Цитирай Първоначално написано от kael
Цитирай Първоначално написано от ~Em4o~
Цитирай Първоначално написано от DubDeluxe
защо го кълвете човека ? моята ситуация е същата и мога да ви кажа , че най-много боли от тва да обичаш а отсреща да не ти отвръщат , това вече ми става 8ми месец поред в който се мъча да съм с нея и само аз страдам от тая ситуация , но не спирам , явно не сте били така и незнаете какво е

на автора успех ! дано си я върнеш =D>

И аз подкрепям тоя коментар!
мноо сте се прецакали тогава
бил съм 2 пъти и от опит знам ( ест не 8 мнесеца много по малко аз да не съм мазохист я ) то по малоумно нещо няма щом не те иска някой значи НЕ ТЕ ИСКА няма магически формули и думи.. не ме разбирайте погрешно вярвам в любовта ама щом я няма, няма смисъл да се мъча недеите и вие .....
отклонявам се от темата малко но се извинявам защото не мога да мълча и ми се е събрало много !
братко знаеш шибания келеш който е с нея какво е говорил за мен ? "той май се праше нещо и искаше да ме бие ама .... не му стигне смелост " а аз не съм го премазал до сега само за да не отблъсна и нараня нея защото я обичам истински и защото знам че не всичко си е заминало и един ден на тоя лайнар селски дето живее на 189471893 километра от града ми ще му стъжня живота защото всичко се връща , както ще си върна и нея и ще успея да направя така , че да сподели обичта ми , ако всички се отказвахме какво щеше да стане помисли