Цитирай Първоначално написано от AddictedToTrance
А за останалите като kael/babity/swastica вие усвен да си показвате простотията и да дразните народа в форума другото правители ?
В интернет всички сте големи ама в живота .... а? Та да си дойдем на думата на кой му е нужно да ви чете простотията, тука да не ви е форум за изхвалане на хормони / ядове и т.н.
Ае моля ви се земете се спрете, че всяка тема неможе да мине без някои от вас да си покаже простотията
явно тука доста хора са бавни... мислех, че е само един, ама ей на, още един... ти тъп ли си, къв си? в интернет всички били големи... ха! ти все едно на живо ше ти стиска да ми кажеш всичко тва, а? а на бас, че няма да можеш! и само да ти кажа както и на всички пуберчета, които смятат, че тук ще може да им се реши проблема, че тва, което прайте е супер тъпо! повечето, да не казвам всички, сте супер жалки! чесно, съжалявам ви! как може да очакваш адекватен съвет от някой, който не те познава?! а? а ако само се опиташ да ми измрънкаш, че може да си нямате приятели или познати ше ти кажа, че в тоя случай сте осте по - жалки, защото вместо да излезете навън, да се огледате и да си намерите "сродна душа" било то приятел, гадже или квото и да е, седите пред компа и чакате шепа непознати, които в повечето случаи се гаврят с вас да ви решат проблемите! еми не става! форумите, скайпове, сайтове за запознанства и прочее са създадени за забавление, а не за да търсите отговори на много значими, екзистенциални въпроси, а относно мен, каел и свастика... ние точно това правим с вас - забавляваме се!!!