- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога се усеща?
V4era edna priqtelka mi kaza,4e 4ak sled 10 polov kontakt se izpitva udovolstvie i dotogava vseki pat 6te te boli dokato ne se otvori6 nacqlo.Vqrno li e tova?spodelete opit i mneniq
Ще се "отвориш нацяло" чак по време на първото раждане - тогава девствената ципа изчезва. Твоята приятелка има много развито въображение. Първо - не е задължително да боли, може да боли само в началото. И второ - възможно е и 2-рия път да има удоволствие. Чак първия - не, но след това е напълно възможно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мен ме боля първите 2-3 пъти и после никъв проблемТова си е индивидуално..
Smile!?
Мен си ме боля месеци, може би половин година всеки път в началото...и сега ме боли понякога в началото. А удоволствие изпитах...3-тия или 4-тия път.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Споко бе, максимум първите 4-5 пъти... после ще ти хареса и ще почнеш за една вечеер да го равиш по 4-5 пъти:P
И какво толкова си се наплашила. Не е толкова страшно, не боли чак толкова, колкото си мислиш. Зависи от пр-ля ти в голяма степен
Наслаждавай се \/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Pri vs e razli4no,pri men me bolq samo purviq put i to ne mn,vtoriq ne me bolq,no ne ispitah udovolstvie i 4ak na tretiq mi be6e naistina hubavo![]()
Да бе, добре... в кой филм е тва?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
???Първоначално написано от Wrathchild
мен ме боля първите 2 3 пъти и после по4нах да изпитвам огромно удоволствие![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Men za p1rvi p1t kato mi be6e kogato me otvori ima6e bolka,no be6e malka i dori i kr1v nqmah....sledva6tite 4-5 p1ti kato go pravihme me bole6e prez cqloto vreme i nqma6e nikvo udovolstvie....i sled gore dolo petiq p1t imah i vse o6te imam mnogo,mnogo leka bolka,samo dokato go vkara. Sega vsi4ko e perfektno!![]()
+100Първоначално написано от `Death`Whore``
Pri men su6to ima suvsem leka bolka samo dokato go vkara i posle....Първоначално написано от _portokalche
![]()
Ако партньорът ти не те предразполага към секс и ако не отделя малко време ,за да те целува тук и там,а направо бърза да ти го ръгне,ще те боли всеки път не само първите десет.Ако си достатъчно възбудена и спокойна няма да имаш никакви болки.А удоволствие се изпитва,когато не те боли(освен ако не си мазохистка де)
Ами твоето твърдение варира от 4овек до 4овек,има моми4ета които още на 2рия път не ги боли,има и такива дето ,както казваш ти,и на 10тия път ги боли,но това си зависи от 4овека,при всеки е разли4но. :P
За всеки е съвсем различно
Твоята пряителко май има опит ма с възглавницата!Първоначално написано от gavro64eto
![]()
![]()
![]()
Pulni Gloposti ..![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
pri vseki 4ovek e mn razli4no, moje i da te boli mn moje i da ne te ama spored men zavisi mn i ot partniora![]()