- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ли иска всъщност? :(
Ta zna4i hodq s edno mom4e ve4e ot polovin godina.Otna4alo vsi4ko be6e ok celuvki pregrytki i tn,no toi iska ne6to pove4e!oK DUHAH MU i tva ve4e mu stava navik prez dva dena bati iska svirka i to navunka deto e tolko studeno!Daje teq dni samo se karame i to zaradi tva nz kvo da pravq kato 4e li e s mene samo zaradi tova makar 4e edvali e de e ama to taka se polu4ava, a i ako mu kaja 4e neiskam toi 6te se nacupi it ova moje da e pri4ina za da skusame neznam az dosta se privurzah kum nego i neiskam da stane taka 4e da skusame
Е заради едното духане е с тебе, съжелявам..
Животът е адът описан в Библията!
Помоли го за ответна услуга.
Оралната любов не е само за мъже.
Am evdali e samo zaradi duhanero samo ako iska6e tva moje da go polu4i na vsqka praqka taka 4e nqma smisulПървоначално написано от MiMcHeToOo
Ami toi go e prail tvaПървоначално написано от w0sh
Е хуу.. Обеждавай се сама, че е розов животаПървоначално написано от desert_rose_92
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ми тогаз кво се оплакаваш.Първоначално написано от desert_rose_92
Аз да бях щеше да си ми е кеф.
Е тогава к`во искаш?Щом иска навънка-кво да се прави.![]()
![]()
![]()
\
/
Mad
Зщо мислиш че може да го получи на всяка пряка? Пълни глупости... Явно те използва, щом не разбира че н теб не ти е приятно да го правиш толкоз често и не се съобразява с тва... Е аз ако съм ще му кажа да си хваща пътя и тва е се пак си на 15 тряя ги сменяш докат можишПървоначално написано от desert_rose_92
като гледам тоз яката те използва по добре ти го заеби преди той теб!
сорка ама си е така той само те използва![]()
Очевидно е какво иска от теб,не си ли се усетила до сега.По-добре го зарежи,преди той да го е направил.
И ти все още обаче си вярваш, че е с теб, защото те обича?
Ооо не, мила... ако може да скъсате заради едното духане разбира се, че е с теб само заради това...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма ли да пуснете тема "какви боксерки да му купя",Първоначално написано от desert_rose_92
Толкова ли си зле,или не искаш да прогледнеш,че той те използва....ИГНОР и това е,по-добре ти го зарежи, отколкото той теб
![]()
![]()