.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от sabaku_no_gaara
    Или
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Блъсни го с камион
    или
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Не прави лошо на някой, който те харесва/обича. Ще ти се върне по най-гадния начин..
    +1
    +1
    като чета кво си писала даже гледам че умираш от кеф че ще го прецакаш..голями сте злобарки някои момичета
    az ne sam zlobarka prosto iskam da mu go v1rna ve tva e
    NqKoI HoRa KaZvAt 4e IsKaT Da KuPqT SvEtA........No Az Ne Go PrOdAvAm

Повече от фен
    Ако те е наранил и си го обичала, тогава се изгаври, ако обаче нищо не ти е направил и ти просто искаш да му стане гадно тогава недей.Наистина ще ти се върне.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца'
    :P :P ama kak da vi go obesnq ne iskam da mi pravite analiz a da mi kajete idei za tova kak da go nakaram da se po4uvsva gadno kakto bqx az i

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ако те е наранил и си го обичала, тогава се изгаври, ако обаче нищо не ти е направил и ти просто искаш да му стане гадно тогава недей.Наистина ще ти се върне.
    toi p1rvi se izgavri s men a az mn go obi4ah tva e edna igra v koqto az trqbva da sym pobeditel

Град
    Dobrich
    един приятел заряза приятелката си на 14 февруари тя тогава имаше рожден ден и плюс това беше деня на любовта.

Добре де какво толкова ти е направил ?
    Тва е мега тъпо да се гавриш с човек който си обичал/а. После ние сме били лошите

Глупава си и затва...

Цитирай Първоначално написано от th3d3vil93
    един приятел заряза приятелката си на 14 февруари тя тогава имаше рожден ден и плюс това беше деня на любовта.
    emi kofti

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Глупава си и затва...
    xaxa ti ne bi li napravil sy6toto ako te zarejat po tozi na4in

Цитирай Първоначално написано от koman
    Добре де какво толкова ти е направил ?
    Тва е мега тъпо да се гавриш с човек който си обичал/а. После ние сме били лошите
    em 6tom sam tolkova qdosana pomislisi dali ne mi e napravil gadno..........pyk i nie trqbva da sme lo6i ponqkoga

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Детска постъпка е да му го връщаш...Порастни.Просто го остави на мира, не го търси, за**и го и това е.
    +1 \/
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

childish...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Това директно вкарва авторката в графа 'курвенски номерца'

Цитирай Първоначално написано от HaMiCaL_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Глупава си и затва...
    xaxa ti ne bi li napravil sy6toto ako te zarejat po tozi na4in
    Искам да ти кажа,че знам какво е да разбереш,че момичето,което обичаш толкова много и ходиш с него точно на 2-я месец да ти каже,че ходи с един друг,който го познавам...
    И само и казах,че се е преебала и тва е...
    Е,после имаше и изблици на простотия(бях и казал 1-2-3-4 лоши думи,за които и се извиних нз колко пъти),ноо не съм се ГАВРИЛ с НЕЯ!

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Няма смисъл по този начин
    +1
    винаги съм твърдяла и всеоще твърдя че по добре с добро отколкото с лошо.все пак-хора сме,не сме животни.за разлика от тях ние можем да мислим.
    представи си ти че някой ти крои такъв план...едва ли е приятно...
    но все пак ти си знаеш най-добре

Човека е едновременно най-интелигентното и най-глупавото животно.
    Ако при всички животни съществува инстикт за самосъхранение, за продължение на вида, то при човека има и доста лоши черти: завист, гняв, наранена гордост, нужда от мъст и други нелицеприятни чувства.

На всички хора в определена възраст се случва да постъпят глупаво и егоистично.
    Ако той ти е погодил номер, не го копирай, ще предизвика още по-голяма реакция у него да се бори за надмощие.
    Истината е че ти си наранена и искаш той да изпита същото. Начина е много лесен- един откровен разговор.
    Обади му се, покани го да излезете и му разкажи как си се почувствала не скривай нищо, ако найстина е човек ще разбере, че не е постъпил правилно, ще ти се извини и ще се почустваш по-леко.
    Може и да се сприятелите, а после кой знае.

Ако не приеме поканата или я приеме но се държи лошо и не разбира това което му споделяш, просто си тръгни и го забрави.
    На всеки човек с случва някога да е бил ранен и на него ще му се случи повярвай. Хората не са идеални.
    Някой ден той ще си припомни какво ти е причинил и ще съжали искрено. Може да те потърси тогава и да получиш извинение.
    Ти се замисли над това когато искаш да отмъстиш на някого някога, как е бил наранен този човек, който те е обидил за да се държи така с останалите.
    Хората трябва да си помагат не да се нараняват, човек е роден, за да изпитва и да дарява щастие, тогава той усеща че живее. Кой са най-силните моменти в живота?, ест. раждането и загубата, а кой те прави по-щастлив?
    Замисли се кога ще си по-щастлива, дали като си отмъстиш или когато получиш извинение, защото с едно извинение ти ще получиш и успокоение и по-лесно ще продължиш напред и няма да загубиш вяра в хората и доброто.

Аз самата съм праила мръсно на мн хора но.. да ти кажа всичко се връща за това неей.Като те дразни не му обръщай внимание и толкова
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

мале мале...като знам-аз се старая да не наранявам вече хората,особено сега имам такъв проблем.чудя се как да скъсам с едно момче без да го накарам да страда.а вие се чудите как да нараните някой.това човешко ли е?

xaxaxa shto pak che da mu go varnesh zadaljitelno trq tragvash s nego pravi se na nedostapna

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят
    em to verno 4e mi hlopa ne6to :P ama ddz s tiq va6te komentari tuka me otkazahte ot vsqkakvi ne6ta az skah da me nad1hate ve hora

Цитирай Първоначално написано от HaMiCaL_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    em to verno 4e mi hlopa ne6to :P ama ddz s tiq va6te komentari tuka me otkazahte ot vsqkakvi ne6ta az skah da me nad1hate ve hora
    Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя !

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    не си зла или брутална...просто си тъпа и жалка
    !

според мен няма смисъл да се гавриш с него независимо дали те е наранил или не.наистина всичко се връща и рано или кусно той ще разбере че наистина е сгрешил и ще съжалява за това че те е наранил.

но ако все още искаш да се гавриш с него според мен накараи го да се влюби в теб и след това го покани на среща в някое готино кафе и иди по рано от оговорения час с друго момче и се правете на влюбени и като дойде обеката с който се гавриш при теб ти му кажи че маи си пропуснала да му споделиш че си имаш сериозно гадже и че съжаляваш и че е бил под нивото ти за да можеш да имаш нещо общо с него
    айде успехчета от мен

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    childish...

Добре го каза
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си