- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изкувството да чукаш и да бягаш
Първоначално написано от AddictedToTrance
П1рво....
Чалгата я ненавиждам... не слушам изобщо чалга...за твое сведение...
Второ...
К1де пиша като чалгар немога да разбера... пиша с главни букви всяка дума?
Абе лайняр ти добре ли си? или ти тре'ат очила....пишел 1м всяка дума с главна буква....( тоя ме сцепи от смях )
Абе не ми избивай комплекси в форума, а ходи си резни една чек*я да се успокойш...щото мазни сперми като тебе нема кой да ги земе...![]()
Абсолютно...Първоначално написано от Evil`Brunette
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Хаха, щях да подмина темата с примирение, колкото и да е глупаво, защото в днешно време много голям процент от мъжете и момчетата гледат само да праснат някоя и да минат на другата, да не говорим за онези "мадами" пък, които им се връзват... Да не говорим, че съм си на мнение, че подобни неща не биха се случили с мен или с приятеля ми, защото знам, че е момче на място. Но спорът стана толкова интересен и забавен, че ми е любопитно как ще продължи...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
gPa3HuTeJl Ника ти с какви букви е написан бе момче ?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Аз комплекси не избивам просто като си идиот ша ти избия съмочуствието.
Както по горе човека говореше за теб в женски род щот имаше няква на аватара пак кои ти гледа ника(а ти като първия пубертет тръгна да го обиждаш, че не ти видял ника ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ БЕ(В нета си много голям ама в живота ...))... А и най важното не ми казваи кво да правя да не ти кажа къде да вървиш момко
ахаха, явно някое момиче доста те е преебало, за да станеш такъв
говоря от личен опит
ще караш още малко така и ще го преживееш
наистина е готино да ти пишат смс "върни се", ако разбира се си имал за първоначална цел да преебеш въпросния човек.
ама определено темата ти не е насочена към аудитория тъпи космати срамежливи лузъри. тях нищо не може да ги оправи![]()
които са разбрали че имат пишка, правят като тоя - като малки наранени че не са желани решили да си го върнат. и ко праят ходят на фитнес, праят яко мусколи стават напомпани говеда ( а не малко си падат по такива ) и гледай сега- "мойто сладко отмъщение" "вижте ме как еба наред" ..... споко е брат ко продължаваш така ше си умреш сам и забравенПървоначално написано от fаke
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Тези методи, които Alabalaportokala е написал най - вероятно са изпипани, но
1. защо ти е да се пънеш да сваляш по - "трудни" момичета, като има достатъчно от твоя тип, които също търсят само секс?
2. сигурно има причина, освен, че трябва да използваш на макс буйната си младост, да си толкова твърдо решен да не се влюбваш, а само да спиш със всяка, която ти пусне. Може би разочарование заради някоя която те е наранила, когато още не си бил заклет сваляч...
Добре бе "пич" щом има 3 милярда жени почвай с груповия секс,хем ще ги "праскаш" по няколко наведнъж!Нима от 3 милярда жени на тоя свят трябва да правя секс само с една
Едно въпросче алабала ти би сексуален ли сиМного по лесно ми е да залъжа 1 момиче от колкото 1 момче.![]()
Нека ти обясня нещо от психическа гледна точка,дете като се роди,се нуждае от грижата на мъж и жена-майка и баща.В следствие на това,че ти имаш само майка,всичко избива в това,че ти искаш да си самостоятелен и прочие...и от там идва и проблема ти с жените...но само едно немога да разбера,като виждаш колко трудно се справя майка ти,защо поне малко не ти е жал за момичетата,които си минал.Бас държа,че си виждал майка ти как плаче,не вярвам да ти е яко както по-горе каза,че не ти пука...За беден хмм- не съм богат да,баща ми почина когато бях по малък
Хм,а възпитан ли си да ги минаваш и оставяш?!Така съм възпитан да бъда учтив.
Вече почвам да се съмнявам,че си на 19 ти самия каза,че си видял много от живота.Дали не си някой на средна възраст...Знам,че ще излъжеш,но нека поне другите да знаятАз се занимавам от 16 нагоре до към 18 че и до моята възраст.
ПОЗДРАВИ НА АЛАБАЛА![]()
Аз не се пъна да свалям трудни момичета. Трудни момичета няма. Разбера ли или подочуя ли че някоя ме харесва не я лишавам от внимание. Разбира се не желая да е 120 кг. Тези които ме харесват са по - лесни от тези които не познавам или тези които не са ме харесвали, но никоя не е трудна, всяко момиче си има слабо място, нацелиш ли го твое.
2-ри въпрос. Не няма такова нещо, досега сериозно гадже не съм имал и не съм се влюбвал. От както направих сефтето съм такъв и ми харесва да се занимавам с повече от 1 момиче. Затова не мога да се оплача от разбито сърце...
Брилянтна логика...Не съм напомпано говедо нито ходя на фитнес нямам време затова. С нормална структура съм си без никакви анаболи биоанаболи метани и други медикаменти... Имам чувството че си следващия комплексар..., но да когато имам свободно време гледам да спортувам да вдигна някоя друга щанга или гиричка, гледам да се грижа за тялото си и за себе си, а тебе като те гледам си нищо повече от 1 форумен плъх който тежи не повече от 60 кг с насрани гащи...Потърси си друг начин братленце...и ко праят ходят на фитнес, праят яко мусколи стават напомпани говеда
О , БожеЕдно въпросче алабала ти би сексуален ли си Shocked. Не ставаше въпрос за сексуално залъгване, а за залъгване по принцип. Т.е. по лесно ми е да надхитря за нещо момиче, от колкото момче. Не не съм би...
Ти си някаква психоложка сигурно, ама прекалено дървена. Аз проблеми с момичетата нямам вее вий тука задръстени ли сте какви сте на какъв език да обясня. Аз обичам момичетата, не съм женомразец или нещо подобно,обичам да общувам с тях, приятно ми е, не ми е приятно че са наранени, но не ми е и неприятно- все ми е тая. Айде стига намесва родителите ми повече. Майка ми си е майка, останалите никакви не са ми. Пак повтарям не можеш ме трогна. Не си прави трудаНека ти обясня нещо от психическа гледна точка,дете като се роди,се нуждае от грижата на мъж и жена-майка и баща.В следствие на това,че ти имаш само майка,всичко избива в това,че ти искаш да си самостоятелен и прочие...и от там идва и проблема ти с жените...но само едно немога да разбера,като виждаш колко трудно се справя майка ти,защо поне малко не ти е жал за момичетата,които си минал.Бас държа,че си виждал майка ти как плаче,не вярвам да ти е яко както по-горе каза,че не ти пука...
Не е задължително да си видял много от живота за да си на средна възраст. Момчета и момичета по малки от мене и от тебе са видели супер много. Не сам някъв педофил търсещ запознанства. Темата беше с цел да вдъхне смелост на момчетата. Знаеш, за разлика от тебе аз знам и мога да те посъветвам как да се пазиш от такива като мене. Но няма да ти кажа, ако имаше по - добро отношение може би... а и не искам да преча на момчетата вървещи по моя път. Айде със здравеВече почвам да се съмнявам,че си на 19 ти самия каза,че си видял много от живота.Дали не си някой на средна възраст...Знам,че ще излъжеш,но нека поне другите да знаят Wink
ПОЗДРАВИ НА АЛАБАЛА
АлаБала
не ги слушаи тия пич
така е човек и добре да живее се жени
живи си брат остави ги тея дето ти приказват някви си простотии![]()
Първо благодаря,че ме наричаш психоложка
Второ проблема ти с момичетата не е повърхностен,а напротив много дълбок,толкова,че ти самия не се усещаш.
Подсъзнателно ти мразиш всички хора,затова въртиш момичетата и ти е хубаво.
Като малък и въобще,както гледам не ти е бил лесен живота и си изпитал и мъка и какво ли не,това че не е била свързана с момиче няма общо.
Пояснявам ти сам каза,че момиче не ти е разбивало сърцето.Ти сега като голям искаш да гледаш мъка,сълзи както ти си бил и си сега.
Твоята психика е много ранима,както си и мислих,мисля да не казвам пред форума защо,може на лична да ти напиша ако искаш
Пък колкото до това как да се пазя от такива като теб,ако искаш сподели мнението ти отново на лична![]()
Ох миличък![]()
Съжалявам,че трябва да направя това...В по-горния си пост,аз написах,че ти не си бил нараняван от момичета,както ти каза...Оказа се малко лъжец ...Просто се поразгледах в коментарите ти и намерих нещо компроментиращо...
Хора прочетете следващият пост и МОМЧЕТАТА най-вече,подчертавам написан е на 20 октомври преди 2 месеца от Алабала.
Alabalaportokala
Новак
Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 2:39 am Заглавие: Да се боря или да се откажа
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте. Преди 4 месеца срещнах 1 момиче чрез общи познати . Още от 1-вия път когато я видях мн си я харесах . Реших да не губя време . Взех и скайп . Писахме си известно време . Всичко беше окей . Просто някакси усещах че ще стане нещо между нас . Поканих я на среща . Видяхме се , разхождахме се , забавлявахме се като тука искам да отворя скоба ( тя е доста срамежлива и стеснителна , сякаш преди не е била с друго момче ) . Предвид това реших да не избързвам с предложенията . Изчаквах , ние пак продължавахме да си излизаме и така когато усетих че моментът е набъбнал хванах я за ръчичка и без да се замислям и предложих да станем гаджета . Тя (горкичката) доста се притесни и изчерви . Както и да е . Уговорката беше да не ми казва отговора си веднага , а да премисли добре . Сряза ме... . Питах я дали е имала поне някави чувства . А тя дори не успя да ми обясни като хората . Цитирам по спомен "ми имаше , ама не чак такова привличане" и някакви си такива . Както и да е . Не мислех да се отказвам , защото си струваше да се боря за човек като нея . Тя беше добра , мила , хубава и скромна . Не ми гледаше нито дрехите , нито парите . Седмица по късно пак и предложих . Поговорихме обстойно . Този път тя прие казвайки ми "че ако не друг , то поне аз заслужавам възможност" . На следващия ден (вечерта) излезнахме , седнахме си в 1 паркче прегърнати и си гукахме . Лелел хора ако щете ми вярвайте не посмях да я целуна с език , тя просто беше толкова притеснена и скована че...реших и с това да не избързвам . Затова си я карахме по кротко ( по - точно аз я карах ) на прегръдки и целувки по бузката от моя страна...Всичко окей , но какво става на сутринта ? Пишем си в скайп . А аз толкова щастлив че няма накъде ! Тя ми сервира , че била опитала , но не можела да изпитва повече от приятелски чувства към мене . Е стана ми малко гадно и неразбиращо , но все пак реших да не постъпвам грубиянски и си останах приятел с нея . После мина време.1 път се скарахме мн жестоко и се разделихме . Както и да е аз пожелах отново да се съберем и тя ми прости . Сега отново сме си приятелчета . Питах я има ли промяна в чувствата а тя ми каза че всичко си е същото . Но аз съм адски привързан към нея и все още си я обичам силно , но за съжаление тя не ми дава възможност да и го докажа . Ще ми се да се боря отново за сърцето и , но някакси се почувствах разколебан при положение че тя иска да ми каже че нямало да се получи м/у нас .
Та хора предвид историята ми , искам да чуя вашето мнение и съвети . Има ли смисъл да продължавам напред или може би е по - добре да смекча обичта си до приятелска ? Как би било най-добре да постъпя ?
И въпрос към женската аудитория ( може и мъжката да помага ) . В резултат на какво може да е това ненадейно отрязване от нейна страна . Страх от връзка ? А може би нещо друго ? Та кога момичетата правят така ? . Сигурно ще кажете защо да не я питам ? Питал съм я , но не получавам адекватни отговори . 1 път ми казва че е училището друг път недостига на време . И винаги нещо различно измисля , та не знам какво да си мисля . Сякаш не знае какво иска...
Възраст : Аз-19 Тя - 16
Нека се има впредвид че аз уча в друг град , но не ми е проблем и дълго време да се застоявам в родния си и тя го знае това
Простете за дългия пост , но мисля че за да получа адекватни съвети и мнения трябва максимално отблизо да сте запознати със ситуацията .
П.С. Никога не съм се държал лошо или грубо с нея както и тя с мене .
Пак си в грешка. Грешно си ми разбрала думичките. Не изпитвам удоволствие и не се подигравам на момичетата които наранявам, но все пак нищо не мога да направя. Живея си живота и толкова, не ми пука за тяхПодсъзнателно ти мразиш всички хора,затова въртиш момичетата и ти е хубаво.
Като малък детството ми беше култово. Един кофти момент съм имал и това е. Но като цяло имам само готини спомени от живота си.Като малък и въобще,както гледам не ти е бил лесен живота и си изпитал и мъка и какво ли не,това че не е била свързана с момиче няма общо.
Изкарваш ме животно. Аз не се радвам да правя лошо(не изпитвам някаква морална наслада), не искам да гледам мъка и сълзи, не ми се иска момичетата да страдат, но след като е така не съм се наемал да помагам и не ме интересува този въпрос.Ти сега като голям искаш да гледаш мъка,сълзи както ти си бил и си сега.
Твоята психика е много ранима,както си и мислих,мисля да не казвам пред форума защо,може на лична да ти напиша ако искаш
И после да изплямпаш на целия форум...как пък не... . Ако искаш върху нещо да поговорим съм направил нов скайп Vаprosi_i_otgovori. Заповядай вътре. Не ме питай що нов. Поради лични съображения е...Пък колкото до това как да се пазя от такива като теб,ако искаш сподели мнението ти отново на лична
ПАК ПОВТАРЯМ ЧЕ АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА. Не се гордея че наранявам момичетата, но и не изпитвам никакво съжаление ( а това не ме прави лош човек). Аз имам съвест, когато тя се обади, тогава съм сгрешил.
Съжалявам те че си ме разбрала погрешно. Сигурно и другите са така...лоша работа е това заблудата. Господ да ви е на помощ![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...360&highlight=
Това е т.н. линк-доказателство,за по-горния ми пост...Как Алабала са го наранили миличкия и не е никакъв сваляч,съжалявам миличък...разкрит си![]()
Дай Боже момчетата да не послушат съветите ти, защото трябва да са доста глупави...Ти, ако си мислиш, че можеш и ти така постоянно да живееш...без абсолютно никакви чувства, не вярвам.Естествено, ти си решаваш как да живееш, имаш това право.Но, когато нараняваш и не ти пука, в един момент и на теб ще ти се върне.Ще се влюбиш някоя, която ще те за**е и тогава ще си говорим пак.
Хмм и затова си имам отговор. Акаунта даже не е мой, а на 1 френд който ми го даде щото ме мързеше да се регвам, 100 пъти го съветвах да не се занимава с това момиче и да не пише тук, но уви тя още го върти. Не знам за какво разкритие ми говориш. Виж сега защо ми е да пускам тази тема тука, при положение че знам моя френд какво е писал преди това ? Отговори ми на този въпрос. Ако исках да се крия бих си направил нов акаунт..., но и аз нямам от какво да се крия, за да съм разкрит...
Погледни този линк и по-горе го пуснах,той вече се е влюбил...Първоначално написано от koalka
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...360&highlight=
Ами странно помислил си си ,че всички в този форум сме тъпи и че няма да видим тази тема...Аз я прочетох цялата и видях,че пише първо,че си на 19 и второ,че учиш в друг град,какво повече..Това си бил тиПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
+1Първоначално написано от kael
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
евалата на автора!
нима само момчетата правят така ? а мен като са ме наранявали много пъти ? да съм седнал да рева ? не. като ще правят така с мен ще се ориентирам към чукачката![]()
и да - за разлика от момичетата, мъжкото приятелство е на първо място ! на момиче не мога да разчитам, но на най-добрия си приятел - мога ! както и на колата си !
който има проблем с мен - ника ми се вижда, за допълнителна връзка ще дам и координати. не пиша тук за да се оплаквам, а за да чета сеира на такива като вас и да гледам как пичовете ви правят на гъз. кълнете, убиждайте - както виждате ми е през к*ра![]()
никой истински мъж няма да се остави на путка да го манипулира !
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
v momenta si imam rabota s podobno sa6testvo i trqbva da vi kaja,4e me otvra6tavaПървоначално написано от SWASTICA
i spored men tva e takav kompleksar,4e ne e realno...nz ama nqkoq macka qko ti e razbila sarceto
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
+99999999999Първоначално написано от AddictedToTrance
ПС: ФИЛМА Е ВЪРХА. Гледахкато свърши....
ПС2: Докато не прочетох тва мнение си мислех че тоя е тя![]()
alabalaportokala MIslq to4no kato teb pi4 i prava to4no tova samo 4e az napravih gre6kata da se vliubq .. i Da se preeba no Sega pak stavam su6tiq kakto predi to4no kakto ti opisa i e taka am pi4 moje dosta po burzo da vkara6 1 momi4e v legloto !! Samo 4e na men mi dostavq udovolstvie ne da gi eba nared a da im govora mili ne6ta da im vlqza v surceto i nakraq da go razbiq ... Razbivam surca ne destveni cipi![]()
Alabalaportokala EVALA PICH, TI SI MOQT IDOL!