.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Град
    Монтана
    Следя темата отначалото и ще кажа само едно : всеки си има правото да избира по кой път да тръгне - да "ебеш и да бегаш" или да се абстрахираш от това, че някой ще ти вика "скапан тийн", ако избереш да се влюбиш и да обичаш. Автора си е избрал първата възможност и неговия начин да си живее живота и да се забвлява е този, и никой няма право да го вини. Други пък си избират да обичат и да се влюбват - и тях никой няма да вини.

няма лошо в тва да ебеш и бегаш

Евала брато!
    Прав си във всяко отношение!

Цитирай Първоначално написано от PankO
    Цитирай Първоначално написано от RuLzZz
    Евала на афтора !!
    Тоя пък се е регнал само за да напише евала на автора, ахахахахах , ахахахахахахаа ;-0)))))))))))))))))
    xaxaxa olelel xaxa xa x a x a
    ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!

Мега фен
    Град
    София
    Avtore,ti si prost bratko.
    [size=7][b][u]fosse cos

хахаха пич ти направо ме разби!!!Всеки си има начин на живот,това е твоя емии евала тогава!Момиче съм но пък всеки има правото да избира.Не съм съгласна с начина ти на мислене но го приемам пък и съм сигурна че след време няма да мислиш така Ай успехи пич
    Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...

Град
    в нас
    t1pi kurvar4eta ste ei.ama mi e mn interesno dali naistina tolkova dobre ebete 4e se hvalite ili istinata e 4e tatkovcite vi hva67a7 i vi go nabutvat v dupencata i na vas vi haresva
    ina4e naistina mn jalko, 4e ima takiva t1paci kato vas SVALQ4ITE da se pravite na m1je PUTKI TAKIVA. da vi sera v ustata
    NO COMMENT

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    alabalaportokala MIslq to4no kato teb pi4 i prava to4no tova samo 4e az napravih gre6kata da se vliubq .. i Da se preeba no Sega pak stavam su6tiq kakto predi to4no kakto ti opisa i e taka am pi4 moje dosta po burzo da vkara6 1 momi4e v legloto !! Samo 4e na men mi dostavq udovolstvie ne da gi e** nared a da im govora mili ne6ta da im vlqza v surceto i nakraq da go razbiq ... Razbivam surca ne destveni cipi
    Ехеехее човече ти явно си доста по-добър от мене щом вкарваш мацките за повече от 4-5 дена в леглото като махнем забивките по купони и барове(там е лесно за 1 вечер да ги изчукаш). А щом и девствени ципи отваряш цар си. Аз отдавна съм се отказал от девствениците. Лесни са за манипулация и лъжа сигурно най лесните, но пък нещо много време трябва докато ги вкарам в леглото. Или нещо не правя като хората или съм случил на големи задръстенячки

никой истински мъж няма да се остави на п***а да го манипулира !
    Нека всяко момиче в този форум погледне това !

Абе, пич. Да те питам нещо, че ми стана интересно. Да си ставал наскоро жертва на някоя ловджийка на бройки? И ако да, весело и приятно ли беше?
    Правила съм ги такива работи като тебе. Повярвай ми, не е особено трудно да вкараш някое момче в леглото си. Ако са по-малки, пък е още по-лесно. Слагаш малко грим и червило, къса поличка, усмиваш се невинно и гледаш с премрежен поглед... Общо взето ти е в кърпа вързан.
    Като се замисля, не е трудно и да го зарежеш после. Ако трябва, ще помолиш някой добър, здрав и прав приятел да му обясни.
    Само че, въпроса ми е, кому е нужно? Защо трябва да се занимаваме с глупости и да нараняваме дечицата, които са ни се вързали? Не е ли по-добре човек да седне и да поучи за някоя изпит, вместо да си го изкарва на хората за това, че има малка пишка, малки бомби и т.н.
    Дай Боже все такива момичета като тебе. Ако знаеш как искам да идват при мене да ме чукат и след това да ме зарязват . Но уви това или е някаква рядкост или не съм имал късмета да срещна девойче като тебе. Само че знаеш ли. Момичетата не могат да ги правят тези номерца. Така е права си с червило къса поличка и мил поглед можеш да привлечеш вниманието на всяко момче. Все пак жените сте царици на флирта, но чак пък да използвате момчето за секс ехеее...докъде стигнахме... а после ние сме мислели с долните си глави

Няма да съм аз тази,която ще те вкара в пътя...друга ще е го направи Дано само не те боли много,макар че го заслужаваш... И с риск да се повторя-не си мисли,че си изключение и ще ти се размине
    Виж сега. Аз не съм извън пътя, че някоя да тръгва да ме вкарва в пътя. Изключение или не, аз като се влюбя няма да обичам сляпо а и дотогава има толкова мн време че ще имам достатъчно опит с жените/момичетата за да се оставя да ме въртят и манипулират. То аз сега не се оставям, че какво остава за по нататък

ЗА всички които си мислят че съм с разбито сърце.

Платон : "Умните хора се учат от грешките си, а мъдрите от грешките на другите"

Направих точно това. Доста мои хора се попариха, бяха с разбити сърца. Те бяха добри и точни момчетата, но путките са си путки. Взех си поука и си казах няма да вървя по този път. Ще си карам на моята и ще бъде на моята и толкова

Поздрави !

Еби и бЕгай. После защо жените били курви. Защото мъжете сте (повечето) курвари. Един курвар си търси курвички. Аз не отговарям на изискванията ти обаче,sorry,пич. Като ти прай кеф да ебеш и да бягаш,знай,че някой ден ТЕБ ще ПРЕЕБАТ и ще ИЗБЯГАТ,тогава ти ще дадеш мило и драго за нея,но уви... Тя ще е без сърце. ХААхахахахах.
    Look deep inside me ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от real-girl
    е** и бЕгай. После защо жените били к**ви. Защото мъжете сте (повечето) курвари. Един курвар си търси к**вички. Аз не отговарям на изискванията ти обаче,sorry,пич. Като ти прай кеф да ебеш и да бягаш,знай,че някой ден ТЕБ ще ПРЕЕБАТ и ще ИЗБЯГАТ,тогава ти ще дадеш мило и драго за нея,но уви... Тя ще е без сърце. ХААхахахахах.
    Мда добре . Мацка недей казва че не отговаряш на изискванията ми защото на утрешния ден може аз да се изправя срещу тебе, а паднеш ли ми в ръчичките Бог да ти е на помощ

Off oki oki. Nqmam dumi! Prosto nqma da ti kazvam kakvo mislq za tebe no aide da ne te kritikuvame! Jivei tam murdai i tolkoz!

Град
    shumen
    abe kvo napadnahte 4oveka... da vi se ne vidi tapite ligli... epa momi4e sam i my kaam evala my na 4oveka deto se e ysetil kak da deistva... sq 6e kajete ako az my popadna pod mrejite nqma taka da kazvam... ama na! seki kakto se yredi... momi4etata dety se vrazvat tei samo pokaat 4e mogat da badat vartqni i 4e sa dostata4no prosti za da stane taka... ako sa istinski ky4ki nikoga nqma da badat zarqzani ... tei 4e 6tom yspqva - EvaLa EvaLa... pak i to si e na4in na jivot tva - koito kakto si go izbere
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    не си добре определено

Ако всяко момче с някога разбито сърце тръгне да е*е наред 3 милярда жени няма да стигнат!Не подкрепям твойто мнение алабала ама ми стана много интересно как момичетата искат да докажат, че ти си такъв защото някое момиче ти е разбило сърцето т.е. те искат да докажат, че МОМИЧЕТАТА СА ВИНОВНИ ЗА МОМЧЕТАТА КАТО ТЕБ! Само искам пак да кажа не съм като теб и според мен не е това начина но всеки има право на избор!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Фен
    Град
    Пловдив
    Евала на пича!Шапка му свалям!
    СЛОЖИ ВИ в малкия си джоб просто...

Като чета какво е писал човекът...ами, не мога да тръгна да го обиждам. "Не е луд този, който яде баницата, ами този, който му я дава", както се казва...Едно, че има прекалено много момиченца (това се отнася и за 20-годишните мадами, които се мислят за узрели в житейско отношение, но всъщност имат много нереалистични представи за нещата), които говорят за любов и плачат, и обвиняват мъжете, че са "скапани и мислят само за секс"...а всъщност те са готови да прецакват на други фронтове или дори на същите...Второ, фактът, че са били прелъстени, не означава непременно, че са били използвани нечовешки, животински и т.н... понеже жената не изпитва удоволствие от секса, изобщо...то биологически си е доказано, един вид...Хъх... или пък не им се иска флирт понякога, или не се поддават на моментни инстинкти и импулси...Това е дилемата - или искаш нещо сериозно и го преследваш твърдо, или си готов на риск, за да постигнеш това сериозно нещо, правиш тоя риск и при фал си носиш последствията...Само че си преживял нещо приятно, най-малкото. Е?

Божее, колко страници натрупа тая тема, а още е в раздел любов Като "пича" е решил да зареже любовта, прав му път, но тък за любов трябва да се говори, темичката е за съседния раздел Там ще бъде мн по - полезна Весело Ви посрещане на Новата година
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Алабала напълно те подкрепям и ти казвам че вече ще почна да правя като тебе защото тъпите п**ки не заслужават любов повярвай ми повечето са тъпи материалиски и нищо повече и даже както ти казваш не е нужно да си богаташ и супер хубавец стига да имаш кола дори и трабан4е пак ше ти влезнат в кревата така че само е***нето му е маиката

Еми аз не мога така, ще ми стане гадно, още не съм стигнал дотам да не ме интересуват чувствата на другите!

Автора, я кажи коя мацка ти е*а майката та стана такъв тарикат? ахеххахах

ti si prosto ujasen 4ovek ! neznam kak si v lubovta no sum sigurna v tova 4e si kompleksiran ot tova 4e nqma6 *** i za tova gi pi6e6 teq raboti ina4e a na bas 4e do sq ne si go pravil tova deto go obqsnqva6 taka nahakano taka 4e samo 6te ti pojelaq mnogo lubovni razo4erovaniq za da se nau4i6 ne da 4**** a da obi4a6 !glupak :? =D>

Супер фен
    Автора, я кажи коя мацка ти е*а майката та стана такъв тарикат? ахеххахах
    Код:
    ЗА всички които си мислят че съм с разбито сърце.

Платон : "Умните хора се учат от грешките си, а мъдрите от грешките на другите"

Направих точно това. Доста мои хора се попариха, бяха с разбити сърца. Те бяха добри и точни момчетата, но путките са си п****. Взех си поука и си казах няма да вървя по този път. Ще си карам на моята и ще бъде на моята и толкова

Поздрави !
    ti si prosto ujasen 4ovek ! neznam kak si v lubovta no sum sigurna v tova 4e si kompleksiran ot tova 4e nqma6 *** i za tova gi pi6e6 teq raboti ina4e a na bas 4e do sq ne si go pravil tova deto go obqsnqva6 taka nahakano taka 4e samo 6te ti pojelaq mnogo lubovni razo4erovaniq za da se nau4i6 ne da 4**** a da obi4a6 !glupak =D>
    Благодаря подобно да ти влиза удобно...Любовни разочарования-хуя ми....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си