.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Момчетаа:( момичета дайте съвети моля ви;(

Здравейте Приятели!От доста време посещавам този форум и най-сетне и аз се регистрирах,за да ви споделя и моят проблем,надявам се да ми дадете полезни съвети,които да ми помогнат ... .Така значи Аз съм на 14 години,много често се случва да си харесам някое момче,но през средата на 2006 година се запознах със едно момче във което се ВЛЮБИХ - тогава бях на 13 и половина.След 1 месец някъде тръгнахме,много ми харесваше и със течение на времето всъщност разбрах,че го Обичам и то много!Той също твърдеше че ме обича.Хванах го да се зарибява със други момичета - ходеше по дискотеки партита във скайпа също флиртуваше със други....но въпреки това продължих да бъда със него,защото той ми обеща да се промени и че зарибявките му със другите били базици но вътре в себе си много страдах,и явно той не го разбра това нещо или е тъп...даже той се регистрира в сайт за запознанства и със 1000 зора си изтри ригистрациата заради мен yж.Kакто и да е!той продължи да се зарибява зад гърба ми с други година и половина вече, докъто аз неиздържах говорих с него и му казах така и така искам да се разделим,за 2ри път говорих с него за раздяла хем му казах поради кои причини искам да се разделим...причините бяха да се промени и да не флиртува под носа ми с други!И какво...преди 20 дена се разделихме с надеждата че той ще се промени и ще си осъзнае грешката - но уви.След като се разделихме той отишъл на купон БЕЗ да му пука както изглежда и сега си има най вероятно друга или ще си има както пише в хороскопа му.Аз бях в депресия постоянно плачех и всяка сек.мислех за него..беше ужасно сеедно той беше моя въздух и всичко останало...събуждах се с мисалта за него и заспивах с мисалта за него,това още продължава. На него изобщо май не му пука за мен, пред мен се прави на мн тъжен и влюбен а зад гърба ми....дори ходи на срещи с други...ohh neizdurjam psihicheski;( Плс дайте ми някакъв съвет че ще се побъркам!Не ви пожелавам да бъдете на моето място и сигурно ще кажете че живота продължава или че съм още малка но не е така..какъв живот без любимия човек И момчета моля ви вие най добре знаете какво ви е..моля ви кажете му как може да не му пука вече за мен и да е с други;(....Tova e ot Men...nadqvam se da mi dadete polezne suveti i vi pojelavam da budete izkluchitelno shtastlivi s lubimiq chovek taka kakto az ne uspqh da buda....ili uspqx no za kratko

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Naistina go obichash!Znam,4e ti e mnogo tejko i se 4ustva6 ujasno v momenta.Prosto se otkaji ot nego i se opitai da go zabravi6,6tom ne moje da te oceni.Trudno e da zabravim tozi,koito obi4ame...Vremeto lekuva vsi4ko...Jelaq ti mnogo 6tastie,kusmet i iskrena i 4ista lubov.No pomni,4e pred teb 6te se otkriqt o6te tolkova mnogo vuzmojnosti.Mlada si,gore glavata i USPEH... \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Приличаш ми на стабилно и свястно момиче и мога да ти кажа само че тоя не те заслужава колкото по скоро го разбреш толкова по добре!

Daam znam kak e povqrvai..znam 4e i otgore daje
    Shte ti kaja samo edno (edin 4ovek mi go kaza onzi den) :
    Ne gubi vremeto si s 4ovek,na koito mu e vse edno dali 6te e s tebe..
    ;( uspeh

Цитирай Първоначално написано от ~Em4o~
    Приличаш ми на стабилно и свястно момиче и мога да ти кажа само че тоя не те заслужава колкото по скоро го разбреш толкова по добре!
    Изобщо не си заслужава тва момче ... А и колко време ходихте? ... Ъммм той не изглежда така сякаш те е обичал истински, а ти си вложила сърцето и душата си във тази връзка, която сте имали ... Не си заслужава, миличка. Той излиза, не му пука .. и ти трябва да си така. Говори с приятелки, излизай, смей се, усмихвай се постояно ... Не казвам, че по този начин ще ти мине, но усмивките облекчават болката .. ...... Надявам се да се усмихнеш най-скоро време!!! Успехх!
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Това момче никога не те е обичало и никога не е гледало сериозно на теб.Само не мога да разбера защо твърдиш че го обичаш.Кое у него те е накарало да изпитваш силни чувства към него?Външният му вид или какво?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Миличка разбирам те напълно и ше ти кажа само не плачи за нещо, което не плаче за теб! Излгежда не те оценил като човек. Уверявам те че след време ше ти е противен колкото и странно да ти звучи. Гадно е тва че толкова малка изживяваш такова нещо. Искренно ти желая да намериш щастието и то колкото се може по-скоро.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Оле Боже!Ти ако знаеш аз какъв идиот от 12 годишна си имам на главата :P :P :P :P :P АМа си го търпя и го лофе

Liar - Амии виж сега Аз не гледам външния вид чак пък толкоз,просто си го заобичах..немога да го обясня..просто той е човека,който винаги съм искала- цялата му всъщност е моя тип момче..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Под добре си намери някой заместител докато е врме че ще стане страшно... много ще се подтиснеш и няма да имаш желание за нищо... от ли4ен опит го знам не съм момиче (момче съм) но тва не означава че не съм го преживявал и допреди два дена бях в ебати депресията не бях аз в последните седмици... на мен ми помогна силна ритмична музика със сдухващите песни не става.. ходи се лигави с приятелки наляво и на дясно и си намери друг .... промерно на 14-15 в краен случай на 16 ... колкото по голям толкова по зле . . . .
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от ~Em4o~
    Изобщо не си заслужава тва момче ... А и колко време ходихте? ... Ъммм той не изглежда така сякаш те е обичал истински, а ти си вложила сърцето и душата си във тази връзка, която сте имали ... Не си заслужава, миличка. Той излиза, не му пука .. и ти трябва да си така. Говори с приятелки, излизай, смей се, усмихвай се постояно ... Не казвам, че по този начин ще ти мине, но усмивките облекчават болката .. ...... Надявам се да се усмихнеш най-скоро време!!! Успехх!
    1 год.и 4-5 месеца ходихме btw той е на 17.Мислих си че е по зрял ама уви..

повечето момчета са така,пикльовци(момче съм ),но както казаха съфорумниците ми,опитай се да се отърсиш от мисълта за него успех мацко \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си