.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98
    Супер фен

Изкувството да чукаш и да бягаш

Момчета...Нека ви кажа 1 нещо. Няма смисъл на тази възраст да се влюбвате и да се правите че обичате. Гледайте на момичетата като на сексуални играчки. Чукайте ги, заебавайте ги и минавайте към следващата. Въобще не се обръщайте назад и гледайте с непукизъм на техните смс-и да се върнете при тях. Не бъдете глупави и не издавайте слабите си места пред тях. Те може да ви казват че може да им вярвате не се хващайте, защото това 1 ден ще ви изиграе лоша сега.

Така по същество. Не е необходимо да си много красив и опаричен за да ги въртиш тези номера . Всичко опира до правилно изиграните карти. Най - важното нещо е това да преодолеете срама си и въобще въобще да не ви пука от отрязване.Момичетата не ни отстъпват по срамежливост, а даже според мене те са по срамежливите (не забравяйте: момичето може да ви харесва и пак да ви отреже) . Да те отреже момиче е толкова фатално колкото да си изпуснеш вафлата на улицата. Е разбира се трябва да имате някакъв опит в свалянето и той няма да се натрупа със самосъжаление че сте срамежливи. Не забравяйте срама ще ви навлече само главоболия. Действайте смело. Не си мислете че ще станете за посмешище. На момичетата им харесва да ги свалят, но не бъдете нахалник и имайте достойнство.Запомнете те не ви превъзхождат по интелект а точно обратното! Не иска да излезе с вас на кафе...окей...теглите и 1 путка майна и минавате към следващата. Старайте се да общувате само с момичета. Така се трупа опит . Съученичките са идеални. Бъдете общителен, но не си мислете да водите монолог. Говорете по-малко, но смислено и точно, а не глупости. Оставете тя да говори. Момичетата обичат да говорят за себе си и то много. Искат да им разкажете нещо за себе. Сори мацка, но като заслужиш тогава ще те пусна в главата си и до тук. Без никакви обяснения

И такаа...как да направим от 1 момиче бройка. Първо да отчета нещо като нота бене. Не се захващайте с девстеници. Едно че в леглото ще ви е по - трудно, друго че кървят като прасета и най много да оклепате чершафите на мама и татко и третото е че ще ви отнеме много време докато въобще ги вкарате в леглото. Характерно е за тях че те ползват 3 думи : "Спри" , "не" и "недей"

Еми не е толкова трудно. Както казах затова не са необходими много пари и красота. Всичко се опира до тайминг или да кажеш точните думи в точния момент. Това е по трудното. Трябва да можеш да я манипулираш. Да и казваш това което иска да чуе. Лесно се разбира след няколко кафета на саме. Завърташ и главата( с думи) , подаряваш 1 цвете, държиш се мило, разбира се преди това си и платил сметките в кафето (хайде не е толкова скъпо, мислете че после в леглото ще избивате ). Когато оставате на саме трябва вече и ти да вземаш инициативата в говоренето ( знам че по нагоре казвах да говорите по малко , но това е само в началото ) . Прави и комплименти, но не е и сваляй звезди ( това си е живо унижение, а и на момичето няма да му хареса мн мн ) . Постоянно и говори и я забавлявай. Не е толкова трудно, 2-3 правилно употребени смешки могат да направят 1 разходка страхотно изживяване. В никакъв случай не я търси. Тя е човекът който да те търси. Аз в момента ( на 19 съм ) като говоря на момичетата и те придобиват афинитет към мене и на 4-5 вечер ги вкарвам в леглото. Повярвайте в силата на правилно употребените думи. Все пак не се осланяйте само на това. Трябва и малко действие от ваша страна иначе си е голословие. 1 съвет : научете се да отказвате всеки каприз и прищявка на момичето. Не си мислете че тя ще ви се разсърди. Вътрешно момичетата умират за такива момчета които има достойнство и не се оставят да ги въртят повярвате ми. Ако се справяте като хората и да не е кучка момичето пак може да ви пусне за около 10-15 дена. За мене това е много, но начинаещите ще се научат да чакат. Вкарвате я в леглото вършите си работата , триете и номера и повече въобще не се занимавате с нея. Следва 1 момент от който момчетата се притесняват. Да не ви изложи пред приятели. Вижте сега ако имате акъл ще направите така че тя да изглежда жалка и тъпа пред тях. Пример : с компания сте и срещата въпросната лейди, тя идва при вас и изтърсва че си гадняр че имаш малка пишка блабла знаеш как е...Умният човек ще си замълчи и въобще няма да обърне внимание. Ако сте инати и искате да я закопаете кажете и следното : "ти си шибана кучка която е най лесното момиче на света и не спираше да пъшка от кеф цяла вечер , друга алтернатива : малка малка ама и позволи да влезне в тебе нали. Използвайте фантазия и въображение и не се притеснявайте от това. Ако приятелите ви са точни те няма да ви се подиграят, а напротив ще се застъпят на ваша страна. А ако нещо ви се изсмеят, гледайте с непукизъм и не се притеснявайте, нали вие ебете не те....

Още неща които да запомните. Жените имат периоди в живота си когато страшно много им се ибе и не издържат за пишка и момчетата респективно, но с 1 чекия се замазва положението. Ако ги хванете в такъв момент много лесно ги вкарвате в леглото. Също така всеизвестно е че има незадоволени момичета и жени, както и отчаяни ама много отчаяни. Те вярват на приказките на първия срещнат. Също лесна бройка.

Не забравяйте : който подбира, мастурбира

Забавлявайте се докато сте млади и не си пропилявайте живота в прекарване с 1 същ и човек. След като се ожените ще имате време да доказвате любов на жена, деца и прочие. Все пак вие сте хубави и готини пичове. Покажете се на всички жени/момичета , а не само на 1. Във ваш интерес е .

1 мъж/момче никога няма да преспи с всички момичета/жени на света, но трябва да се стреми към това !
    Успех на бъдещите и начинаещите свалячи. Вършейте момчета !!!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Re: Изкувството да чукаш и да бягаш

Мда, заради такива "свалячи" като теб се лепва етикет на всички момчета, че са животни и не ги интересува нищо друго освен секс... Говориш за нас момичетата, като че ли не сме хора, а всъшност ти не си нищо по-различно от един разгонен помяр. Повдига ми се от теб. Съжалявам глупачките, които са ти се вързали на простотиите (ако въобще има такива).
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен
    Мда, заради такива "свалячи" като теб се лепва етикет на всички момчета, че са животни и не ги интересува нищо друго освен секс...
    Не знам какъв етикет се лепва. Не съм животно и не мисля само за секс , но е вярно че гледам в момичетата само забавление под завивките...като не ти отърва си намери някое момче което да си въртиш и да ти угажда само на лапешките капризи и толкова ве мацка... Къв ти е проблема ?

Момичетата си продават телата за парички, а после ние сме животните...Нищо лично към девойките !!

Стига офтопици и спам. Темата не е да коментираме аз какъв съм. Ако имаш с нещо да помогнеш или да ме допълниш ( съмнявам се ) кажи, но ако ще се храним,нека е на лична

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Айде ся какво го хулите човека,момчетата които го/ще го псуват не могат да направят това което той го може,момичетата които го/ще псуват не струват нищо хванали са си един пич и мислят че всичко на света е този пич...

Браво пич подкрепям те по принцип и аз съм по твоите следи :P
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Изцяло те подкрепям, бралееееее \/ Ебане му е майката =D>

Ами като си така напреднал в играта може да помогнеш кат споделиш опита си в заговарянето на непознато момиче , ще ми е интересно?

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Жиголо!Курварин!

Към автора - това, че ти си такъв не значи, че всички останали момчета трябва да се водят по твоя начин на живот и мислене Може някое момиче да ти е разбила сърцето това не значи, че друга ще го направи
    Можеш да даваш съвети, но да ни казваш как да живеем няма как да стане просто
    Клик ми (:

Супер фен
    Към Емчо - виж аз не мога да ти кажа прави това и това. Това е нещо индивидуално. Всеки избира как да привлече вниманието на даден човек. Аз съм по директен и не обичам недомлъвките и все пак -
    Толкова ли е трудно да се каже клишираното до болка познатото :

-Здравей как си ?
    -Ъъ познаваме ли се ?
    -Не но мисля че е време да го направим

Ако последва усмивка работата е опечена

Но обикновено рядко загорварям непознати момичета, поради простата причина че имат преразсъдъци към непознати типове. Те може и да са заети може да са поредния тийн който си мисли че е влюбен и си има гадже което е нещо от сорта на he is always for me. Обикновено като желая някоя мадама търся някой общ познат който да ми каже 2-3 думи за нея, но когато и това условие не може да бъде изпалнено

Отиваш и ползваш по - горния метод.

Не се мъчи да блеснеш с някви оригинални изрази от холивудските филми. Тях ги използвай като си на 25+ и имаш достатъчно опит. Бъди усмихнат и не се прави на сериозен. Сериоността я остави за филмите на Джеймс Бонд.

Пример. Преди няколко вечери бях на кафе с френдовете. На съседната маса 3 девойчета. 1-то ми допадна...гледах я (но не някво малоумно зяпане в стил бляяя тая е адската и потичане на лигите ). Хвърляш деликатен поглед и толкова. Погледите ни се засякоха няколко пъти. Като ставаше с приятелките си станах и тръгнах към нея с усмивка питайки я :

Здравей...ще имам ли удоволствието да те почерпя нещо за пиене
    Тя малко несигурна,но аз допълних...хайде де какво толкова...и тя прие.Казах 1 чао на моите хора. След това си гукахме 2 часа
    Разменихме скайп и гсм-и...хоп ето...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Дай ми нейния скайп,аз ще и пратя само този линк от тази тема,гараниция,че ще те блокира!
    !!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Така си е. Следвам това правило от известно време и не се оплаквам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Търново.... Велико Търново
    такива отрепки като вас свършват в старчески домове като отритнати от обществото социопати

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Мда, заради такива "свалячи" като теб се лепва етикет на всички момчета, че са животни и не ги интересува нищо друго
    и аз тва щях да напиша

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    да ти кажа честно хора като теб нямат право да живеят ей такива нищожества като тебе рано или късно загазват мн яко ние момичетата не сме някви тъпи кукли на конци с които можете да се гаврите по всякакъв начин трябва да ти стане ясно
    все пак и вие момчетата имате сърца и можете да обичате стига да не се правите на големи тарикати, какъв е смисала да си с мн момичета като не можеш да задържиш нито едно?

Супер фен
    Ех,знаех,че съществуват жалки типове...но чак пък толкова...

Ще ти дам един съвет пич(ако мога така да те нарека)!
    Тези които ти се хващат са от онези лекичките момичета(ако ме разбираш),следователно щом са такива те са болнички от разни болести.

Направи справка в google и погледни какви венерически болести можеш да хванеш със или без презерватив.

Колкото до МНОГОТО момичета,които си минал спокс и те имат уста и сигурно много момичета вече те знаят ако си от някое малко градче

Да не говорим,че има много момчета,които се опитват да избиват комплекси и усещам,че си един от тях.

От това,което прочетох по-горе ти беше написал "Не е нужно да си опаричен или да си красив" следователно ти си грозен и беден.

В днешно време вече момичетата стават материалистки и само жалките к*р*и спят със всеки срещнат БЕДЕН И ГРОЗЕН.

А колкото до твоите приятели спокс скоро няма да ти помагат да се запознаваш с момичетата.А това,че искаш да се ожениш-да и това няма да стане като те знаят колко си изпаднал

Успех на всички КОМПЛЕКСАРИ,които си мислят,че ще минат цялата земя,скоро всички те ще си бутат "месото" в някой геврек купен за 20 ст. от бабичките

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Характерно е за тях че те ползват 3 думи : "Спри" , "не" и "недей"
    мдам, само дето си им объркал реда малко ... принципно е "Недей спира! Не!"

И кво бе пичаго??..Мислиш,че това те прави повече мъж ли??И за какво ебеш,за едната слава може би или заради едната броика..но не и за удоволствие(аиде ся да не се лъжеме)!!!!И понеже много знаеш,ще ти кажа само,че така трябва да направиш,че момичетата да те търсат,без кафета,подаръци,мили думи и т.н.Само че това няма да стане,защото нямаш никакъв подход-мислиш си,че имаш..но нямаш.

Погледнал си я и си я попитал "мога ли да те почерпя"-в такъв случаи едно сериозно момиче знаеш ли какво ще каже,а??Мнеее не мисля,че знаеш.Защо не пробваш да забиеш някоя сериозна мадама на твоита възраст.Толко си и сваляч..така си мислиш само.
    Недаи Боже някоя ти лепне Сифилис или пък нещо друго(пак казвам Недаи Си Боже), ще станеш още по-хубав.Тогава да те видиме...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    СМяха се бая. Пич бодна ги в болното местенце, та комплексите избиха...

Яко е да обиждаш без причина....

Така е просто някои не им е писани да си живеят живота сами...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    РЮАР
    ще имам ли удоволствието да те почерпя нещо за пиене

Май ти си тоя който изполва изрази от холивудски филми...Не ми се пра'й тука на играч... с твойте измишлиотини....
    Аз ти предлагам да отвориш школа по сваляне нa момичета... ( FALID )
    Аз бас лова, че ти си нек'ъФ смешен, който ми се пра'й тука на играч... и си мисли че е оригинален...

Пиклио само 1 ще ти кажа...Ако беше "истиснки играч" нямаше да се хвалиш наляво и на дясно тая забил - оная забил...това един "истиснки играч" НИКОГА няма да го направи.. а ти си нек'ъф смешен..

трябва да призная на автора..., че като цяло той съвсем не е на погрешен път и има доста вярни представи за това какво и как трябва да се прави. Но най-хубавото е това, че прави онова, което иска и явно го получава. Разбира се смятам, че не е точно необходимо, веднага да ги зарежем, просто трябва да правим това, което желаем, защото имаме пълно право на това.... та нали е демокрация

към КРЕМЧЕТО ....Момичетата, които му се връзват... съвсем не са глупави... или поне не повечето. Просто има начини за всичко и дори и да се смятаме за много умни... пак можем да попаднем в такъв капан. Ако пък момечто наистина е грозно и бедно....е тогава наистина заслужава доза възфищение, щом е успял да направи това, което казва, защото съмнявам се, че ако не знаеше как се правят нещата... някое готино момиче би му обърнало внимание. Освен това.... както казах, човека прави това което му харесва!

....напълно е възможно да е си е истински сваляч... може да е решил да помогне на мъжката половина

Град
    РЮАР
    Проблема е...че никой не му иска т1пите малоумни с1вети..
    Аз просто спокойно мога да кажа, че е направил темата да се хвали тука... и наивници като теб да му вярват....
    У ЛеВо...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Голям "умник" си,бра'о И аз си мислех,че познавам най-провалените и тъпи... Жалкото е,че някои момчета да не кажа повечето, правят така и после се прочуват пред момичетата като големите "пичове", ето такива момчета ме отвращават Имате много изкривени представи момчета, за нас, и за това как да ни вкарате в леглото си Всичко,което правиш сега,ще ти се върне с лихвите "пич" Ти сега много се кефиш,но представи си,че един ден ще си останеш сам,прецакан и заебан и заслугата ще е само твоя Ще си останеш само със "великите завоевания",и само това ще разказваш....

Град
    people`s wet dreams
    Alabalaportokala брао бе нашо момче си Много добре обяснено , заслужаваш нобелова награда , издай и книга \/

Браво, подкрепям. Курвите са за секс.
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си