.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

ами пълен провал

преди около 2 месеца,направих 1вата си свирка през живота ми на приятеля ми,без той да знае,че ми е за 1 път...мислех си,че мога да се справя(защото съм гледала филми,чела съм много за това и приятелки са ми разказвали какво точно се прави...)увиии нее се справих той не свърши 1то което е и 2то вчера нещо се скарахме и ... той ясно ми каза,че не го умея това нещо и няма смисъл да говорим за това...а аз се опитах да му обясня;(...и сега не знам какво да правя...
    П.С. да не говорим,че се мъчех 1 час Как да говоря с него за това ;(?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При свирка не е задължително да свърши. Моят приятел рядко свършва само от това, но това не му речи да се кефи

Добре, де...нормално е да не се справиш невероятно първите пъти, но явно ти си била доста зле. Най-малкото глаголът "мъчих се" показва, че не си била наясно какво правиш.

А решението на проблема ти е да му кажеш, че ти е било за пръв път. А може и да поговорите за това какво му харесва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Добре, де...нормално е да не се справиш невероятно първите пъти, но явно ти си била доста зле. Най-малкото глаголът "мъчих се" показва, че не си била наясно какво правиш.

А решението на проблема ти е да му кажеш, че ти е било за пръв път. А може и да поговорите за това какво му харесва.
    +1

Напълно съм съгласна, а пък и като не можеш ще се научиш, просто трябва да видиш какво на него му харесва.

Мега фен Аватара на amatorium
    Priznat grqh ne e grqh. Budi otkrovena s nego i go pomoli da te nauchi kak haresva da go pravish. Ne se uchat tiq neshta tolkova burzo. Ima momicheta, koito s godini pravqt i sa gola voda. Nai-dobriqt nachin e da balansirash s chetenoto kato go pitash kak mu haresva.
    Eating isn't cheating - Arnold

ами проблема е,че ние за сексуалния си живот не говорим...т.е. той не иска...може само да се хвали с това(неща от сорта"Изчуках целия град и сега съм се кротнал заради теб","Ща чукам в/у масата,в банята(и разни такива)" и никога за това какво обича да му правят...много съм го питала ;(

Сигурна ли си, че този човек ходи с теб? За чуства да не говорим.

сигурна съм!

Кажи му, че ако не му харесва нещо, е добре да каже какво му харесва, иначе ще остане без нищо.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Странни птици са всички... не стига че си се навила да му правиш ми и недоволен.... моммче съм и не бих се ядосал затова и не бих казал на момиче нещо подобно .. доволен или не само аз си знам ....ще си намериш друг не се сдухвай . . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Всъщност е добре човек да е искрен...но не да бъде груб, а просто да даде някой и друг съвет на гаджето. Това може да стане и ако сексът е хубав.

Град
    София
    Самия той ти е повлиял зле с тези си приказки. Сдухва те и си под напрежение. Кажи му да спре да ги говори,защото не помага с нищо,даже обратното. Кажи му и ,че као иска още от първия път да си номер 1 в свирките-е няма да стане.
    Още по-тъпо от негова страна е да те обвинява! Сигурна съм,че той не се е научил веднага да чете,щом е видял буквар.
    Ай сик тир
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Сигурна съм,че той не се е научил веднага да чете,щом е видял буквар.
    ЧЕТИ. Тя явно е казала, че има голям опит.

Kato ti prikazva takiva gluposti da si ostane na suho!Vse pak o6teteniq 6te bude toi
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Сигурна съм,че той не се е научил веднага да чете,щом е видял буквар.
    ЧЕТИ. Тя явно е казала, че има голям опит.
    Никъде не го споменава.Казва само,че не е споделила,че й е за пръв път,но това не води до заключението,че се е хвалила,че е българската Чичолина,нали? Плюс това момичето пише,че се е опитала да му обясни като са се скарали.
    "ЧЕТИ."
    Smile!?

dori i da ne mu e haresalo moje da uvaji opita ti!a ti si trqbvala da mu kaje6 4e ti e za purvi put i toi moje bi e 6tql da bude po turpeliv!no kolkoto i da e bilo zle nemoje da skusa s tebe zaradi ednata svirka!priznai mu i mu kaji da e po turpliv

Ако на мен някой не ми каже, че е девствен, и имам интимни отношения с него, това означава, че НЕ Е. Защото това нещо се споделя и е важно.

И да, опитала се е да обясни, но той явно е свиня.

Град
    София
    И да, опитала се е да обясни, но той явно е свиня.
    И аз така мисля
    Smile!?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Явно те иска само за секс . . . колкото и кофти да звучи ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Странни птици са всички... не стига че си се навила да му правиш ми и недоволен.... моммче съм и не бих се ядосал затова и не бих казал на момиче нещо подобно .. доволен или не само аз си знам ....ще си намериш друг не се сдухвай . . . .
    Напълно съм съгласна с казаното по горе....

Re: ами пълен провал

Цитирай Първоначално написано от Patinka
    преди около 2 месеца,направих 1вата си свирка през живота ми на приятеля ми,без той да знае,че ми е за 1 път...мислех си,че мога да се справя(защото съм гледала филми,чела съм много за това и приятелки са ми разказвали какво точно се прави...)увиии нее се справих той не свърши 1то което е и 2то вчера нещо се скарахме и ... той ясно ми каза,че не го умея това нещо и няма смисъл да говорим за това...а аз се опитах да му обясня;(...и сега не знам какво да правя...
    П.С. да не говорим,че се мъчех 1 час Как да говоря с него за това ;(?
    как да говориш с него - отговорат е мн прост-както при свирката - С УСТА - мн е готино момиче да не може да прави свирки защото може да я научиш дати прави точно както на теб ти харесва (защото на всяко момче му харесва по различен начин) много е сладко щото ти като знаеш че не можеш даваш всичко от себе си за да се получи добре - е такава свирка всяко момче би уважило

Град
    Пловдив

hi

A spored mene mu biii 6uta napravo

ПОдкрепям. Добро беше \/

+ това... че вашата връзка на една свирка ли се крепи по дяволите?!
    Аз това не го разбирам изобщо и съм против - в никакъв случай не бих се развикал на пр-ката ми, че не може да прави хубави свирки, че не съм могъл да свърша и т.н.
    Еми колкото може - толкова. И аз не съм перфектен във всичко така,че...
    Замисли се над това.. Заради един х*у те кара да се чувстваш тъпо.. смятай колко държи на теб като човек пф.
    Я горе главата шмате Никой не се е родил научен. Даже те похвалвам, че си издържала толкова време мъчене =D>

А относно говоренето - просто му кажи в прав текст, че искаш да поговорите. От това по-хубав лек - няма! Пък ако почне да ти прави правежи и да те опреква без да те разбере... значи ходи заради секса с теб.. тогава вече ти решаваш какво да правиш и дали те заслужава.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    ПОдкрепям. Добро беше \/

+ това... че вашата връзка на една свирка ли се крепи по дяволите?!
    Аз това не го разбирам изобщо и съм против - в никакъв случай не бих се развикал на пр-ката ми, че не може да прави хубави свирки, че не съм могъл да свърша и т.н.
    Еми колкото може - толкова. И аз не съм перфектен във всичко така,че...
    Замисли се над това.. Заради един х*у те кара да се чувстваш тъпо.. смятай колко държи на теб като човек пф.
    Я горе главата шмате Никой не се е родил научен. Даже те похвалвам, че си издържала толкова време мъчене =D>

А относно говоренето - просто му кажи в прав текст, че искаш да поговорите. От това по-хубав лек - няма! Пък ако почне да ти прави правежи и да те опреква без да те разбере... значи ходи заради секса с теб.. тогава вече ти решаваш какво да правиш и дали те заслужава.
    +1
    trqbva da e dovolen na tova , koeto ima i da te razbere. v sexa nqma nishto zadyjitelno !!! ko ti kazva , che trqbva da mu pravish svirki ???
    i onq kato znai kak se prai hubava svirka mu kaji da ti pokaje ...
    aman ot takiva razbirachi i chukachi.
    ne se qdosvai mucunka ne go misli , shto ne mu haresva , bez svirki shte e
    i naistina si pomisli , dali tozi chovek dyrji na teb i dali si zaslujava da si s nego
    dano vs se naredi kakto iskash i mn mn ne mu cepi basma
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си