.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

TIESTO v BG O_o ???

neska 4uh 4e tiesto 6tql da idva prez 2008 v bgO_o.plS kajete dali e vqrno i dali ne6to znaite

Град
    Lulinville
    ooуу дано да дойде а иначе такова нещо не съм чула до сега

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Верно? Оуууу дано дойдеееееее.. тва ми е мечтата.. тва е все 1 да дойде тук Paul Van Dyk.. всъщност мечтата ми е д дойде Armin Van Buuren, Ferry Corsten или Paul Van Dyk... .. те са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!
    Но ще си умра от кеф и Тиесто ако цъфне тук

ЕмМ ,че дано дойде. Ама каквао инфо имам тряя почваме от ся да сабираме пари за входа. ха

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Защо да събираш пари преди 3 години билета беше 20 лева съвсем нормална цена.Но със сигурност няма да е в Христо Ботев залата след като стана преди 3 години гафа
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

още нищо не е казано със сигурност, ама честно да ти кажа... малко вероятно е да стане
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Верно? Оуууу дано дойдеееееее.. тва ми е мечтата.. тва е все 1 да дойде тук Paul Van Dyk.. всъщност мечтата ми е д дойде Armin Van Buuren, Ferry Corsten или Paul Van Dyk... .. те са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ!
    4-мата най-продали и изтъркали се диджеи.

Нема ли кой да го засреля тоя : D

Ам запозната съм ,че е била цената 20 ама сега колко ще е никога незнаеш с какво моа да те иненадат. Вярно преуиличих с сабирането на пари ест няма да е 200 лв. Ама няма да е и възможно най-евтиното.

dnes.bg/article.php?id=52200

Град
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    хаха.. иска ти се.. нямаш си и на идея колко много се харесват тези DJs на световната транс сцена!!! И не говори много много, защото ти не можеш да стъпиш и на малкия им пръст, първо постигни нещо в своя живот, тогава кририкувай другите.. аре махай ми се от очите..

Град
    за него се знае от много време, че идва септември.. аз лично от началото на годината знам, че ще е тук със сигурност.. Shah също ще дойде наи-вероятно, а може би и Армин също.. ама някъде по морето.. ако е лятото, ако не дойде лятото, ще дойде някъде към октомври може би в софия..

за него се знае от много време, че идва септември.. аз лично от началото на годината знам, че ще е тук със сигурност.. Shah също ще дойде наи-вероятно, а може би и Армин също.. ама някъде по морето.. ако е лятото, ако не дойде лятото, ще дойде някъде към октомври може би в софия..
    Армин?!...
    Let the beats control your soul...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Боже... как можете да ги слушате тея папардаци... дори не си правят сами траковете....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Убийте ме, ама хабер си нямам кой е този.

ами вярно е,аз даже и билет имам
    На този свят никой не умира девствен-живота преебава всички!!!

Aз ще успея! Не го казвам от самонадеяност, просто вярвам в себе си!
    ARNOLD SCHWARZENEGGER

Град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Боже... как можете да ги слушате тея папардаци... дори не си правят сами траковете....
    Ами "леко" се лъжеш.. едно е да си DJ, друго е да си продуцент, има разлика.. ако си DJ миксираш музиката, а ако си продуцент ти я правиш тази музика.. явно не знаеш разликата.. а едно 90% от DJите са и продуценти и си имат много авторски парчета, но за тоз стил музика специално се търсят и вокали.. и не всеки може да изпълни този вокал.. вокала много допринася за звученетона песента..

-----------------------

иначе shivacheva,
    да.. най-вероятно ще дойде и Армин.. сега поне не ме е яд, че няма да отида на партито му в Румъния.. щом той ще дойде тук.. още не е сигурно кога точно, но тази година ще е може би..
    лелее DJ No1 в света да дойде в България!!!! Мечтата ми е да го видя тоя човек и може и да се сбъдне..
    А Shah сигурно лятото ще е тук.. аз го каня лично, намерих и човек, който да уреди всичко и така
    всичко ще е много яко

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    ДАТА...: 17 СЕПТЕМВРИ 2008 г.
    МЯСТО...: ЗАЛА ФЕСТИВАЛНА - СОФИЯ
    ИНФО БИЛЕТИ...: www.ticketpro.bg
    БИЛЕТИ...: www.ticketpro.bg
    ЦЕНА...:
    - Предварителна продажба {Начало на продажбата - 1 Март, край - 28 Май 2008 г., като secret събитие}:
    :go: Обикновени: 25 лв

- Основна продажба {Начало на продажбата - 3 Юни 2008 г.}:
    :go: Обикновени: 35 лв
    :go: VIP - 50 лв

ВЪЗРАСТОВО ОГРАНИЧЕНИЕ...: НА КОНЦЕРТА НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ ЛИЦА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ДОКУМЕНТ, ИДЕНТИФИЦИРАЩ САМОЛИЧНОСТТА ИМ, КАКТО И ЛИЦА ПОД 16 ГОДИНИ БЕЗ ПРИДРУЖИТЕЛ.

НАЧАЛО...: 22:00
    КРАЙ...: --:--
    LINE UP...:
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ами "леко" се лъжеш.. едно е да си DJ, друго е да си продуцент, има разлика.. ако си DJ миксираш музиката, а ако си продуцент ти я правиш тази музика.. явно не знаеш разликата.. а едно 90% от DJите са и продуценти и си имат много авторски парчета, но за тоз стил музика специално се търсят и вокали.. и не всеки може да изпълни този вокал.. вокала много допринася за звученетона песента..

-----------------------

иначе shivacheva,
    да.. най-вероятно ще дойде и Армин.. сега поне не ме е яд, че няма да отида на партито му в Румъния.. щом той ще дойде тук.. още не е сигурно кога точно, но тази година ще е може би..
    лелее DJ No1 в света да дойде в България!!!! Мечтата ми е да го видя тоя човек и може и да се сбъдне..
    А Shah сигурно лятото ще е тук.. аз го каня лично, намерих и човек, който да уреди всичко и така
    всичко ще е много яко
    Сигурно ще е невероятно... =D>
    Let the beats control your soul...

Град
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    http://www.ticketpro.bg/events.php?id=136
    само дето Тиесто вече не е DJ No 1 в света.. Номер едно е Армин.. той е за 2007 година и води класациите все още..

oo aз задължително ще ходя

Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    хаха.. иска ти се.. нямаш си и на идея колко много се харесват тези DJs на световната транс сцена!!! И не говори много много, защото ти не можеш да стъпиш и на малкия им пръст, първо постигни нещо в своя живот, тогава кририкувай другите.. аре махай ми се от очите..
    Анджък де....незнам нищо против Тиесто или някой друг ама щом се слушат от много хора...значи има защо...аз лично не намирам нищо в тях което да ме заинтригува...не ми допада музиката...специално и този тип транс де...ама тва си е мое мнение и вкус......не си изразявам вече мнението щото ако тръгна да казвам кво мисля винаи след мене се нахвърлят 342892380 човека да ми обесняват аджаба как стоят нещата!
    Brain Madness!

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    http://www.ticketpro.bg/events.php?id=136
    само дето Тиесто вече не е DJ No 1 в света.. Номер едно е Армин.. той е за 2007 година и води класациите все още..
    И второ....според мене...не е важно на кое място е или как се казва....важното за теб да е номер едно независимо на кое място в класацията е!
    Peace!\/
    Brain Madness!

Град
    Terra incognita!
    Е,супер яко!Тиесто в БГ!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си