.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89

...

Всъщност зависи какво искаш ако искаш дълга връзка ше търсиш подходящата ако не в морето има много риба...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    аз съм на 17 ... пак без любов ...
    просто ... ми е писнало от мимолетни връзки за по 1 път .. както се казва .. и след тва свършва ... искам нещо по така .. искам .. нещо сериозно .. н0 уви маи много искам ... просто се оглеждай повече .. ако не намираш значи не търсиш достатъчно ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Искам да ти издам 1 тайна... наскоро откриха изумителна течност която произвежда хормони, привличащи жените. Нарича се натриева основа.
    daaaaaaam verno e i az sym sedmi klas i mn me kefi natrievata osnova... napravo auuuuu izgarqm ot strast!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: На 15 без любов .

Цитирай Първоначално написано от Anonimkoto_bg
    Ами момче на 15 съм от град Стара Загора, обаче до ся съм имал само 1 гадже и то за много кратко време . Знам че трябва да чакам, но почвам да си мисля, че никога няма да усетя любовта. Имам много приятелки, нямам проблем с общуването . Определено съм с правилна ориентация ... но нз .. Като гледам хората как се прегръщат, целуват и обичат направооо Много е кофти така Дайте някакви съвети как мога да спра да мисля за това ... пак повтарям знам, че се чака амаа ... нз.. оглупявам вече - комплексирам се
    Аз правя 15 на 16.06. и също съм имал само 1 гадже за около 1 седмица и нещо.Наскоро усетих любовта,но за жалост несподеленат.Не се отчайвай за всичко си има време!!Знам как се чувстваш и аз съм го изпитвал,но се опитвай да не изпадаш в размисли по тази тема ,разведрявай се,излизай.Ако постоянно мислиш за това ще ти е гадно,тъпо,смотано и поросто не си заслужава!Ще ти дойде времето!!!

--------------------------------------------------------

Ами момче на 15 съм от град Стара Загора, обаче до ся съм имал само 1 гадже и то за много кратко време . Знам че трябва да чакам, но почвам да си мисля, че никога няма да усетя любовта. Имам много приятелки, нямам проблем с общуването . Определено съм с правилна ориентация ... но нз .. Като гледам хората как се прегръщат, целуват и обичат направооо Много е кофти така Дайте някакви съвети как мога да спра да мисля за това ... пак повтарям знам, че се чака амаа ... нз.. оглупявам вече - комплексирам се
    Спокойно ше му додйе и твоето време няма да къде да бързаш Ам заралии сме кажи как се казваш може да се пзоанваме знае ли се

Мега фен Аватара на iiirish
    Ква любов искаш на 15 бе?! Аууу кухи лейки!!!

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Ква любов искаш на 15 бе?! Аууу кухи лейки!!!
    ..ъъ....как каква?!....мислиш,че на 15 няма любов?...в адска грешка си

..this world is watching me..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    спокс човеко има време...иначе наистина кажи нещо за тебе си да видим може да се познаваме...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

ако си харесал някоя девойка..флиртувай..забавля вай се.. аз като харесам някое момче първо му привличам вниманието,то като ме хареса смао действа..но любовта ме намери,точно когато най-малко очаквах,ама първо я потърсих ама малко де
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

tva che nqmash pritelkane trqbva da te otchaiva jivota e pred teb ti da ne mislish che si mnogo golqm samo na 15 si oshte kolko vruski shte imash i shte se vliubvash

Град
    Сф

zwu4i6 kato men dopredi mesec....samoo 4e az sam momi4e i sam na 17,nqmah nikakaw uspeh w lubowta,we4no sama,obgradena ot dwoiki...e da ama to towa e do wreme. izwednyj syvsem nenadeino se sabrah s edin neweroqten 4owek i sega sam mnogo 6tastliwa.... prosto 4akai i bez depresii q ;]

Голям фен
    Аз бих ти казала-не ти трябва любов не и за сега
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    София
    Само на 15 си. За къде си се разбързал. Ние на 15 още на "стражари и апаши" играхме.
    Който иска можем да си попишеме

Споко! Рано или късно и на твоята улица ще изгрее слънце
    Не прибързвай с нещата, защото има възможност да не намериш точно човека, който си търсил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си