.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Град
    Търново.... Велико Търново

родителите и/му ?

ае интересно ми стана дали познавате ( лично ) родителите на приятеля/ката си ...
    как беше запознанството, разбирате ли се с тях, говорите ли си с тях често, на какви теми....

еми... да... познавам ги... то си е нормално като ходим 2 години вече ... даже баба й и дядо й познавам... иначее... когато е просто chat с баща й си говорим за филми примерно или за комп игри е такива работи...

Повече от фен
    На бившето ми гадже ги познавах.Бяха яко готини хора, много ме харесваха.Говорехме си най-често общи неща като това как е в училище и как е времето днес.Такива неща.Когато ходех в тях се дрържаха супер с мен, чувствах се като член от семейството.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Да познавам се с тях,запознахме се още първия път когато отидох на гости на приятеля си.И понеже сме заедно от 3 години мога да кажа,че съм добра приятелка с родителите му.Говорим си на всякакви теми,понякога спорим на някоя тема по време на вечеря..абе интересно е.Ама и те са пекани
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    ..във един измислен свят..
    ...

Град
    Пловдив
    аз не се познавам лично с неговите родители ..но скоро може и да се запознаем докато той с моите родители се познава лично още преди да тръгнем ии.. постоянно си говорят ..с тати гледат футбол а с мама се се базикат :P и много се радвам за това

Мега фен Аватара на koalka
    Да, познавам се с тях.Понякога си говорим.

Град
    sofiq
    amii da a hodih ot 1 mesec.. poznava maika mi 6tot se zapoznahme na moreto mm poznava sesytrami i gadjeto i 6tot idvat da me vzimat ot u-6te i non stip si govorat kak 6te piqt po bira nargilence kak 6te igraq bilqrd nekfo golqmo 6ouu e
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Познавам целия му род.С майка му и сестра му се виждам и общувам по-често...На какви теми ли?Ами абсюлютно общи неща....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами иска ми се да ги познавам, да се разбирам с тях, ама като цяло той не им е говорил нищо за мен, знам, че се притеснява... Макар че скоро след концерт на сестра му съжали, че не ме е взел със себе си, защото техните му дали, но след като всичко свършило... Така че май притеснението му пада А моите родители... е, поне те знаят как се казва приятелят ми, не съм толкова притеснителна, ама все пак не се познават лично... А и мисля, че им е рано, нека си гледам сама личния живот засега...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

ami az poznavam negovite roditeli... na rojdenniq mu den se zapoznahme i ne sym gi vijdala ot togava ... no toi o6te ne poznava moite...no skoro i tova 6te se slu4i ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Мега фен Аватара на babity
    мразя да се запознавам с родители!!! и не само с тези на гаджеето, ами и с тези на приятелите ми. повечето ме смятат за няква утрепка, защото създавам грешни впечатления. като се притеснявам шикалкавя с поглед и хората си мислят, че лъжа или крия нещо. просто не ме бива...

Град
    bulgaria
    da poznavam gi,kkato i toi poznava moite.az s negovite sum na formalno zdr,zdrasti kak sum ,dobre sum.ne ni e osobeno priqtno da si ob6tuvame,zarazlika ot priqteq i roditelite mi.toi e 4esto vku6ti i si se uvajava s na6te i taka,na6te mu pomagat kato na svoe dete

Ами познавам ги, и той моите...само че....хаха те не знаят,че ходим.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Да познавам цялата му рода ..... и смея да кажа че сме доста близки и те почти ме приемат като едва ли не съпруга на малкото им момче ... говорим за всякавки неща и да спорила съм с тях но просто си отстоявах мнението и те много оважават това. Майка му даже понякога ми възлага домашна работа свурзана разбирасе с приятеля ми .....

Познаваме се...На здравей-здрасти сме...С баща му си се бъзикаме..имам чувството че майка му не ме харесва... : ) Баба му,дядо му,вуйчо му,леля му и чичо му също ги познавам..Не се бъркайте-тфа е една малка част от родата С братовчедите му,които са на моите и неговите години,е по-добре..лафим си като френдове Най-се кефя на брат му..с него много се разбираме..Доста добръ приятели сме

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Познавам ги, както и той моите. Майка му е мн пекана жена, само че баща му май не ме харесва..нз.. малко му е странно държанието към мен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Познавам ги, но не съм близка с тях. не ходим на семейни вечери и разни от тоя сорт. Той самият е малко очужден от родителите си и не общува особено с тях.........Даже онзи ден си говорихме, че ни липсва общуването на ниво родители. Той с наште се познава добре, а аз да речем баща му познавам съвсем бегло.........Но в крайна сметка аз не ходя с тях, а със сина им и не е крайно наложително да се разбираме перфектно.

На последното ми гадже ги познавам. Говорили сме си 1-2 пъти не повече. Но отида ли пак там ще си говоря много ясно (: Винаги има какво да си кажеш и ад попитам по-голям човек от теб (:
    Клик ми (:

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Дам, познавам се с тях. Готини хорица са, особено майка му
    >>> House Music <<<

О, да. Не сме гаджета, но аз лично мнооого го харесвам <3, пък и той на мен ми показва, че ме сака. Познавам родителите му, сестра му (мноо печено хлапе), първите му братчеди и техните родители... А и той познава майка ми, баща ми, дядо ми и баба ми.. Всички сме пекани в тази групичка.

и той познава наще, и аз техните

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ами чесно казано познавам се с маика му и с сестра му :П с сестра му на вр1х нова година, а с маика ми инцидентно на входната врата се срешмахме ( има6е умисал в това ест ) но не сам разговаряла все о6те.... по подробно с маика му, с сестра му об6ти не6та.... за даскало и про4ие ина4е тои с на6ите не се познава ли4но, но се знаят едни др ги :Д
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

с родителите му .. не и като гледам няма особено желание да ме запознава с тях .. особено с маика му

Супер фен
    Той познава нашите. Виждали са се няколко пъти.
    Сестра му съм я виждала 3 -4 пъти- адски печена е, а майка му и баща му само по 1 път.... но като пъвро впечатление.. добри хорица, много даже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си