.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    не си зла или брутална...просто си тъпа и жалка
    xaxa nameril se koi da mi go kaje
    NqKoI HoRa KaZvAt 4e IsKaT Da KuPqT SvEtA........No Az Ne Go PrOdAvAm

Цитирай Първоначално написано от pirataaaaa
    Цитирай Първоначално написано от HaMiCaL_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят
    em to verno 4e mi hlopa ne6to :P ama ddz s tiq va6te komentari tuka me otkazahte ot vsqkakvi ne6ta az skah da me nad1hate ve hora
    Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя !
    brei izvednyj vsi4ki se okazahte mili4ki i krotki i nikoga ni6to ne bihte napravili bojeeee vmesto da mi davate syveti po brutalnost si mislite 4e kato napi6ete 4e sam jalka ili ne6to ot sorta 6te se iskarate edva li ne deva mariq i kakvo iskate da mi kajete 4e nikooga ne ste si mislili da napravite sy6toto na nqkoi koito ste obi4ali ako e taka zna4i na men ne6to ne mi e nared

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Mного тъпа постъпка,нещо ти хлопа Не прави на другите това,което не искаш те да ти правят
    em to verno 4e mi hlopa ne6to :P ama ddz s tiq va6te komentari tuka me otkazahte ot vsqkakvi ne6ta az skah da me nad1hate ve hora
    Бе представи си 4е това съм аазззз правиш ми гадното.. бля бля бля на другия ден те у4иствам с 10 дена мъ4ение яко ли щи е нз ама на мен да изрощината ви край няя !
    brei izvednyj vsi4ki se okazahte mili4ki i krotki i nikoga ni6to ne bihte napravili bojeeee vmesto da mi davate syveti po brutalnost si mislite 4e kato napi6ete 4e sam jalka ili ne6to ot sorta 6te se iskarate edva li ne deva mariq i kakvo iskate da mi kajete 4e nikooga ne ste si mislili da napravite sy6toto na nqkoi koito ste obi4ali ako e taka zna4i na men ne6to ne mi e nared
    Да,не бих сторила нещо гадно на човек,който съм обичала.

Да,не бих сторила нещо гадно на човек,който съм обичала.
    I AZ poprincip no ve4e ne go obi4am i ni6to ne mi pre4i da buda gadnqrkata 6tom toi go moje zna4i i az go umeq

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    По добре върви се прегледай на лекар!Или пък вземи се хвани да се занимаваш с нещо вместо да се чудиш каква глупост да направиш!Живота е пред теб и едва ли това ще е последното момче на света,което ще те зареже или ще ти каже нещо обидно!
    Хората са казали - "На лошото отвръщай с добро,защото незнаеш кога нещата ще се извъртят!"
    Успех!

винаги съм твърдяла-тъпо е когато до преди няколко дни,звезди си свалял за него,късате и изведнъж той е тъп,глупак.как съм била с него?къде съм гледала?и започват интригите...глупостите и тн.да ти кажа децата го правят това не се излагай

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не се ебавай с хората.. Не е хубаво да си връщаш..
    +1!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си