само щото ме наредиха, че ме мързи да чета (което е вярно) се напънах и ти прочетах постчето... само едно мога да ти кажа: СПРИ ДА СЕ ВМАНИАЧАВАШ ЧОВЕЧЕ!!! Всичко тва, неземната любов и бля, бля, бля прочее... е само някво тъпо внушение! Докато продължаваш да живееш с илюзията, че само тя е на тоя свят и си го натякваш постоянно няма да видиш хубаво, уверявам те! Далеч не искам да съм груба, ама защо смяташ, че тя не усеща комплексите ти и не ти обръща специално внимание не защото те харесва или нещо такова, а чисто и просто за да ти помогне като на приятел и да се опита да ти покачи самочуствието...? Не прави грешката да и казваш каквото и да било за "чуствата" ти, най - малко пък и давай стихотворенията ти, освен ако разбира се не изгаряш от желание да изгубиш единствения човек, за който си се хванал като удавник за сламка. и вместо да си губиш времето с напразни надежди и мечти седни и си помисли как да си разшириш кръга от познати/приятели, да си увеличиш извънработните контакти с хора, започни да излизаш по - често и като спреш да се вманиачаваш с тва момиче ще намериш друго, което ще те харесва и обича. Успех на теб в любовта!!!