- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще подарите на гаджето за Коледа?
Какво ще подарите на любимия / любимата за Коледа?
kolko takiva temi 6te imaaaaa ? ima tarsa4ka be hora potarsete malko...![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Една ааааааадкщи яка голяма мишка : )
Дете съм,да...
Една черна ръчноизрисувана коледна чаша, 2 кутии хубав чай - една с плодови аромати микс, другата с билкови, пак микс, кутия с горещ шоколад (тези 2-те в допълнение към чашата и с посланието дори и да не сме заедно в студените дни той да има нещо, което да му напомня за мен и да го топли, а и той обича и двете) и книга на Тери Пратчет, защото му е голям фен.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
....Едно голямо плюшено дяволче и....секс![]()
![]()
...Ако скочиш ти,скачам и аз....
Vzela sum mu nokia prizmaDano se zaradva
az dnes mu vzeh edna bluzka, koqto si be6e haresal naskoro kato izlizahme po magaziniteima i o6te ne6to... to e taka nare4eniq ni o6t podaryk "Az za nego, toi za men " :P sami se setete za kakvo vi govorq
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
edna koledna igra4ka sas negovoto ime otgore kato graffit napraina ot men ^^ i edna pregradka![]()
koledna igra4ka sas negovoto ime otgore kato graffit, koito e narisyvan ot menn^_^ i edna golqma pregradkaaa![]()
Парфюм Spirit на Antonio Banderas..надявам се че ще му хареса...![]()
Първо да го бъзикна-един биберон в мн кутии и хартия....а истинския му подарък ще е сребърна обица и парфюм![]()
главата ти на подносПървоначално написано от LSDS
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
не я искам, не ми харесва!!!Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
az sym se sprqla na sexy belyo![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА...акО оБичАм, оБичАм дОкрАй...нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй
|ll.l.|||..l|||..||l|.||l||ll|l...|||l|l
Първоначално написано от kael
Нещо проблем ли имаш? Или просто се правиш на интересен?
плоча на Джудас, некво чайче, водка и ако благоволи да си е в София по тва време и секс![]()
Оффф аре гледайте малко преди да пускате тема която я и ма още около двайсетина пъти...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Komplekt na ADIDAS - dezodorant & dush gel
+ teniska, bejova, na garba sam i narisuvala dve karvavi sledi ot nokti (jenski) i otdolu nadpis: Elle a laissee des cicatrices sur mon dos....
:P
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
да проблем имам. Що има ли причина да нямам след поредната 923482-та тема от типа "подарък-коледа" и както всяка следваща също толкова ненужнаПървоначално написано от LSDS
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
не че нещо, ама "лесе" не е ли с едно -е-![]()
На женския род не се ли добавяше едно "-е" допълнително?Първоначално написано от lyloster
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"