- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя да избера???
Ходя с едно момиче което преди време много обичах ама много беше всичко за мен но тя няколко пъти ме нарани и скъсахме после пак тръгвахме и тя пак си правеше нейното сега пак сме заедно и тя каза че се е променила само че аз съм влюбен в едно друго момиче от Варна аз съм от София но като бях на море си прекарах мн добре с това момиче и после се виждахме и т.н и сега тя има рожден ден след 1 седмица и ме покани във Варна и да остана за Нова година и аз се чудя дали да отида защото с момичето с което ходя имаме доста дълго минало ... и знам че тя ме обича и тя не ми е безразлична но тя е много лигава и хмм... все момчета са и в главата а момичето от Варна е невероятно красива и отначалото я харесах само заради това и имаше некфа зарибявка на морето но само заради външния вид а и аз там бях с отбора на почивка и тя си пада по футболисти и така.. Тогава си мислех че е само заради това заради външния ми вид но сега знам че тя ме обича и че е влюбена в мен а аз незнам коя да избера !!
Popitai surceto si..To znae verniq otgovor..\
/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Направи конкурс!![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
haha milo moe kvo surce be pff az ako znaeh.. nqma6e da pitam
Аз ако съм на твоето място ще избера второто момиче![]()
e da ama tq e ot Varna .. i sym na 17 se pak nemoga da se premestq tam ili da hodq 4esto tam .. i e gadno taka a tq e na 16i neznam.. imam 4uvstva kym neq no su6to i kym moita iam i neznam poburkvam se a iam po malko ot sedmica da re6a
оо абе ти си малък още да ги мислиш тия работи ,ходи с тая дет си сега и не си прави илюзии за нещо по-различно от тиин - проблемите ,през които всеки минава!![]()
Ама и тая тук не е цвете за мирисане ..
Пак ти казвам - никоя не става
Варненлийката може да е ОК, но няма да я бъде тая връзка дълго време от разстояние. А тази тук ти играе по нервите => и нея няма да я бъде дълго. Не виждам смисъл в разделите,събиранията и така до края на света...
Smile!?
taq tuka e ujasna hah smisul bahti putkata e ama e luda na max i si prai kvot si iska i az bqh taka predi samo 4e se vliubih mnogo v tfa momi4eto ot varna i taq moita o6te q obi4am se pak 2 godini gluposti razpravii.. samo 4e momi4eto ot varna mi nqma doverie 6ot tq poznava mn ot priqtelite mi i e bila s mene po diskoteki gluposti i znae 4e sym mn neseriozen.. i mi vika ti si jenkar broikadjiq samo za ebaneto i t.n a az iskam mn pove4e ot neq ...
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от ra4ence
Заеби любовта няма смисал от нея поне на тази възраст ... от личен опит знам че след тва само си сдухан и не си това което си бил . . . -Лъжеш гаджето ти че някъф твой приятел им рд във варна и отиваш. Там ходиш ебеш варненката (много са готини всички там) и се връщаш в софия да продължаваш живота...... Като не се сдухваш че гаджето ти не знае че си и изневерявал .. от прочетеното разбирам че не държи мно много на теб така чи си прави кефа сега ти е времето не се заробвай с няква любов от която няма смисал !!!!
hmm znam 4e nqma smisul samo 4e mi pisna se e taka samo ebi i do tam iskam ve4e 4uvstva nz 6to no iskam i az da obi4am i da me obi4at i da sum happy znam 4e taka 6e stane no ne priqtelkata mi durji na men znam go 6ot tolkova vreme se se razdelqme i se subirame .. no sega neznam kak da postypq i s koq da buda neiskam s varnenkata da e samo sex ili po dobre da ne hodq ili da sym s neq neiskam da q preeba za6toto mn mi puka za neq !!
Помисли коя повече си заслужава коя е по добрата...но не гледай по външния вид той е до време после омръзва!!! Момичето от Варна - дели ви голямо разстояние но мисля че би си заслужавало ако другата ти приятелка е лигла както ти сам каза. Избереш ли нея после ще съжаляваш че си пропуснал шанса си. А пък и знаеш ли дали и момичето от вн не е същата? Помисли добреПървоначално написано от MoMcHE_beZ_syRcE
и дори след време да разбереш че си сгрешил - човек се учи от грешките си !
![]()
ami nqmam predstava koq e po dobrata ednakvi sa i za dvete mi puka mnogo ... i gi iskam i 2-te no trqbva da izbera momi4eto ot varna znae za priqtelkata mi tuk i mi kaza 4e ne mi se surdi 6ot znae 4e sme mn dale4 i nemojem da sme zaedno ama tq e tolkvoa hubava i napravo.. lydvam kato q vidq az dosta puti hodih do vn za daq vijdam i sega za 10 dni moga da buda s neq a neznam dali trqbva 6ot posle 6te me boli kato se vliubq
e mersi na vsi4ki koito mi pomognahte no ve4e te go izbraha ne az izglejda si ostavqm v sofia.. Momi4eto ot Varna mi kaza 4e razbrala nekfi ne6ta za men i 4e nqmalo smisul da otida tam i da q naranq za6toto mnogo me obi4ala i mi kaza pove4e da ne q tursq..![]()
мързи ме да ти чета темата, ама така на прима виста ше ти дам един много добър съвет... чудиш се коя да избереш ли?! избери по - ебливата!!! поне ше ти е по - яко!![]()
![]()
![]()
malee ve4e neznam kakvo da pravq.. Vuzmojno li e da go obi4am momi4eto ot varna nespiram da mislq za neq tq sa kato me otrqza i poludqvam samo tq mi e v glavata ... ;( a taq moita si hodi po diskotekite dneska q gledam s nekfi mom4eta i durje6e ednoto mom4e za ruka vijdq me pusna go idva i mi vika skupii celuna me i vika aide nie otivame na kafe .. prosto ve4e neznam
ма и азПървоначално написано от sasha_90
Животът е адът описан в Библията!
Spored men ostani s momi4eto s koeto si vmomenta.Vruzka ot takova razstoqnie nqma bude6te
tc tc.. vij mu nika.. pi6e 4e nqma surceПървоначално написано от milo moe
![]()
to4no taka !! Mom4e bez syrce sum ... i PO dObre da E TAKA !!