- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се изгавря с него
xaxa nameril se koi da mi go kajeПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
NqKoI HoRa KaZvAt 4e IsKaT Da KuPqT SvEtA........No Az Ne Go PrOdAvAm
brei izvednyj vsi4ki se okazahte mili4ki i krotki i nikoga ni6to ne bihte napravili bojeeee vmesto da mi davate syveti po brutalnost si mislite 4e kato napi6ete 4e sam jalka ili ne6to ot sorta 6te se iskarate edva li ne deva mariq i kakvo iskate da mi kajete 4e nikooga ne ste si mislili da napravite sy6toto na nqkoi koito ste obi4ali ako e taka zna4i na men ne6to ne mi e naredПървоначално написано от pirataaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,не бих сторила нещо гадно на човек,който съм обичала.Първоначално написано от HaMiCaL_GiRl
I AZ poprincip no ve4e ne go obi4am i ni6to ne mi pre4i da buda gadnqrkata 6tom toi go moje zna4i i az go umeqПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
По добре върви се прегледай на лекар!Или пък вземи се хвани да се занимаваш с нещо вместо да се чудиш каква глупост да направиш!Живота е пред теб и едва ли това ще е последното момче на света,което ще те зареже или ще ти каже нещо обидно!
Хората са казали - "На лошото отвръщай с добро,защото незнаеш кога нещата ще се извъртят!"![]()
Успех!
винаги съм твърдяла-тъпо е когато до преди няколко дни,звезди си свалял за него,късате и изведнъж той е тъп,глупак.как съм била с него?къде съм гледала?и започват интригите...глупостите и тн.да ти кажа децата го правят товане се излагай
+1!Първоначално написано от MiMcHeToOo
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!