ami tui kato stra6no mnogo haresvam melkodi4en metal sus jenski vokali(i ne samo jenski)ne obicham teniski sus grupi ama mnogo haresvam gothic stila na obli4ane zvu4ene i arhitektura spored vas lo6o li e nqkoi da podrajava n tozi na4in na obli4ane(ne iskam da me mislite za nqkva poza vinagi sum si hodila taka ama iskam da znam va6eto mnenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе изглеждай така както ти е кеф,какво се съобразяваш с другите?!
Щом те кефи - кефи се! Не трябва да се съобразяваш с мнението на когото и да било. Ти сама избираш каква да си и какво да харесваш![]()
П.С. На мен също ми харесва![]()
emi tui kato sega 4etah edna tema pusnata ot edno momi4e s raparski stil det neprekusnato e gledat stranno me nadqna na mislalta kak fe6anite gedat stranno vseki malko po razli4enpredstavqm si az sus dulgata 4erna roklq kfi gi govorat(e to az ne 4e ne sum bila i pak sa si govorili)ama karai mislq gothic stila na obli4ane za mn sexy i jenstven amuzikata mnogo melodi4na
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мзуиката, която описваш, се нарича симфоничен метъл. Готикът е нещо много различно. И ако наистина ти харесва стилът, какво ти пука кой как ще те гледа? Даже би трябвало да ти харесва да те гледат странно.![]()
Подкрепям!И на мен ми харесва!От известно време насам съм супер запалена по тоя стил на обличане...Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
![]()
![]()
![]()
Ехее аз много се радвам на готичкиАма като са истински, с черните поли и правите коси : D
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Момичетата ми харесват
Сред мъжките индивиди обаче, има някои, които са абсолют дизастър![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Стилът е готин,но не на всеки му отива.Обличай се както на теб ти харесва и не питай другите.Важно е ти да се харесваш и да си уникална по свой начин,а не да се смесваш с тълпата!
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Ми гледай са...обличай се така както на теб ти харесва не трябва да ти пука как те гледат хората...повечето са прекалено ограничени същества с адски глупави разбирания...просто сякви ги има и тва че те гледат не трябва изобщо да те притеснява (сичко тва ти го казвам от личен опит)..вече прекалено много хора се опитват да бъдат различни и точна тва ги прави прекалено еднакви....единствения начин да си различен е да вкараш нещо от себе си, нещо уникално във външния вид...не трябва да се обличаш в точно определен стил според мен....просто бъди ти..![]()
[Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]
e to az sum si az ne obi4am da se pravq na tova koeto ne sum![]()
samo deto v plovdiv nqma takuv specialen magazin ot kudeto da si haresa6 ne6to...samo metal heaven ili na tumno(daje tam da pove4e raparski ne6tata)
4uvala sum 4e v sofia ima nqkav po taka magazin mislq 4e "gorgon" se kazva
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Лично на мен готик магазина "Gorgon" не ми харесва!Предопочитам да си шия!Така правя аз попринцип : !
Няма лошощом те кефи
на мен този стил не ми харесва
аа и наистина тези тениски с групи са ужасни![]()
Gothic stila e strahoten, men lichno syshto mi haresva dosta.![]()
дамз стилът е готин, слабост са ми такива момичета.
и в Горгон има готини неща.
от там си харесах един кръст и кубинки.
Ако искаш да идваш на сам - пиши да те водя.![]()
kakvo ob6to imat tezi 4erni fanelki s gothica?Първоначално написано от Taste the rainbow