- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
вчера с приятеля ми правихме секс два пъти като след всеки път той си се измива и така.. третия път решихме само да пробваме какво е усещането без презарватив и ми го бутна веднъж два пъти за не повече от две минути като преди последния акт се беше измил,а и бяха минали повече от 15минути.. дали има някакъв шанс да е станал гаф,че малко ме гони параноята а не ми се пият хапчета заради глупост...
не той въобще не е стигал до там .. то беше просто за няма и две минути да пробваме вкарахме и изкарахме тфа беше.. идеята е че ме нашлашиха,че попринцип може да са останали някакви сперматозуиди по патката му от предния път.. ама при все че се е измил и са минали повече от 15 минути .. дори да са останали някакви ..те нали не могат да съществуват повече от една минута в кислородна среда?? тоест.. шанса е почти нулев.. нали?
Щом казваш,че приятелят ти се е измил,след втория път,ни мисля, че има защо да се тревожиш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mislq 4e nqma problem ne se pritesnqvai
Да бременна си! Отивай по магазините за бебешки дрешки............
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Задължително трябва да се изпикае,не само да се измива !!!!!!
Smile!?
Смятам,че няма за какво да се притесняваш![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
i az mislq , che nqma nishto ... samo da otbeleja "patkata " e baq otvratitelno naimenovanie na penisyt na priqtelqt ti , ama tui si e tvoe mnenie ....![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от ra4ence
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
здравейте
при мен се случи същото.Полов акт за няма и 1/2 минути,преди това се беше измил,подсушил ако трябва.А и искам да допалня че беше ден преди да ми дойде.Искам да ви попитам дали шарката може да повлияе на цикъла,защото я прихванах и не ми идва.
И аз така знам,можело да останат сперматозоиди в каналчето ли кво беше забравихПървоначално написано от ra4ence
![]()
И все пак шанса да е станал гаф според мен е малък.
Gaf nqma spok![]()
Hmmmm interesno oba4e naistina sam sklonen da se saglasq 4e ako se e izpusnal e 6tql da ti kaje ... ama vse pak ... go pitai da vidim ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Невъзможно![]()
абе има хора които с години не могат да си направят бебе вие ми разправяте че за 2 вкарвания след 15 мин с измит пенис може да стане гаф...осъзнайте се.....![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Еми той хубаво се е измил,но доколото съм запозната ако не се е изпишкал има шанс да са останали сперматозоиди в каналчетата му и все пак шансът е много малък,не се стряскай.Но за следващия път най-добре да се изпишка.![]()
Щом не могат да си направят бебе значи имат проблем!!!!!!!!!За тях може и да не е фатално но за здравите хора да!Първоначално написано от rubi
Пу дееба...