivota e syrov....znam 4e 6te dodi vremeto no zapitval li si se koga 6te doide to koga i na tebe 6te ob1rnat vnimanie?
za vsi4ko si ima vreme. moje prosto da nqma podhodq6t 4ovek, a ne problema da e v teb..vse 6te se nameri nqkoi.
ми и аз след 6 месеца ставам на 16-не съм имала гадже и какво-дай да умирам...Има време за всичко
е на 15 си, не е болка за умиране, а щом вече си имал гадже значи има какво да се хареса в тебтъй че - спокс \
/
deistvai tva verno da ne e avtobus tyka![]()
![]()
![]()
![]()
a ako ima6 problem s ob6tyvaneto mn ti puka davai a ako ne moje6 trea da si 4akai lubovta sama da doide pritebe koeto nqma da e skoro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не се сдухвайте, кво като си нямате гадже, и аз си нямам и кво, болна ли съм?! Гледайте от добрата страна! Ако си момче няма нужда да и купуваш подаръци, няма нужда да измисляш оргинални комплименти, няма нужда да ходиш по кафета и да плащаш сметки... колко по-удобно е а? И най-вече не се притесняваш че можеш да си лепнеш венеричска болест![]()
А за момичетата: Аз например не се депресирам щото нямам гадже, а напротив така си ми е добре, защото много обичам да съм свободна, обичам да не завися от никого... Не обичам да ходя по кафета и да се мляскам с някого по улицата, не обичам да закъснявам за срещи...
Това е от мен, ако се замислите и вие ще открияте още поне толкова положителни страни на това да си свободен...![]()
lual... някои хора цял живот без любов карат а ти още на 15 се оплакваш :Д
не искамд а прозвъчи все едно се хваля ама съм имала бая гаджета ... един път съм обичала и съм страдала адски много от това и когато нямам гадже понякога чувствам и аз такава самота и ми става гадно като видя момче и момиче да се обичат защото всеки малко или много иска да усети човек до себе си ан който може да разчита ..една опора едно рамо а на 15 години момчетата вие не сте достатъчно развити според мен и аз съм на 15 години ама с момче на мойта възраст съм ходила само с 1 останалите сте бая на зад рядко се среща да сте повете от 15 годишни има много време спокойно ще я срещнеш при вас се случва след 16 годишна възраст горе долу като се доразвиите мозъчно без да се обиждаш ама наистина не те познавам![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
така и аз бих се комплексирал копеле на 15 с 1 гадже ......хмммм мн жалко найстина но кво да се прави споко сиг има и няколо(2-ма 3-ма ) в челия свят
Ghost reporting!
Не се притеснявай имаш още поне 30-40 година все ще ти се върже някойтака и аз бих се комплексирал копеле на 15 с 1 гадже ......хмммм мн жалко найстина но кво да се прави споко сиг има и няколо(2-ма 3-ма ) в челия свят![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - дано всичките позитивни мнения да са верни, че всяко нещо с времето си, защото когато си сам и гледаш на периодите без гадже само като на личен провал, все повече се вглъбяваш в проблема и самочувствието върви надолу и надолу...
пффф тръгнах с моето първо гадже на 15 и още съм с него, имаш още мн време. 15 години нищо не са
Абе ти се настрой просто да си живееш маск добре, както ти е яко.И като имаш настроение, самочуствие, тва онова и не мислиш главно "Оф що нямам аверка" и всичко си идва на мястото.А и най-важното ако искаш нещо по сериозно бъди себе си
.Успех \
/
ти си едва на 15... а преди около 2-3 дена писах съвети вив форума за мъж, който е на 21 а не е имал приятелка... не се притеснявай, рано или касно ще дойде и при теб твоят "принц" и то може би когато най-малко очакваш, просто не мисли за това, имай самочувствие, общувай с момчета и ще ти се усмихне късмета (може и любовта)![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Любов .. не е понятие , което да се определи от това да си хванеш просто гадже .. Трябва да изпитваш доста силни чувства , които ти да определиш като любов .. просто , ти сам ще усетиш дали е просто влечение или любов ..На 15 без любов .
Има първа любов , и истинска любов
Първата любов всеки я изпитва .. в детски години , в смисъл .. то не е гарантирано де, но има и такива случаи , дето ... де да знам
Какво да ти кажа .. бях на 16 и 364 дни , и бях Влюбен , но тва до следващия ден , беше една несподелена любов .. в смисъл , нали говорим за гаджета , е , на 22.02 когато станах на 17 си хванах гаджето ,в което съм влюбен ... и как да ти обясня .. за тва няма години , и време , час и секунди .. идва , удря те по главата , и не пита .. как да ти обясня ...
Не се панирай , не мисли за тва , не си викай сега - аз съм сдухан, тъп и т.н. .. кво да правя .. даже не си направих и труда да ти прочета поста , но предположих по заглавието какво ми пишеш ..
Пф .. отплеснах се ..
Айде .. гледай напред , и късмет ..
(пак прецаках някоя тема с моите безмислени постове![]()
сорка
)
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
и аз съм на почти 15 ама това да се влюбиш е много гадновлюбвал съм се ама това е много шибано
бях се влюбил в 1 момиче и тя ми изпили мозака само за нея мислех и неможех да се концентрирам върху много неща и вече казах НЕ като стана чак след 20 година натам ще си правя връзка :P
:P
Всяко нещо с времето си![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Искам да ти издам 1 тайна... наскоро откриха изумителна течност която произвежда хормони, привличащи жените. Нарича се натриева основа.
Ще си наваксаш,спокойно.Винаги има време за всичко.Само не се комплексирай от това.