.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Цитирай Първоначално написано от saysonic
    Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    http://www.ticketpro.bg/events.php?id=136
    само дето Тиесто вече не е DJ No 1 в света.. Номер едно е Армин.. той е за 2007 година и води класациите все още..
    И второ....според мене...не е важно на кое място е или как се казва....важното за теб да е номер едно независимо на кое място в класацията е!
    Peace!\/
    Е, аз не съм казала нищо за теб Не те критикувам, дразня се просто когато някой говори неадекватно за хора, които са постигнали 30000 пути повече от другите.. и имат успех в световен мащаб.. иначе мнението специално на Octofunk не ме интересува, стига да не обижда тези хора.. щото и аз ога да говоря много и моята уста също не е малка..

Иначе Armin van Buuren е на първо място в класациите от миналата година, а за мен винади е бил на едно то челните, ако не и на най-челното място

само дето Тиесто вече не е DJ No 1 в света.. Номер едно е Армин.. той е за 2007 година и води класациите все още..
    И второ....според мене...не е важно на кое място е или как се казва....важното за теб да е номер едно независимо на кое място в класацията е!
    Peace!\/
    Е, аз не съм казала нищо за теб Не те критикувам, дразня се просто когато някой говори неадекватно за хора, които са постигнали 30000 пути повече от другите.. и имат успех в световен мащаб.. иначе мнението специално на Octofunk не ме интересува, стига да не обижда тези хора.. щото и аз ога да говоря много и моята уста също не е малка..

Иначе Armin van Buuren е на първо място в класациите от миналата година, а за мен винади е бил на едно то челните, ако не и на най-челното място
    И аз не казвам че си казала нищо за мене специално ама по принцип казвам така щото почти винаги ми се случва така изфорумите....иначе да права си че наистина са постигнали много....но просто не са по мой вкус...и така иначе и аз слушам транс,но не такъв...за всеки стил си има слушатели....не бива да се обижда чуждата музика !
    Brain Madness!

Град
    Peace!\/

И аз не казвам че си казала нищо за мене специално ама по принцип казвам така щото почти винаги ми се случва така изфорумите....иначе да права си че наистина са постигнали много....но просто не са по мой вкус...и така иначе и аз слушам транс,но не такъв...за всеки стил си има слушатели....не бива да се обижда чуждата музика !
    радвам се, че слушаш транс, макар и друг подстил
    Какъв транс слушаш всъщност? Аз лично харесвам прогресив и вокал, слушала съм и psy.. но там не мога да кажа, че съм много просветлена.. някакви неща на Infected Mushroom съм слушала.. за др не се сещам..
    Goa пък мисля, че не съм слушала..

Приятелката дето хвали Армин да се успокои, една тъпа интернет страница не прави един ДЖ номер или номер 2. Нямам нищо против Армин и Транса макар, че той от доста време не свири pure trance както преди. И е доста съмнително да дойде Армин скоро у нас. Колкото до Тиесто партито ще е 2 до 3 часа като ще завърти комерсите и това е. Тиесто, Армин, Свен Ватх и много други не са ДИ ДЖЕЙ а Артисти правете разлика

Колкото до GOA... не се прави от много време на сам някъде от около 8 до 10 години нищо ново GOA is dead... Psychedelic-a си върви и то доста добре с невероятните raves по света

Град
    Да, страницата сама по себе си не го првви номер 1, но хората, които са влезнали и са гласували за него.. те го правят номер 1.. транса, който в момента се прави, не само от армин.. ми харесва, новите лица като Tom Colontonio, Rosnki Speed и т.н. си правят мн готини сетчета.
    а Армин знам какъв транс правеше преди, знам и сега какъв транс прави.. има разлика да.. но това не значи, че сега е по-лошо.. лично на мен си ми харесва супер мн.. а дали ще дойде скоро или не.. мисля, че може да дойде.. ако не тази година.. то другата вече със сигурност.. ако пък не дойде.. аз ще отида при него..
    няма нужда да ми казваш дали да се успокоя или не, защото така или иначе няма да ми повлияят тези думи, дишай!

Как бе GOA Never Dies!!!!........Верно не се прави вече(с изключения на все още някои имена)...ама за ГОА класиките няма смисъл да говорим то тва си е душата те си остават завинаги!....иначе да слушам psychedelic,GOA.....и така .
    Brain Madness!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Qnnnaaa
    ooуу дано да дойде а иначе такова нещо не съм чула до сега
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си