.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Искам да се изгавря с него

iskam da mu predloja za6toto mn ma drazni i iskam da se pogavrq malko s nego daite mi idei kak da go precakam
    PS:Ne sam zla ili brutalna......prosto imam da mu go v1rna....davaite vsqkakvi predlojeniq funfunfun
    NqKoI HoRa KaZvAt 4e IsKaT Da KuPqT SvEtA........No Az Ne Go PrOdAvAm

Не прави лошо на някой, който те харесва/обича. Ще ти се върне по най-гадния начин..

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ми мисля че ти знаеш какво е ти е направил ако изобщо нещо ти е направил такаче направи обратното на неговото действие!!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Re: Искам да се изгавря с него

Цитирай Първоначално написано от HaMiCaL_GiRl
    iskam da mu predloja za6toto mn ma drazni i iskam da se pogavrq malko s nego daite mi idei kak da go precakam
    PS:Ne sam zla ili brutalna......prosto imam da mu go v1rna....davaite vsqkakvi predlojeniq funfunfun
    ето ти най добрата идея НЕ СЕ ГАВРИ С НЕГО ПО ТОЗИ НАЧИН като имаш връщаш измисли нещо друго
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    София
    Няма смисъл по този начин
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Не прави лошо на някой, който те харесва/обича. Ще ти се върне по най-гадния начин..
    +1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Блъсни го с камион
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    precakai go iako 6tom ti e napravil ne6to varni mu go tupkano
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Блъсни го с камион
    hmmmm.........za6to ne ama posle samo da ne me sydqt 4e 6te imam da vry6tam dosta

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    A бе, моми4ето не Ви пита ДАЛИ да се "гаври" с него, а КАК. Поне пишете по темата. Миии... можеш да го зарежеш на връх Нова година например... Или да не отидеш на среща, която сте си оговорили и той де те чака в студа.
    P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    A бе, моми4ето не Ви пита ДАЛИ да се "гаври" с него, а КАК. Поне пишете по темата. Миии... можеш да го зарежеш на връх Нова година например... Или да не отидеш на среща, която сте си оговорили и той де те чака в студа.
    P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите.
    ms 6te go isprobvam

тръгни с него, накарай го да те обича кповече от всичко и после се самоубий по изключително брутален начин \/

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не се ебавай с хората.. Не е хубаво да си връщаш..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от gostut
    тръгни с него, накарай го да те обича кповече от всичко и после се самоубий по изключително брутален начин \/
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Град
    in ur dreams
    По-добре го обеси и го изяж

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    точно така това трябва да направиш
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    в космоса
    кажи на всички че му е малак

Мега фен Аватара на koalka
    Детска постъпка е да му го връщаш...Порастни.Просто го остави на мира, не го търси, за**и го и това е.

Град
    Непостоянно
    ms 6te go isprobvam
    нееее и двете сте едни гениални сигурно си на 10 щом мислиш как да му го върнеш пуууу бива бива ама ....начи ако си на мое място тряа да напраиш 3тата световна
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    ms 6te go isprobvam
    нееее и двете сте едни гениални сигурно си на 10 щом мислиш как да му го върнеш пуууу бива бива ама ....начи ако си на мое място тряа да напраиш 3тата световна
    mejdu drugoto ne sam na 10 prosto toi postypi mnogo gadno s men i az iskam toi da razbere kakvo e da byde6 brutalen
    PS:Pls davaite osy6testvimi idei i az iskam da me obi4a i posle da sa samoubiq napuk na nego ama vse pak iskam samo nego da naranq :P

Супер фен
    Незнам какво точно ти е направил и незнам дали сте имали връзка преди това,но идея е например да му определиш една срещичка и да минеш с някой твой много добър фр. и той да си те е гушнал.След като минете той ще дойде до тебе примерно и ще иска да ти развали работата,а ти просто ще го погледнеш в очите и ще му кажеш "Аз не те познавам!Какво правиш?!"
    УСпеХ :P

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    По добре недей да се гавриш с момчето аз направих същата глупост, реших да се изгавря с едно момче и после съжалявах адски мн.
    Първо чувствах се мн гадно от това че някой е страдал по моя вина и второ влюбих се в това момче. (голям каръка съм нали?)
    Осъзнах че не е нужно да си го връщам на никого рано или късно всичко се връща послушай ме недей да се гавриш с момчето защотото ще съжаляваш рано или късно

Или
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Блъсни го с камион
    или
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    +1
    +1
    като чета кво си писала даже гледам че умираш от кеф че ще го прецакаш..голями сте злобарки някои момичета

Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца'

Безразличието е най-голямото отмъщение,не се опитвай да му правиш номерца,защото всичко се връща
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си