.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен

Кое от двете да си взема?

iphone apple ili samsung armani da zi vzema...
    ако може само философи които ще копират едно мнение от някъде да не пишат,а ако има някой който наистина си има понятие.
    ии за iphone се рагледах за някакви не работило с бля бля бля ? =D>
    мерси предварително.

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

AMAN!

I phone apple razbira se

епъл...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Една вечер ми се наложи да изслушам една много дълга тирада на баща ми (сис админ е и някак си разбира от всякаква техника) по повод айфоун. Общо взето изтъкна само недостатъци и това, което запомних е, че wireless-a му е аааааааадски бавен(и като цяло софтуера му е бавен) и не можеш да добавяш приложения.

За Samsung-a не мога да кажа, но iPhone-a определено не е оферта.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Според мен и двамата телефона не стават. Още повече че толкова пари за телефон никога не бих дала

Aко имах толкова пари бих предпочел да си взема Nokia N95 8GB но вече ти си решаваш пои принцип samsung-a e за гъзария а iPhone-a е за работа повече знам не за др а защото получавам известия от Apple

и аз съм чувала лоши отзиви за айфона...
    за самсунга -нямам представа.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Според мен и двамата телефона не стават. Още повече че толкова пари за телефон никога не бих дала
    За парите да. За телефоните зависи (: Samsung-а не е толкова лош.

iPhone - 480x360 докато samsung-а има 240 x 320 пиксела досплей. Отделно 3.5 инча на iPhone си е доста голямо нещо. От друга страна iPhone-а е с 2 MP докато samsunga e s ~3.15 MP.
    iPhone-a е с повече памет и отделно можеш да го използваш като iPod. Така и не разбрах колко mAh-а е батерията на iPhone-а, но с този дисплей не би трябвало да е под 950.

Ще си вземеш телефона от зависимост за какво ще го използваш. Снимки, гледане на филмчета и клипчета, WiFi дали ще ти трябва...
    Ти си избираш
    Клик ми (:

Голям фен
    Ами аз от много време се бях навила за самсунга обаче брат ми ме разобеди и каза за iphone .. не ми трябва за нещо кой знае какво, аз дори не говоря много..просто искам да е нещо красиво на външен вид а и на вътрешен понеже не съм по пазенето
    от друга страна пък apple се занимава само с такива неща а самсунг произвежда хладилници?
    инъче повечето време слушам музика на него - без слушалки така де...да има силен звук, което самсунга май го няма-само с слушалки както при lg prada ?

AMAN!

Цитирай Първоначално написано от LaPeNcEto0o
    Ами аз от много време се бях навила за самсунга обаче брат ми ме разобеди и каза за iphone .. не ми трябва за нещо кой знае какво, аз дори не говоря много..просто искам да е нещо красиво на външен вид а и на вътрешен понеже не съм по пазенето
    от друга страна пък apple се занимава само с такива неща а самсунг произвежда хладилници?
    инъче повечето време слушам музика на него - без слушалки така де...да има силен звук, което самсунга май го няма-само с слушалки както при lg prada ?
    Значи и BMW в началото са произвеждали самолети ама виж сега са една от най-известните марки коли в света...

Ами iPhone-а трябва да си го пазиш. Най-малката драскотинка на дисплея ще изглежда много гадно. Не съм го тествал как е на удар Като искаш да слушаш музика iPhone-а е добре само дето никъде не разбрах дали има standby режим при слушане и колко му е силна батерията.
    А брат ти не виждам с какво те е разубедил за Самсунга. Единственото нещо е, че няма радио...
    Клик ми (:

Голям фен
    Благодаря много.Явно ми трябваше да чуя още 2-3 не много хубави коментара за iphone apple .Самсунга ще е.

AMAN!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Значи..за iphone изобщо няма да говоря,щото вече всички го оплюха..
    Оня ден бях да си купя телефон.Изобщо не знаех кво искам и реших просто да вляза и да разгледам.Спря ми се погледа на въпросното Армани(признавам,като дизайн е мнооого готин,изчистен такъв,абе върха),но самото консейе ми каза,че от 40 или 50 продадени миналата седмица - 7 били върнати заради бъгове и съответно дадени в сервис и таратататам.Та мисълта ми е,че процентът наистина е мнооого голям(повече от 10%),а и самият пич ми предложи Сонито,на което по-нагоре Вили постна снимка(В 900 и нещо си).
    Ноооо понеже имам хиляди,милиони евра,реших да си взема Нокийката с 8ГИГА за да я товаря с простотии,филми и т.н.
    И сега ако някой и оплюе УйФи-то,няма да е прав,щото си бачка супер добре
    айде успех и късмет с телефона,ако вече си купила самсунга
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    да звука му е качествен ама не и кой знае колко силен..инъче е уникален на външен вид ама..заради вътрешния още от сега го пуснах в mobilebulgaria =D>
    демек-не е кой знае какво и за пореден път се убедих, че нокиата си е нокиа а самсунг са си хладилници
    бтв абсолют видях ти детенцето в темата за снимки..като ти приказвах не ми вярваше ама ето

AMAN!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    голям си изрод
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    за айфоуна си намирате някой програмист да ви го почовърка и след това си слагате квито искате приложения,рингтонове и други тем подобни.
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си