.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    ami ne se ot4aivai rano ili kusno i ti 6te yseti6 4uvstvoto lubov
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Re: На 15 без любов .

Цитирай Първоначално написано от Anonimkoto_bg
    Ами момче на 15 съм от град Стара Загора, обаче до ся съм имал само 1 гадже и то за много кратко време . Знам че трябва да чакам, но почвам да си мисля, че никога няма да усетя любовта. Имам много приятелки, нямам проблем с общуването . Определено съм с правилна ориентация ... но нз .. Като гледам хората как се прегръщат, целуват и обичат направооо Много е кофти така Дайте някакви съвети как мога да спра да мисля за това ... пак повтарям знам, че се чака амаа ... нз.. оглупявам вече - комплексирам се
    ti pone si imal az sam na 14 i sam nqmal

i sam oshte po zle i mnogo po kompleksiran,ama tova e jivota i nemojesh da izbqgash ot nego.Priemi go i ne se bori s nego

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Спекулативно,явно не съм се изказал правилно...
    В неговия пост,пише,че няма проблеми със общуването,но аз съм наясно с психо-невронния интеграл....Всичко това,което той го пише и всичко това което казва>>>ЗНАЧИ ИМА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ СЪС ОБЩУВАНЕТО!
    Ако нямаше проблем,нямаше да търси съвет из форумите.
    Подготвил съм се и за въпроси от вида на:"Ама ти не виждаш ли,че е написал,че НЯМА проблеми със общуването"..или"Какво общо има общуването със форумите" и тем подобни.
    Под общуване се разбира всякаква комуникация със отсрещния човек,било то общуване за секс или за детски колички.
    Общуването за любовта,пак си е общуване.Щом той неможе да постигне някакъв успех във тази област,значи има проблем със общуването
    В скоби "Всичко опира до общуването"

Споко аз съм на 16 още малко на 17 ще стана и съм като теб, но поне я карам на забивки.. съвета ми е отиди на диско и се забии с някоя мацка

znai6 li ne si samo ti nai6 li kolko mnogo sa kato teb i me4taqt da se celuvat s lubimiq 4ovek......i kato gledat drygite dvoiki sqka6 s1rceto0 ti spira i se obrazyva byca v g1rloto ti i ti idi da zareve6 i az s1m t1i i den sled den me4taq da b1da na mqstoto na tezi koito se mlqskat no moita priqtelka vika ee ko da se prai jivota e syrov....znam 4e 6te dodi vremeto no zapitval li si se koga 6te doide to koga i na tebe 6te ob1rnat vnimanie?

za vsi4ko si ima vreme. moje prosto da nqma podhodq6t 4ovek, a ne problema da e v teb..vse 6te se nameri nqkoi.

Нищо аз много пъти съм се влюбвала в много момчета но чак на 16 успях наистина да имам споделена любов и съм много щастлива за това. Не се притеснявай имаш още поне 30-40 година все ще ти се върже някой

...

ми и аз след 6 месеца ставам на 16-не съм имала гадже и какво-дай да умирам...Има време за всичко

е на 15 си, не е болка за умиране, а щом вече си имал гадже значи има какво да се хареса в теб тъй че - спокс \/

deistvai tva verno da ne e avtobus tyka a ako ima6 problem s ob6tyvaneto mn ti puka davai a ako ne moje6 trea da si 4akai lubovta sama da doide pritebe koeto nqma da e skoro

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Абе не се сдухвайте, кво като си нямате гадже, и аз си нямам и кво, болна ли съм?! Гледайте от добрата страна! Ако си момче няма нужда да и купуваш подаръци, няма нужда да измисляш оргинални комплименти, няма нужда да ходиш по кафета и да плащаш сметки... колко по-удобно е а? И най-вече не се притесняваш че можеш да си лепнеш венеричска болест
    А за момичетата: Аз например не се депресирам щото нямам гадже, а напротив така си ми е добре, защото много обичам да съм свободна, обичам да не завися от никого... Не обичам да ходя по кафета и да се мляскам с някого по улицата, не обичам да закъснявам за срещи...

Това е от мен, ако се замислите и вие ще открияте още поне толкова положителни страни на това да си свободен...

lual... някои хора цял живот без любов карат а ти още на 15 се оплакваш :Д

не искамд а прозвъчи все едно се хваля ама съм имала бая гаджета ... един път съм обичала и съм страдала адски много от това и когато нямам гадже понякога чувствам и аз такава самота и ми става гадно като видя момче и момиче да се обичат защото всеки малко или много иска да усети човек до себе си ан който може да разчита ..една опора едно рамо а на 15 години момчетата вие не сте достатъчно развити според мен и аз съм на 15 години ама с момче на мойта възраст съм ходила само с 1 останалите сте бая на зад рядко се среща да сте повете от 15 годишни има много време спокойно ще я срещнеш при вас се случва след 16 годишна възраст горе долу като се доразвиите мозъчно без да се обиждаш ама наистина не те познавам
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

така и аз бих се комплексирал копеле на 15 с 1 гадже ......хмммм мн жалко найстина но кво да се прави споко сиг има и няколо(2-ма 3-ма ) в челия свят
    Ghost reporting!

Не се притеснявай имаш още поне 30-40 година все ще ти се върже някой
    така и аз бих се комплексирал копеле на 15 с 1 гадже ......хмммм мн жалко найстина но кво да се прави споко сиг има и няколо(2-ма 3-ма ) в челия свят

По темата - дано всичките позитивни мнения да са верни, че всяко нещо с времето си, защото когато си сам и гледаш на периодите без гадже само като на личен провал, все повече се вглъбяваш в проблема и самочувствието върви надолу и надолу...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    пффф тръгнах с моето първо гадже на 15 и още съм с него, имаш още мн време. 15 години нищо не са

Голям фен
    Град
    Варна
    Абе ти се настрой просто да си живееш маск добре, както ти е яко .И като имаш настроение, самочуствие, тва онова и не мислиш главно "Оф що нямам аверка" и всичко си идва на мястото.А и най-важното ако искаш нещо по сериозно бъди себе си .Успех \/

Град
    ПлуТоН
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    всъщност не се чака, а се действа
    тва да не е автобус, че да чакаш

Град
    у вас ;]

ти си едва на 15... а преди около 2-3 дена писах съвети вив форума за мъж, който е на 21 а не е имал приятелка... не се притеснявай, рано или касно ще дойде и при теб твоят "принц" и то може би когато най-малко очакваш, просто не мисли за това, имай самочувствие, общувай с момчета и ще ти се усмихне късмета (може и любовта)
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    На 15 без любов .
    Любов .. не е понятие , което да се определи от това да си хванеш просто гадже .. Трябва да изпитваш доста силни чувства , които ти да определиш като любов .. просто , ти сам ще усетиш дали е просто влечение или любов ..

Има първа любов , и истинска любов

Първата любов всеки я изпитва .. в детски години , в смисъл .. то не е гарантирано де, но има и такива случаи , дето ... де да знам

Какво да ти кажа .. бях на 16 и 364 дни , и бях Влюбен , но тва до следващия ден , беше една несподелена любов .. в смисъл , нали говорим за гаджета , е , на 22.02 когато станах на 17 си хванах гаджето ,в което съм влюбен ... и как да ти обясня .. за тва няма години , и време , час и секунди .. идва , удря те по главата , и не пита .. как да ти обясня ...

Не се панирай , не мисли за тва , не си викай сега - аз съм сдухан, тъп и т.н. .. кво да правя .. даже не си направих и труда да ти прочета поста , но предположих по заглавието какво ми пишеш ..

Пф .. отплеснах се ..

Айде .. гледай напред , и късмет ..

(пак прецаках някоя тема с моите безмислени постове сорка )
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Франция ; В. Търново

и аз съм на почти 15 ама това да се влюбиш е много гадно влюбвал съм се ама това е много шибано бях се влюбил в 1 момиче и тя ми изпили мозака само за нея мислех и неможех да се концентрирам върху много неща и вече казах НЕ като стана чак след 20 година натам ще си правя връзка :P :P

Всяко нещо с времето си
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Искам да ти издам 1 тайна... наскоро откриха изумителна течност която произвежда хормони, привличащи жените. Нарича се натриева основа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ще си наваксаш,спокойно.Винаги има време за всичко.Само не се комплексирай от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си