- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятелката помагайте!!
ама зак'во сте толкова груби...Първоначално написано от lizzard_92
така и така неможете без нас (както и ние без вас) поне нека не се убиждаме!!! пък и...не говори за мен! аз съм най - милото женско създание на света!!
![]()
Научи се да цитираш,бе!Първоначално написано от babity
Ако обичаш не ми казвай каква съм и каква не съм имам впредвид за "вчерашна лигла " или нещо от сорта поради простата причина че не ме познаваш ни най малко. Твойте виждания след гимназията не са вижданията за живот на всички момчета всеки е различен и уникален по собствен свой начин. Не съм го спряла да прави нищо но и той е предпочел да прави всички тези простотии с мен а не сам не виждам нищо лошо в това. Добре аз виждам и твойта гледна точка но не в всички случай е така и ето виждаш че все още сме заедно явно не е за секс. Сега друг е вапроса ако ти си заобиколен аз момичета който незнаят какво искат от живота аз знам . И не не се водя по "модата" защото кадето аз живея няма такава мода дори е незаконно. А това за мадамите не съм го спряла да гледа нека да гледа има хиляди по-красиви момичета от мен както и по-готини момчета от него .... важно е за кой мисли постоянно а не кой гледа в гъза и дори името да не й знае. Сигурно си приличаме щом е все още с мен и аз харесвам коли и той и аз работя и той и аз уча и той.... ми извинявай но аз лично не мога да видя какво не съм му дала за да може да каже че съм малка и не мога да се сравня с някоя две години по-голяма от мен която уж е какичка вече. има й 26 годишни жени който тичкат насам натам по-зле от 14 годишни тайче има всякакви хора. Престанете да слагате всички под общ знаменател!Първоначално написано от Lambo
Познаваш се с майка и?Как баща и до сега не те е пребил?
Иначе може да не иска да се вижда с теб защото техните искат това от нея.Но и без това е в такава възраст че момчетата ще си ги сменя доста често.Ще и се ходи на купони/дискотеки ще и се пуши с останалите и приятелчета...
Остави я.Потърси момиче на твоята възраст което да е срамежливо и скромно.Ще си паснете идеално.А това че не си хубав-какво да не би всички да са?
Айде честото би ми шута така некои да иска готино 20 годишно момче с добра душица и много любов и много тъга събрани в едно да пише лс...
А причината поради което ме остави била цитирам :
Алекс съжелявам но вмомента неискам а имам приятели гаджете...
Супер много се радвам разумно е постъпило момичето... Най после малко съобразителност в същество от женски пол. А и не се предлагай много много щото преобладаващата възраст от форума е също 14 години... Честно казано по принцип мразя законите в БГ щото ограничават хората и в същото време нито ги защитават нито нищо... В такива случай като този ми е кофти че трябва да опирам до закона но там си е казано за педофилията... Да не говорим че сякви сексуални действия (включително опипване) от пълнолетен на малолетна си е подсъдимо и наказуемо със затвор! Замисляли ли сте се малко че тези закони освен формалните години имат предивд интелектуалното и психическо състояние на хората посочени в тях?
За нея връзката е приключила и просто се опитва да ти го намекне.Незнам какъв съвет да ти дам.Все пак се опитай да говориш с нея и да се изясните.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
То няма какжо да изясняват.Просто тя е още дете,живее и се,а ти като мен търсиш по-сериозното...Първоначално написано от mechtaq_za_teb