- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- родителите и/му ?
ае интересно ми стана дали познавате ( лично ) родителите на приятеля/ката си ...
как беше запознанството, разбирате ли се с тях, говорите ли си с тях често, на какви теми....![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
еми... да... познавам ги... то си е нормално като ходим 2 години вече ... даже баба й и дядо й познавам... иначее... когато е просто chat с баща й си говорим за филми примерно или за комп игри е такива работи...![]()
На бившето ми гадже ги познавах.Бяха яко готини хора, много ме харесваха.Говорехме си най-често общи неща като това как е в училище и как е времето днес.Такива неща.Когато ходех в тях се дрържаха супер с мен, чувствах се като член от семейството.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Да познавам се с тях,запознахме се още първия път когато отидох на гости на приятеля си.И понеже сме заедно от 3 години мога да кажа,че съм добра приятелка с родителите му.Говорим си на всякакви теми,понякога спорим на някоя тема по време на вечеря..абе интересно е.Ама и те са пекани![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
...
аз не се познавам лично с неговите родители ..но скоро може и да се запознаем
докато той с моите родители се познава лично още преди да тръгнем ии.. постоянно си говорят ..с тати гледат футбол а с мама се се базикат :P
и много се радвам за това
![]()
![]()
amii da a hodih ot 1 mesec.. poznava maika mi 6tot se zapoznahme na moreto mm poznava sesytrami i gadjeto i 6tot idvat da me vzimat ot u-6te i non stip si govorat kak 6te piqt po bira nargilence kak 6te igraq bilqrdnekfo golqmo 6ouu e
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Познавам целия му род.С майка му и сестра му се виждам и общувам по-често...На какви теми ли?Ами абсюлютно общи неща....
Ами иска ми се да ги познавам, да се разбирам с тях, ама като цяло той не им е говорил нищо за мен, знам, че се притеснява... Макар че скоро след концерт на сестра му съжали, че не ме е взел със себе си, защото техните му дали, но след като всичко свършило... Така че май притеснението му падаА моите родители... е, поне те знаят как се казва приятелят ми, не съм толкова притеснителна, ама все пак не се познават лично... А и мисля, че им е рано, нека си гледам сама личния живот засега...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ami az poznavam negovite roditeli... na rojdenniq mu den se zapoznahme i ne sym gi vijdala ot togava ... no toi o6te ne poznava moite...no skoro i tova 6te se slu4i..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
мразя да се запознавам с родители!!! и не само с тези на гаджеето, ами и с тези на приятелите ми. повечето ме смятат за няква утрепка, защото създавам грешни впечатления. като се притеснявам шикалкавя с поглед и хората си мислят, че лъжа или крия нещо. просто не ме бива...
da poznavam gi,kkato i toi poznava moite.az s negovite sum na formalno zdr,zdrasti kak sum ,dobre sum.ne ni e osobeno priqtno da si ob6tuvame,zarazlika ot priqteq i roditelite mi.toi e 4esto vku6ti i si se uvajava s na6te i taka,na6te mu pomagat kato na svoe dete![]()
Ами познавам ги, и той моите...само че....хаха те не знаят,че ходим.![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Да познавам цялата му рода ..... и смея да кажа че сме доста близки и те почти ме приемат като едва ли не съпруга на малкото им момче ... говорим за всякавки неща и да спорила съм с тях но просто си отстоявах мнението и те много оважават това. Майка му даже понякога ми възлага домашна работа свурзана разбирасе с приятеля ми .....
Познаваме се...На здравей-здрасти сме...С баща му си се бъзикаме..имам чувството че майка му не ме харесва... : ) Баба му,дядо му,вуйчо му,леля му и чичо му също ги познавам..Не се бъркайте-тфа е една малка част от родатаС братовчедите му,които са на моите и неговите години,е по-добре..лафим си като френдове
Най-се кефя на брат му..с него много се разбираме..Доста добръ приятели сме
![]()
Познавам ги, както и той моите. Майка му е мн пекана жена, само че баща му май не ме харесва..нз..малко му е странно държанието към мен.
Познавам ги, но не съм близка с тях. не ходим на семейни вечери и разни от тоя сорт. Той самият е малко очужден от родителите си и не общува особено с тях.........Даже онзи ден си говорихме, че ни липсва общуването на ниво родители. Той с наште се познава добре, а аз да речем баща му познавам съвсем бегло.........Но в крайна сметка аз не ходя с тях, а със сина им и не е крайно наложително да се разбираме перфектно.
Дам, познавам се с тях. Готини хорица са, особено майка му![]()
>>> House Music <<<
О, да.Не сме гаджета, но аз лично мнооого го харесвам <3, пък и той на мен ми показва, че ме сака.
Познавам родителите му, сестра му (мноо печено хлапе), първите му братчеди и техните родители... А и той познава майка ми, баща ми, дядо ми и баба ми.. Всички сме пекани в тази групичка.
ами чесно казано познавам се с маика му и с сестра му :П с сестра му на вр1х нова година, а с маика ми инцидентно на входната врата се срешмахме ( има6е умисал в това ест) но не сам разговаряла все о6те.... по подробно с маика му, с сестра му об6ти не6та.... за даскало и про4ие
ина4е тои с на6ите не се познава ли4но, но се знаят едни др ги :Д
Първоначално написано от ™G-Baby™
с родителите му .. неи като гледам няма особено желание да ме запознава с тях .. особено с маика му
![]()
![]()
Той познава нашите. Виждали са се няколко пъти.
Сестра му съм я виждала 3 -4 пъти- адски печена е, а майка му и баща му само по 1 път.... но като пъвро впечатление.. добри хорица, много даже.![]()