- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 15 без любов .
Всъщност зависи какво искаш ако искаш дълга връзка ше търсиш подходящата ако не в морето има много риба...
аз съм на 17 ... пак без любов ...
просто ... ми е писнало от мимолетни връзки за по 1 път .. както се казва .. и след тва свършва ... искам нещо по така .. искам .. нещо сериозно .. н0 уви маи много искам ... просто се оглеждай повече .. ако не намираш значи не търсиш достатъчно ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
daaaaaaam verno eПървоначално написано от w0sh
i az sym sedmi klas i mn me kefi natrievata osnova... napravo
auuuuu izgarqm ot strast!
Първоначално написано от Riot
Аз правя 15 на 16.06. и също съм имал само 1 гадже за около 1 седмица и нещо.Наскоро усетих любовта,но за жалост несподеленат.Не се отчайвай за всичко си има време!!Знам как се чувстваш и аз съм го изпитвал,но се опитвай да не изпадаш в размисли по тази тема ,разведрявай се,излизай.Ако постоянно мислиш за това ще ти е гадно,тъпо,смотано и поросто не си заслужава!Ще ти дойде времето!!!Първоначално написано от Anonimkoto_bg
![]()
--------------------------------------------------------
Спокойно ше му додйе и твоето време няма да къде да бързашПървоначално написано от Anonimkoto_bg
Ам заралии сме кажи как се казваш може да се пзоанваме знае ли се
![]()
..ъъ....как каква?!....мислиш,че на 15 няма любов?...в адска грешка сиПървоначално написано от anito.sl
![]()
..this world is watching me..
спокс човеко има време...иначе наистина кажи нещо за тебе си да видим може да се познаваме...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ако си харесал някоя девойка..флиртувай..забавля вай се.. аз като харесам някое момче първо му привличам вниманието,то като ме хареса смао действа..но любовта ме намери,точно когато най-малко очаквах,ама първо я потърсих ама малко де![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
tva che nqmash pritelkane trqbva da te otchaiva jivota e pred teb ti da ne mislish che si mnogo golqm samo na 15 si oshte kolko vruski shte imash i shte se vliubvash![]()
Първоначално написано от Anonimkoto_bg
zwu4i6 kato men dopredi mesec....samoo 4e az sam momi4e i sam na 17,nqmah nikakaw uspeh w lubowta,we4no sama,obgradena ot dwoiki...e da ama to towa e do wreme. izwednyj syvsem nenadeino se sabrah s edin neweroqten 4owek i sega sam mnogo 6tastliwa.... prosto 4akai i bez depresii q ;]
Само на 15 си. За къде си се разбързал. Ние на 15 още на "стражари и апаши" играхме.
Който иска можем да си попишеме
Споко! Рано или късно и на твоята улица ще изгрее слънце
Не прибързвай с нещата, защото има възможност да не намериш точно човека, който си търсил...