- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се изгавря с него
iskam da mu predloja za6toto mn ma drazni i iskam da se pogavrq malko s nego daite mi idei kak da go precakam
PS:Ne sam zla ili brutalna......prosto imam da mu go v1rna....davaite vsqkakvi predlojeniq funfunfun
NqKoI HoRa KaZvAt 4e IsKaT Da KuPqT SvEtA........No Az Ne Go PrOdAvAm
Не прави лошо на някой, който те харесва/обича. Ще ти се върне по най-гадния начин..
Ми мисля че ти знаеш какво е ти е направил ако изобщо нещо ти е направил такаче направи обратното на неговото действие!!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ето ти най добрата идея НЕ СЕ ГАВРИ С НЕГО ПО ТОЗИ НАЧИН като имаш връщаш измисли нещо другоПървоначално написано от HaMiCaL_GiRl
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
+1Първоначално написано от Fallen`Angel
![]()
Блъсни го с камион
precakai go iako 6tom ti e napravil ne6to varni mu go tupkano![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
hmmmm.........za6to neПървоначално написано от w0sh
ama posle samo da ne me sydqt 4e 6te imam da vry6tam dosta
A бе, моми4ето не Ви пита ДАЛИ да се "гаври" с него, а КАК. Поне пишете по темата.Миии... можеш да го зарежеш на връх Нова година например... Или да не отидеш на среща, която сте си оговорили и той де те чака в студа.
P.S. И аз не съм много по злините, затова сори, че не можах много да помогна в идеите.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
ms 6te go isprobvamПървоначално написано от Evil`Brunette
![]()
![]()
тръгни с него, накарай го да те обича кповече от всичко и после се самоубий по изключително брутален начин \/
Не се ебавай с хората.. Не е хубаво да си връщаш..
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от gostut
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Първоначално написано от gostut
По-добре го обеси и го изяж
![]()
![]()
точно така това трябва да направишПървоначално написано от gostut
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Детска постъпка е да му го връщаш...Порастни.Просто го остави на мира, не го търси, за**и го и това е.
нееее и двете сте едни гениалниПървоначално написано от HaMiCaL_GiRl
сигурно си на 10 щом мислиш как да му го върнеш
пуууу бива бива ама ....начи ако си на мое място тряа да напраиш 3тата световна
![]()
.!.
mejdu drugoto ne sam na 10 prosto toi postypi mnogo gadno s men i az iskam toi da razbere kakvo e da byde6 brutalenПървоначално написано от woshia_style
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS:Pls davaite osy6testvimi idei i az iskam da me obi4a i posle da sa samoubiq napuk na nego ama vse pak iskam samo nego da naranq![]()
:P
Незнам какво точно ти е направил и незнам дали сте имали връзка преди това,но идея е например да му определиш една срещичка и да минеш с някой твой много добър фр. и той да си те е гушнал.След като минете той ще дойде до тебе примерно и ще иска да ти развали работата,а ти просто ще го погледнеш в очите и ще му кажеш "Аз не те познавам!Какво правиш?!"
УСпеХ :P
По добре недей да се гавриш с момчето аз направих същата глупост, реших да се изгавря с едно момче и после съжалявах адски мн.
Първо чувствах се мн гадно от това че някой е страдал по моя вина и второ влюбих се в това момче.![]()
(голям каръка съм нали?)
Осъзнах че не е нужно да си го връщам на никого рано или късно всичко се връща послушай ме недей да се гавриш с момчето защотото ще съжаляваш рано или късно
Или
Първоначално написано от w0sh
или
+1Първоначално написано от kifla
като чета кво си писала даже гледам че умираш от кеф че ще го прецакаш..голями сте злобарки някои момичета
Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца'
Безразличието е най-голямото отмъщение,не се опитвай да му правиш номерца,защото всичко се връща![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?