Значи стана 1 месец с моята приятелка се обичаме уж поне аз я обичам .. и в последните 5 дена нещо не вървят нещата вече не ходя вечер да я взимам от даскалото и понеже си загубих телефона ...и така няма как да ми се обади .е може на домашния но незнам за какво не го иска .. та почнахме рядко да си пишем... тоест аз и пиша де ама тя не ми отговяря много .. среща се с други момчета които са били от квартала и и така стях се прибирала.. и днеска ми вика ''късаме ли ''' ...бати апък тя ми е първото момиче и сам и казал че асмо нея ще обичкам толкова много я обичкам а да късаме ... и аз я питах защо да късаме и тя вика еми невиждаш ли нещата не вървят ... ще кажете тя някаква малка пикла и прочие еми да малка е на 14 е аз съм на 20 но какво от това аз си я обичкам е тя зарад мене спря цигарите.. неискам да късаме защотото пак ще се върне при старите неща ... цигари и тн.. кажете какво да правя как да разнообразим връзката си че да я задържа и да задържим любовта а тя неиска нито на кафе да ходим нито на кино нито никаде бати... и сег ами е супер гадно някакво помагаите.