- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- TIESTO v BG O_o ???
neska 4uh 4e tiesto 6tql da idva prez 2008 v bgO_o.plS kajete dali e vqrno i dali ne6to znaite![]()
ooуу дано да дойдеа иначе такова нещо не съм чула до сега
![]()
Верно? Оуууу дано дойдеееееее.. тва ми е мечтата.. тва е все 1 да дойде тук Paul Van Dyk.. всъщност мечтата ми е д дойде Armin Van Buuren, Ferry Corsten или Paul Van Dyk... .. те са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!
Но ще си умра от кеф и Тиесто ако цъфне тук![]()
ЕмМ ,че дано дойде. Ама каквао инфо имам тряя почваме от ся да сабираме пари за входа. ха![]()
![]()
Защо да събираш пари преди 3 години билета беше 20 лева съвсем нормална цена.Но със сигурност няма да е в Христо Ботев залата след като стана преди 3 години гафа![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
още нищо не е казано със сигурност, ама честно да ти кажа... малко вероятно е да стане![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
4-мата най-продали и изтъркали се диджеи.Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
![]()
Нема ли кой да го засреля тоя : D
Ам запозната съм ,че е била цената 20 ама сега колко ще е никога незнаеш с какво моа да те иненадат. Вярно преуиличих с сабирането на пари ест няма да е 200 лв. Ама няма да е и възможно най-евтиното.
dnes.bg/article.php?id=52200
хаха.. иска ти се.. нямаш си и на идея колко много се харесват тези DJs на световната транс сцена!!! И не говори много много, защото ти не можеш да стъпиш и на малкия им пръст, първо постигни нещо в своя живот, тогава кририкувай другите.. аре махай ми се от очите..Първоначално написано от Octofunk
за него се знае от много време, че идва септември.. аз лично от началото на годината знам, че ще е тук със сигурност.. Shah също ще дойде наи-вероятно, а може би и Армин също.. ама някъде по морето.. ако е лятото, ако не дойде лятото, ще дойде някъде към октомври може би в софия..
Армин?!...Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
Let the beats control your soul...
Боже... как можете да ги слушате тея папардаци... дори не си правят сами траковете....
Убийте ме, ама хабер си нямам кой е този.![]()
ами вярно е,аз даже и билет имам![]()
На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!
Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
ARNOLD SCHWARZENEGGER
Ами "леко" се лъжеш.. едно е да си DJ, друго е да си продуцент, има разлика.. ако си DJ миксираш музиката, а ако си продуцент ти я правиш тази музика.. явно не знаеш разликата.. а едно 90% от DJите са и продуценти и си имат много авторски парчета, но за тоз стил музика специално се търсят и вокали.. и не всеки може да изпълни този вокал.. вокала много допринася за звученетона песента..Първоначално написано от w0sh
-----------------------
иначе shivacheva,
да.. най-вероятно ще дойде и Армин.. сега поне не ме е яд, че няма да отида на партито му в Румъния.. щом той ще дойде тук.. още не е сигурно кога точно, но тази година ще е може би..
лелее DJ No1 в света да дойде в България!!!! Мечтата ми е да го видя тоя човек и може и да се сбъдне..
А Shah сигурно лятото ще е тук.. аз го каня лично, намерих и човек, който да уреди всичко и така
всичко ще е много яко![]()
ДАТА...: 17 СЕПТЕМВРИ 2008 г.
МЯСТО...: ЗАЛА ФЕСТИВАЛНА - СОФИЯ
ИНФО БИЛЕТИ...: www.ticketpro.bg
БИЛЕТИ...: www.ticketpro.bg
ЦЕНА...:
- Предварителна продажба {Начало на продажбата - 1 Март, край - 28 Май 2008 г., като secret събитие}:
:go: Обикновени: 25 лв
- Основна продажба {Начало на продажбата - 3 Юни 2008 г.}:
:go: Обикновени: 35 лв
:go: VIP - 50 лв
ВЪЗРАСТОВО ОГРАНИЧЕНИЕ...: НА КОНЦЕРТА НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ ЛИЦА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ДОКУМЕНТ, ИДЕНТИФИЦИРАЩ САМОЛИЧНОСТТА ИМ, КАКТО И ЛИЦА ПОД 16 ГОДИНИ БЕЗ ПРИДРУЖИТЕЛ.
НАЧАЛО...: 22:00
КРАЙ...: --:--
LINE UP...:
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Сигурно ще е невероятно... =D>Първоначално написано от SpAcE_LaDy
Let the beats control your soul...
само дето Тиесто вече не е DJ No 1 в света.. Номер едно е Армин.. той е за 2007 година и води класациите все още..Първоначално написано от _siNNer_
Анджък де....незнам нищо против Тиесто или някой друг ама щом се слушат от много хора...значи има защо...аз лично не намирам нищо в тях което да ме заинтригува...не ми допада музиката...специално и този тип транс де...ама тва си е мое мнение и вкус......не си изразявам вече мнението щото ако тръгна да казвам кво мисля винаи след мене се нахвърлят 342892380 човека да ми обесняват аджаба как стоят нещата!Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
![]()
![]()
Brain Madness!
И второ....според мене...не е важно на кое място е или как се казва....важното за теб да е номер едно независимо на кое място в класацията е!Първоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
Peace!\/
Brain Madness!
Е,супер яко!Тиесто в БГ!![]()
![]()
![]()
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?