.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    [/quote]gPa3HuTeJl Пуснато на: Пет Дек 21, 2007 6:36 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Проблема е...че никой не му иска т1пите малоумни с1вети..
    Аз просто спокойно мога да кажа, че е направил темата да се хвали тука... и наивници като теб да му вярват....

Draznitel , tova che ti si porednata tupa p*tka (ot nachina ti na izrazqvane vednaga moga da razbera) na koqto vednaga i padna samochustvieto i i izbiha kompleksi zaradi istinata koqto momcheto mnogo tochno vi q hvurli v liceto , tova ne znachi che nikoi ne iska da 4ue mnenieto mu i suvetite mu...Nishto lichno dami,az sushto ne sum suglasen s tova da zareje6 edno momiche vednaga sled kato si q minal,no otnosno tova kak da se durjish pred edna macka s cel da q vkarash v legloto( a v tova nqma nishto losho) si e absolutno vqrno!!!

Pozdravi k1m avtora \/

Град
    РЮАР
    Аз мога да ти кажа, че ти си поредния глупак в тоя форум...с1що както и автора...смерно недоклатена...
    Името ми ясно и точно пише gPа3HuTeJl...това че ти си т1по киораво копеле си е твой проблем...името ясно е написано... МЪЖКИ РОД ГЛУПАК СМОТАН...На тебе ти липсват п1рвите 7 години,,,ти на училище ходил ли си бе !? или си излезнал от на майка ти шкембака вече напра'о за 8ми клас...аман от малоумници като тебе и автора...

Защо приема момичето като някак1в предмет...се едно е само за чукане(с извинение)...Ако толко му се чука да си купи надуваема кукла както си направил ТИ...и да си я припомва от време на време като има нужда...

От образи като тебе и автора на темата ми е до гуша дошло от вас...

Пич,ти си гениален(ама не съвсем)!!!Изчетох всичко което си написал и наистина личи че имаш опит.Ходовете за сваляне които предприемаш към момичетата са много правилни сигурна съм че имаш успех с тях.
    Но защо вместо да манипулираш момичетата не си намериш такива които искат същото като теб?И двамата ще сте наясно какво искате от връзката и после няма да има някой който да се чувства като захвърлен парцал.Остави тези които търсят истинска връзка намира.Те поне знаят какво искат-човек когото да обичат когото да подкрепят и който тях да подкрепя някой с който интимните отношения ще са пълноценни.Докато ти с това си отношение към момичетата никога няма да изпиташ нещо такова.По нищо не се различаваш от животните а си човек иначе казано секса за теб би трябвало да е нещо повече от едното чукане.И защо всъщност го правиш?Самия ти знаеш ли защо?А ако знаеш-причината основателна ли е?
    Обясни ми ако обичаш защо си играеш с хората защо им даваш напразни надежди и после ги захвърляш?Не ти ли е минавало през ум че момичетата може да ги боли че може да плачат?

Голям фен
    Много ги обичам такива "плейбои" като теб :P И как само си вярвате.... Спокойно пич аз няма какво да те обиждам....познавам и други такива,дето " еб*т и бягат" Мислят се за велики и....накрая се влюбват .... Само че несподелено Тогава съжаляват да всичко....но докато не се стигне дотам не очаквам да ме разбереш И дано не мислиш,че точно Ти си изключението

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

Името ми ясно и точно пише gPа3HuTeJl...това че ти си т1по киораво копеле си е твой проблем...името ясно е написано... МЪЖКИ РОД ГЛУПАК СМОТАН...вас...
    Ей мЪжКиИиИ имаш манталитет на путка - пишеш с главни и малки букви в всяка дума
    А тази мода произлиза от чалгата - мАзЕн ЧалГъР.
    - хем си турил няква какичка за аватар.. честно казано и аз като четох мнението си викам тая що пише в мъжки род след това гледам ника и ми идваше душевно да се изпразня

Автора - Президент !!

Пълна ГНУС!!!!
    Какъв е смисъла да се подиграваш с момичетата?! Явно избиваш комплекси или прото си си гадно лайно!Адски тъпо поведение,което е не е повод за гордост!Трябва да те е срам....идиот!!!Дай боже никога ама НИКОГА да не попадна на животно като теб!Пръч....ебати гнус ме е от теб!!!
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от hristowow
    към КРЕМЧЕТО ....Момичетата, които му се връзват... съвсем не са глупави... или поне не повечето. Просто има начини за всичко и дори и да се смятаме за много умни... пак можем да попаднем в такъв капан. Ако пък момечто наистина е грозно и бедно....е тогава наистина заслужава доза възфищение, щом е успял да направи това, което казва, защото съмнявам се, че ако не знаеше как се правят нещата... някое готино момиче би му обърнало внимание. Освен това.... както казах, човека прави това което му харесва!

....напълно е възможно да е си е истински сваляч... може да е решил да помогне на мъжката половина
    Ох,миличак пак си чел между редовете.
    Май по-горе бях написала,че само к**вичките се връзват на изтъркани фрази и влизат в леглото за 4 дни!Никое нормално момиче не би пуснало още на 3-4 ден...Определено незнае как да сваля момичета...защото леките си отварят,с извинение,краката на всеки

Град
    над морето
    пф колко мразя такива момчета

4ui me sega kopelence kompleksirano,1-vo predpolojih che si momiche zaradi snimkata na mackata koqto si slojil,2-ro-p*tka si i shte produlja da te smqtam za p*tka,obqsnqvash se kato na*bana destvenica,povedenie koeto suvsem ne bi podhojdalo na "pi4aga" kato tebe na koito mu e mnogo lesno da si pokazva prostotiqta i da se pravi na muj vuv forumite sedeiki si krotko pred komputara.Nqma smisul da se habq zaradi teb,pod nivoto mi e da vlizam v takiva glupavi sporove,predpo4itam da gi reshavam ochi v ochi (makar che tova nqma kak da stane sys teb(ti si ot sofiq a az ot varna)...Otnosno damite...tova che nqkoe momche uspee da vi prelusti za nqkolko dena i da vi vkara v legloto suvsem ne znachi che ste kurvi,vse pak vseki ima nujda ot sex.Otnosno tova koeto e napisal avtora-nachina na povedenie koeto edno momche trqbva da demonstrira pred edno momiche...absolutno vqrno e!!!

Уау. Колко много комплекси изплуваха. Ясно е , че не всички мъже могат това ( въпреки че наистина го желаят ) . А момичетата сега говорят 'простак, идиот' не знам си къв .. но в реалността .. всичко стои по различен начин

Поздрави на пича.

п.п. това 'и да бягаш' звучи грубо

adski si prav sega govorqt edno no v deistvitelnost e suvsem drugo...i pak kazvam tova da si legnete s nqkogo sled samo nqkolko zaribqvki ne znachi che ste kurvi,a i kakto kaza ti i az ne sum suglasen s tova "i bqgash" no vsichko drugo si e vqrno

Супер фен
    евала пич! мани ги тия кво ти говорят- тука са само сдуханяци чекиджии или тъпи комплексарки (не всички де, ама 90%)

напълно подкрепям мнението ти, не е честно да обичаш някоя и тя да ти бие шута гадно, затва заслужават само един к*р и толкоз! (поне докато сме още млади...)

само да ти кажа че върха на изкуството е момичетата да те черпят като ходиш по кафета, аз вече бера плодовете на гоУфо аз ги возим, те ме черпят!

те тва е, лека вечер

Град
    над морето
    Цитирай Първоначално написано от assd
    евала пич! мани ги тия кво ти говорят- тука са само сдуханяци чекиджии или тъпи комплексарки (не всички де, ама 90%)

напълно подкрепям мнението ти, не е честно да обичаш някоя и тя да ти бие шута гадно, затва заслужават само един к*р и толкоз! (поне докато сме още млади...)

само да ти кажа че върха на изкуството е момичетата да те черпят като ходиш по кафета, аз вече бера плодовете на гоУфо аз ги возим, те ме черпят!

те тва е, лека вечер
    значи е коплексарско да ти пука с кого го правиш
    и се хвалиш че момичетата те черпят а жалка история
    човече мизерник си

00оххх не ме карай д апиша поеми моля ти се! просто такъв комплексар си че! трябва да го приемеш 4ение жените поискаме ли можем да ви въртим на котрето си както поискаме!
    9за тези които се налага) можем да полу4им вси4ко! вси4ко!
    щом мислиш 4е това е на4ина!? GO A HEAD! КОЛКО ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАТЕ? КОЛКОТО ПОСЛЕ ЩЕ КАЖАТ "ЛЕЛЕ КОЛКО СЪМ ТЪП"
    АМАТЬОР!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия

Re: Изкувството да чукаш и да бягаш

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Момчета...Нека ви кажа 1 нещо. Няма смисъл на тази възраст да се влюбвате и да се правите че обичате. Гледайте на момичетата като на сексуални играчки. Чукайте ги, заебавайте ги и минавайте към следващата. Въобще не се обръщайте назад и гледайте с непукизъм на техните смс-и да се върнете при тях. Не бъдете глупави и не издавайте слабите си места пред тях. Те може да ви казват че може да им вярвате не се хващайте, защото това 1 ден ще ви изиграе лоша сега.

Така по същество. Не е необходимо да си много красив и опаричен за да ги въртиш тези номера . Всичко опира до правилно изиграните карти. Най - важното нещо е това да преодолеете срама си и въобще въобще да не ви пука от отрязване.Момичетата не ни отстъпват по срамежливост, а даже според мене те са по срамежливите (не забравяйте: момичето може да ви харесва и пак да ви отреже) . Да те отреже момиче е толкова фатално колкото да си изпуснеш вафлата на улицата. Е разбира се трябва да имате някакъв опит в свалянето и той няма да се натрупа със самосъжаление че сте срамежливи. Не забравяйте срама ще ви навлече само главоболия. Действайте смело. Не си мислете че ще станете за посмешище. На момичетата им харесва да ги свалят, но не бъдете нахалник и имайте достойнство.Запомнете те не ви превъзхождат по интелект а точно обратното! Не иска да излезе с вас на кафе...окей...теглите и 1 п***а майна и минавате към следващата. Старайте се да общувате само с момичета. Така се трупа опит . Съученичките са идеални. Бъдете общителен, но не си мислете да водите монолог. Говорете по-малко, но смислено и точно, а не глупости. Оставете тя да говори. Момичетата обичат да говорят за себе си и то много. Искат да им разкажете нещо за себе. Сори мацка, но като заслужиш тогава ще те пусна в главата си и до тук. Без никакви обяснения

И такаа...как да направим от 1 момиче бройка. Първо да отчета нещо като нота бене. Не се захващайте с девстеници. Едно че в леглото ще ви е по - трудно, друго че кървят като прасета и най много да оклепате чершафите на мама и татко и третото е че ще ви отнеме много време докато въобще ги вкарате в леглото. Характерно е за тях че те ползват 3 думи : "Спри" , "не" и "недей"

Еми не е толкова трудно. Както казах затова не са необходими много пари и красота. Всичко се опира до тайминг или да кажеш точните думи в точния момент. Това е по трудното. Трябва да можеш да я манипулираш. Да и казваш това което иска да чуе. Лесно се разбира след няколко кафета на саме. Завърташ и главата( с думи) , подаряваш 1 цвете, държиш се мило, разбира се преди това си и платил сметките в кафето (хайде не е толкова скъпо, мислете че после в леглото ще избивате ). Когато оставате на саме трябва вече и ти да вземаш инициативата в говоренето ( знам че по нагоре казвах да говорите по малко , но това е само в началото ) . Прави и комплименти, но не е и сваляй звезди ( това си е живо унижение, а и на момичето няма да му хареса мн мн ) . Постоянно и говори и я забавлявай. Не е толкова трудно, 2-3 правилно употребени смешки могат да направят 1 разходка страхотно изживяване. В никакъв случай не я търси. Тя е човекът който да те търси. Аз в момента ( на 19 съм ) като говоря на момичетата и те придобиват афинитет към мене и на 4-5 вечер ги вкарвам в леглото. Повярвайте в силата на правилно употребените думи. Все пак не се осланяйте само на това. Трябва и малко действие от ваша страна иначе си е голословие. 1 съвет : научете се да отказвате всеки каприз и прищявка на момичето. Не си мислете че тя ще ви се разсърди. Вътрешно момичетата умират за такива момчета които има достойнство и не се оставят да ги въртят повярвате ми. Ако се справяте като хората и да не е кучка момичето пак може да ви пусне за около 10-15 дена. За мене това е много, но начинаещите ще се научат да чакат. Вкарвате я в леглото вършите си работата , триете и номера и повече въобще не се занимавате с нея. Следва 1 момент от който момчетата се притесняват. Да не ви изложи пред приятели. Вижте сега ако имате акъл ще направите така че тя да изглежда жалка и тъпа пред тях. Пример : с компания сте и срещата въпросната лейди, тя идва при вас и изтърсва че си гадняр че имаш малка пишка блабла знаеш как е...Умният човек ще си замълчи и въобще няма да обърне внимание. Ако сте инати и искате да я закопаете кажете и следното : "ти си шибана кучка която е най лесното момиче на света и не спираше да пъшка от кеф цяла вечер , друга алтернатива : малка малка ама и позволи да влезне в тебе нали. Използвайте фантазия и въображение и не се притеснявайте от това. Ако приятелите ви са точни те няма да ви се подиграят, а напротив ще се застъпят на ваша страна. А ако нещо ви се изсмеят, гледайте с непукизъм и не се притеснявайте, нали вие ебете не те....

Още неща които да запомните. Жените имат периоди в живота си когато страшно много им се ибе и не издържат за пишка и момчетата респективно, но с 1 чекия се замазва положението. Ако ги хванете в такъв момент много лесно ги вкарвате в леглото. Също така всеизвестно е че има незадоволени момичета и жени, както и отчаяни ама много отчаяни. Те вярват на приказките на първия срещнат. Също лесна бройка.

Не забравяйте : който подбира, мастурбира

Забавлявайте се докато сте млади и не си пропилявайте живота в прекарване с 1 същ и човек. След като се ожените ще имате време да доказвате любов на жена, деца и прочие. Все пак вие сте хубави и готини пичове. Покажете се на всички жени/момичета , а не само на 1. Във ваш интерес е .

1 мъж/момче никога няма да преспи с всички момичета/жени на света, но трябва да се стреми към това !
    Успех на бъдещите и начинаещите свалячи. Вършейте момчета !!!
    Шибан педераст.

прочетох само първите две изречения и се отвратих...
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Просто искам да се отбележа в темата.

=D>
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Чайка
    Цитирай Първоначално написано от assd

те тва е, лека вечер
    значи е коплексарско да ти пука с кого го правиш
    и се хвалиш че момичетата те черпят а жалка история
    човече мизерник си
    хохо мизерник, еми както искаш ми казвай
    ама не тебе едва ли не момичетата те молят да излезнеш с тях

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Колко смислена тема само...!

Супер фен
    Еехехехехееее. Благодаря на всички комплексари и на всички мои фенове изразили се положително ( за феновете става въпро с ) по темата... Такаам. Няма да отговарям на феновете щото те явно разбраха за какво става въпрос. Нека направя нещо като експозе. Хора темата не е с цел да заповядва как да живеете живота си. Направих я с цел да помогна на момчетата които срещат проблеми с момиче, срамежливи са. Исках да вдъхна увереност в мъжкото съсловие. Темата не е направена с цел да обиди женската половинка и дами не е необходимо да се нахвърляте върху мене поради простата причина че и вас са ви отрязали така...Ако не бяха щяхте да си кажете "такова нещо не може да се случи на мене" и да подминете темата . Не забравяйте вие ИЗНЕВЕРЯВАТЕ И ТО МНОГО ! Поглеждам от време форума и гледам как някоя си се поддала на момента и се целувала с друго момче и т.н. Не си мислете че НЕ сте лесна бройка и никога няма да се пуснете на момчето толкова скоро. Имате още твърден беден светоглед и не знаете какви мъже има на тоя свят, нещо различно от тийновете по форума и тийновете като мене. И какво ви кара да си мислите че няма да се поддадете на някой като мене ? Застраховани ли сте ? Не познавате човека срещу вас не знаете какво мисли...Не наричайте момичета които съм забил глупачки и курви , защо не знаете живота пред какво може да ви изправи и не знаете дали утрешния ден няма да сте били на тяхно място. Да те наистина бяха глупачки ( като 99,99999% от жените), но не са имали реноме на курви. Защо ми е сериозна връзка ? Аз се занимавам от 16 нагоре до към 18 че и до моята възраст. Момичетата тогава не знаят пикае ли им се ебе ли им се ? Кажете ми защо да си губя времето ? Нима от 3 милярда жени на тоя свят трябва да правя секс само с една вместо да гледам другите в които мога да намеря нещо по интересно...Толкова много изпускате като се правите че обичате само 1 човек. Ваша си работа, ваш проблем вие губите не аз....
    До тук добре а сега персонално да отговарям на вулгарщините на които се начетох в тоя форум по мой адрес. Някой тук каза че съм засегнал болно местенце или сиг сте в кофти настроение...Е сорка обаче аз не съм виновен затова...

да ти кажа честно хора като теб нямат право да живеят ей такива нищожества като тебе рано или късно загазват мн яко ние момичетата не сме някви тъпи кукли на конци с които можете да се гаврите по всякакъв начин трябва да ти стане ясно
    все пак и вие момчетата имате сърца и можете да обичате стига да не се правите на големи тарикати, какъв е смисала да си с мн момичета като не можеш да задържиш нито едно?
    Точно кукли на конци сте. Много по лесно ми е да залъжа 1 момиче от колкото 1 момче. Защо ще загазвам ? Лошо не правя никому. Аз не се гавря. Не си играя с момичето след първия секс, а я отрязвам директно... Е да сигурно ще има нараняване, но дали така дали иначе същата работа...

Колкото до МНОГОТО момичета,които си минал спокс и те имат уста и сигурно много момичета вече те знаят ако си от някое малко градче
    Студент съм и уча в различен град от родния. И двата града не са малки затова ти си прави изводи дали ще и в 2-та ще имам слава на курвар сеш се...

Да не говорим,че има много момчета,които се опитват да избиват комплекси и усещам,че си един от тях.
    Защо да съм комплексар ?

От това,което прочетох по-горе ти беше написал "Не е нужно да си опаричен или да си красив" следователно ти си грозен и беден.
    Не знам до колко съм грозен, нека оставим момичетата които са ми пускали те да преценят. За беден хмм- не съм богат да,баща ми почина когато бях по малък. Бачкам доста и гледам сам да се издържам. Е разбира се не мога без помоща на майка ми, но неща като джобни пари,интернет, квартира и сметка на телефон сам си ги осигурявам, за разлика от тебе...
    Погледнал си я и си я попитал "мога ли да те почерпя"-в такъв случаи едно сериозно момиче знаеш ли какво ще каже,а??Мнеее не мисля,че знаеш.Защо не пробваш да забиеш някоя сериозна мадама на твоита възраст.Толко си и сваляч..така си мислиш само.
    Не мисля че това е толкова колкото от холивудските филми, колкото знак на учтивост. Така съм възпитан да бъда учтив. Повярвай ми спал съм с връстнички, не са само малки мадами, но към по големи не съм се занимавал, няма да сме на 1 акъл просто...тъпо е

Пиклио само 1 ще ти кажа...Ако беше "истиснки играч" нямаше да се хвалиш наляво и на дясно тая забил - оная забил...това един "истиснки играч" НИКОГА няма да го направи.. а ти си нек'ъф смешен..
    Не темата не е направена за да се хваля наляво и надясно, а отправена като съвет и то си личи, никъде не пише само затова колко мацки съм изчукал, но виждаш ли тънката разлика между мене и твоята комплексарщина. Ти веднага си мислиш че аз се хваля и че имам с какво да се похваля и се пръскаш от яд като храниш. Ограниченият ти и елементарен мозък реагира веднага, защото е яко комплексиран ! ! ! !
    Пример затова е и следното твое изказване :

Проблема е...че никой не му иска т1пите малоумни с1вети..
    Аз просто спокойно мога да кажа, че е направил темата да се хвали тука... и наивници като теб да му вярват....
    У ЛеВо...
    Ти сега много се кефиш,но представи си,че един ден ще си останеш сам,прецакан и заебан и заслугата ще е само твоя Neutral Ще си останеш само със "великите завоевания",и само това ще разказваш.... Exclamation Question Cool
    Лошите хора си намират майстора,а печените стават майстор и на най - големите майстори. Забрави да си намеря майстора и да се оставя на някоя си да ме размотава, разбивайки ми сърцето...От толкова време се боря очи в очи с живота, че бедната представа свикнала на това да получава парички не може да възприеме

Защо приема момичето като някак1в предмет...се едно е само за чукане(с извинение)...Ако толко му се чука да си купи надуваема кукла както си направил ТИ...и да си я припомва от време на време като има нужда...
    Ти си някакъв феминист. Я вземи основи такъв клуб. Може да намериш други сродни педалски души на които да бърбориш тия глупости

Но защо вместо да манипулираш момичетата не си намериш такива които искат същото като теб?И двамата ще сте наясно какво искате от връзката и после няма да има някой който да се чувства като захвърлен парцал.Остави тези които търсят истинска връзка намира.Те поне знаят какво искат-човек когото да обичат когото да подкрепят и който тях да подкрепя някой с който интимните отношения ще са пълноценни.Докато ти с това си отношение към момичетата никога няма да изпиташ нещо такова.По нищо не се различаваш от животните а си човек иначе казано секса за теб би трябвало да е нещо повече от едното чукане.И защо всъщност го правиш?Самия ти знаеш ли защо?А ако знаеш-причината основателна ли е?
    Обясни ми ако обичаш защо си играеш с хората защо им даваш напразни надежди и после ги захвърляш?Не ти ли е минавало през ум че момичетата може да ги боли че може да плачат?
    Защото аз не мога да знам момичето какво иска. Сериозна връзка или нещо друго. Чесно казано повечето искат сериозна връзка, но аз не мога нещо от сорта на...скъпа искам те за секс играчка. Българките са едни от най трудните момичета и не всяка е съгласна на такова нещо. Т.е. такова нещо което ти говориш граничи с невъзможното. Какво да направя че плачат и че ги боли. Нека си плачат нека ги боли, все ми е тая с нищо не мога да им помогна...

Много ги обичам такива "плейбои" като теб Razz И как само си вярвате.... Laughing Спокойно пич аз няма какво да те обиждам....познавам и други такива,дето " еб*т и бягат" Мислят се за велики и....накрая се влюбват .... Само че несподелено Crying or Very sad Тогава съжаляват да всичко....но докато не се стигне дотам не очаквам да ме разбереш Wink И дано не мислиш,че точно Ти си изключението Very Happy Very Happy Very Happy
    Много американски тийн филми си гледала в които момичето кара плейбоя на училището да се влюби и накрая му разбива сърцето. От сумати месеци все това ми повтарят ? Ефект някакъв ? Никакъв...имам още много много време докато се влюбя. Тогава ще му мисля затова ми е дадена тази глава

00оххх не ме карай д апиша поеми моля ти се! просто такъв комплексар си че! трябва да го приемеш 4ение жените поискаме ли можем да ви въртим на котрето си както поискаме!
    9за тези които се налага) можем да полу4им вси4ко! вси4ко!
    САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ. Доста такива самоуверени момичета съм разочаровал които още ми пишат смс-и да се върна при тях...Е готино е чувството. Как ще ме въртиш ? Айде кажи ми ? Ще ми се направиш на недостъпна хмм... ще ме провокираш да те преследвам хахах айде айде спирам до тук

Абе, пич. Да те питам нещо, че ми стана интересно. Да си ставал наскоро жертва на някоя ловджийка на бройки? И ако да, весело и приятно ли беше?
    Правила съм ги такива работи като тебе. Повярвай ми, не е особено трудно да вкараш някое момче в леглото си. Ако са по-малки, пък е още по-лесно. Слагаш малко грим и червило, къса поличка, усмиваш се невинно и гледаш с премрежен поглед... Общо взето ти е в кърпа вързан.
    Като се замисля, не е трудно и да го зарежеш после. Ако трябва, ще помолиш някой добър, здрав и прав приятел да му обясни.
    Само че, въпроса ми е, кому е нужно? Защо трябва да се занимаваме с глупости и да нараняваме дечицата, които са ни се вързали? Не е ли по-добре човек да седне и да поучи за някоя изпит, вместо да си го изкарва на хората за това, че има малка пишка, малки бомби и т.н.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Евала на афтора !!
    Тоя пък се е регнал само за да напише евала на автора, ахахахахах , ахахахахахахаа ;-0)))))))))))))))))
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Тея дето чукат и бегат са мъжки курви, скапани боклуци дето незнаят ко е да си човек!

Аз съм момче и смятам че си на грешен път.Работата не е само да чукаш наред трябва да имаш и чувства и да имаш човек до себе си с които да го споделиш.Ама някои път наистина момичетата си го заслужават ,защото се правят на големите кукони,особенно тия по-малките.Ама си на грешен подход.

Лесно е да я изчукаш трудно е да я задържиш до себе си ,а именно 2-рото доставя доста по-голямо удоволствие от първото.Не съм ли прав ?

Голям фен
    [quote="Alabalaportokala"]

Много ги обичам такива "плейбои" като теб Razz И как само си вярвате.... Laughing Спокойно пич аз няма какво да те обиждам....познавам и други такива,дето " еб*т и бягат" Мислят се за велики и....накрая се влюбват .... Само че несподелено Crying or Very sad Тогава съжаляват да всичко....но докато не се стигне дотам не очаквам да ме разбереш Wink И дано не мислиш,че точно Ти си изключението Very Happy Very Happy Very Happy
    Много американски тийн филми си гледала в които момичето кара плейбоя на училището да се влюби и накрая му разбива сърцето. От сумати месеци все това ми повтарят ? Ефект някакъв ? Никакъв...имам още много много време докато се влюбя. Тогава ще му мисля затова ми е дадена тази глава

Ами все пак ти пожелавам да имаш време....Но ако някога си се влюбвал,ще знаеш,че става неочаквано.... :P А колкото до "американските филми" защо си пропуснал,че уточних-"ПОЗНАВАМ такива като теб" Даже имах "честта" ако може да се нарече такава,един тип с твоята житейска философия(свалки и секс за по 1 вечер,и после- )да се влюби в мен....вс започна по стандартния,заучен,банален и вече станал изтъркан и тъп начин да свалиш 1 момиче и да я вкараш в леглото си....ти го описа в темата си...само че този път не можа да ме вкара в леглото си...не можа и да избяга Беше се влюбил,но аз,няма какво да се лъжем,направих го на глупак,само защото разбрах миналото му....отмъстих му,той сам го каза.... Няма да съм аз тази,която ще те вкара в пътя...друга ще е го направи Дано само не те боли много,макар че го заслужаваш... :PИ с риск да се повторя-не си мисли,че си изключение и ще ти се размине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си