- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прекалено объркана
Казвам едно - правя друго.
Той е далеч от мен, искам да е тук.
Той е тук - дразни ме с тъпото си мислене.
Имам усещането, че общуването ни пак е на някакво ниво почти равно на 0.
Не знам какво искам вече.
След 2 часа ще излезнем уж да го почерпя. Мислех си ,че един сериозен разговор ще е добре дошъл. Но не знам дали да говоря с него. Да си поговоря ли с него, а? Моля ви, двоумя се. Страх ме е нещата да не станат по-зле..
Голяма путка е на моменти, хипер много ме изнервя като започне да ми дава акъл и да ме поучава, все едно е живял и видял повече. За всичко ми намира кусури, не издържам на моменти. Не знам какво да очаквам вече. Аз искам СЕРИОЗНА връзка, връзка, в която да получавам уважение и любов, без да се очаква от мен да си ги заслужа. То кучето му е по-мило от мен... , баси..
А връзката ни е дълга. И ако питаш него сигурно всичко е ОК между нас, като изключим караниците за тъпотии..
Все едно изгубих себе си.
Все едно не съм аз.
А го обичам.. и съм готова на всякакви компромиси..
Nqma lubov za koqto 4ovek da ne se bori.Makar i malko.Tova,koeto iska6 ne su6testvuva.Ako go obi4a6 naistina 6te pravi6 kompromisi.Pogovori si s nego,no se bori za lubovta si,za6toto nikoi nqma da ti q dade darom..Uspeh..\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Аз моя поне по веднъж на седмица го мразя. Но не мисля да го зарязвам. Обаче ако наистина няма комуникация между вас, имате сериозен проблем.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Това ми прозвъча като искам да го отрежа,обаче си мисля че го обичам и ме е страх да остана сама.....Я първо разбери какво искаш
![]()
Направи компромис пак със себе си за последен път - дай му шанс да се промени. Кажи му всичко. От - до. Всичко![]()
Smile!?
Хах тая тема все едно аз съм я писала!Никъв съвет не мога да ти дам пр ми е същия...чакам и аз да ви чета мненията щот нз![]()
Според мен е нормално да се чувстваш всякаш си изгубила себе си ..... всмисъл била си с този човек дълго време и си се променила както и той ти възприемаш части от неговият характер а пък той от твоя. Лично аз съм на принципа че като си с някой сериозно вие сте едно цяло не сте ти и той а сте повече като вие.... всмисъл че вие се допулвате и оформяте един смесен характер ..... няма смисъл да се карате щом сте заедно от дълго време тези караници за глупости изобщо не бива да ви правят впечатление .... лично с моя приятел понякога се караме за глупости но накрая и двамата сме добре и не е всеки път като едва ли не ще се разделим вече просто знаем че и на двамата и е криво и трябва да си изкараме яда и това е. ако искаш поговори с него но не търси проблема само в него мойе би трябва да будеш на принципа да търсиш проблема първо в теб а чак тогава в него .... защото може да се окаже че той е този който мисли по-трезво на нещата