Темата ми ще ви се стори банална,мен ще ме изкарате мръсница,но за всичко съм подготвенаако има някой,който може да прецени ситуацията трезво,моля той да пише.Ако си ти,то,моля-чети и действай,защото съм много объркана.
Съвсем накратко - на 20 години съм.Имах едногодишна връзка,която приключи 1 месец след като заминах за Щатите на бригада(юни месец).Не ми е това проблемът,обаче.Там не си губих времето и още преди да ме зареже момчето в Бг(специално отбелязвам,че той поиска да се разделим,за да не изляза пълната к*рва),започнах да излизам с един мъж(25),българин,дошъл и той за лятото.Проблемът ми се състои на няколко нива: 1во-преди аз да пристигна,се беше забил и спал с едно др момиче,но работите между тях приключиха с моето появяване на хоризонта ; 2ро-цяло лято бяхме заедно,прекарвахме почти цялото си свободно време заедно,аз не спях в моята квартира,а при него..но нито веднъж не сме правили секс,което мен ме побъркваше в началото,защото това беше главната причина,поради която се навих да съм с него - ужасно много ме привличаше,а пък и си имах 'сериозен' приятел в Бг.Така де,тръшках се около 1 месец и след това се примирих,че поради някакви-негови-си-причини секс няма да видя и толкоз.Не си мислете,че съм някъв грозофил.Точно обратното е(мразя,когато някой говори така за себе си и направо не мога да повярвам,че си правя такава самореклама,ама нали сме анонимни,ще го преживея някак си) От общите ни познати знам(и най-вече от най-добрият му приятел,който беше и той там),че въпросното момче,да го наречем Е. много ме харесва. 3ти проблем-има си приятелка в Бг от 4 години...4!!!По едно време взе да ми мънка как щял да се нанася при нея и че следващата година била 'неговата'(демек да се жени).Не разбрах дали се шегува,но тогава за първи път ми стана неприятно и се замислих какво по дяволите правя.Мислех да се отдръпна от него,защото усетих,че нещо в мен се променя,но просто не можах.И не,не беше отвращение от действията НИ,беше ревност(както установих на по-късен етап). 4ти,най-голям проблем - започнах цялата работа с мисълта всичко да приключи,щом се кача в самолета,а ето,че направих най-голямата грешка - хлътнах ужаааасно много.В ужаааасно неподходящ човек.
Само да кажа набързо какво стана след като се прибрахме в Бг
Видяхме се същия ден,в който той си пристигна и цяла вечер бяхме заедно.В началото ми беше неудобно ('няма ли да се види с техните,приятелката му,френдовете и т.н.') и той ми отговори с 'Не си ли се замисляла,че искам да те видя'.Аз само това и чаках да каже На следващия ден пак се видяхме и прекарахме цялата сутрин заедно,защото аз пък пътувах същия ден за Германия,където уча..
знам,че историята ми е тъпа,сложна,че се боря за нещо,което никога няма да имам..но..нз и аз,как да се откажа..? Защо не искаше да спи с мен?(въпреки,че ако бяхме,аз щях да се побъркам после,след като се върнем в Бг и се разделим) Как да си го избия от акъла? Какво да правя след 2 седмици,когато се прибирам вкъщи за 10 дни?Да го потърся ли?
Оууу,забравих да спомена,че приятелката му замина за 3 месеца на обмен в Холандия,а той днес е заминал при нея за 1 седмица 'на гости'..
много стана объркано,мерси,ако си го прочел(герой си) и цена няма да имаш,ако ми отговориш нещо различно от 'Е*и си майката' или 'Мноо си зле'.