.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: gothic

Град
    Sofia-Ov4a kupel

gothic

ami tui kato stra6no mnogo haresvam melkodi4en metal sus jenski vokali(i ne samo jenski)ne obicham teniski sus grupi ama mnogo haresvam gothic stila na obli4ane zvu4ene i arhitektura spored vas lo6o li e nqkoi da podrajava n tozi na4in na obli4ane(ne iskam da me mislite za nqkva poza vinagi sum si hodila taka ama iskam da znam va6eto mnenie

Абе изглеждай така както ти е кеф,какво се съобразяваш с другите?!

Щом те кефи - кефи се! Не трябва да се съобразяваш с мнението на когото и да било. Ти сама избираш каква да си и какво да харесваш
    П.С. На мен също ми харесва

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    emi tui kato sega 4etah edna tema pusnata ot edno momi4e s raparski stil det neprekusnato e gledat stranno me nadqna na mislalta kak fe6anite gedat stranno vseki malko po razli4en predstavqm si az sus dulgata 4erna roklq kfi gi govorat(e to az ne 4e ne sum bila i pak sa si govorili)ama karai mislq gothic stila na obli4ane za mn sexy i jenstven amuzikata mnogo melodi4na

Мзуиката, която описваш, се нарича симфоничен метъл. Готикът е нещо много различно. И ако наистина ти харесва стилът, какво ти пука кой как ще те гледа? Даже би трябвало да ти харесва да те гледат странно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Щом те кефи - кефи се! Не трябва да се съобразяваш с мнението на когото и да било. Ти сама избираш каква да си и какво да харесваш
    Подкрепям!И на мен ми харесва!От известно време насам съм супер запалена по тоя стил на обличане...

Ехее аз много се радвам на готички Ама като са истински, с черните поли и правите коси : D
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Момичетата ми харесват
    Сред мъжките индивиди обаче, има някои, които са абсолют дизастър

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Стилът е готин,но не на всеки му отива.Обличай се както на теб ти харесва и не питай другите.Важно е ти да се харесваш и да си уникална по свой начин,а не да се смесваш с тълпата!
    Body of a virgin
    Soul to the Devil's kin
    Your God is me
    In all that you see

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Момичетата ми харесват
    Сред мъжките индивиди обаче, има някои, които са абсолют дизастър
    Мъжки няма

Ми гледай са...обличай се така както на теб ти харесва не трябва да ти пука как те гледат хората...повечето са прекалено ограничени същества с адски глупави разбирания...просто сякви ги има и тва че те гледат не трябва изобщо да те притеснява (сичко тва ти го казвам от личен опит)..вече прекалено много хора се опитват да бъдат различни и точна тва ги прави прекалено еднакви....единствения начин да си различен е да вкараш нещо от себе си, нещо уникално във външния вид...не трябва да се обличаш в точно определен стил според мен....просто бъди ти..
    [Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    e to az sum si az ne obi4am da se pravq na tova koeto ne sum samo deto v plovdiv nqma takuv specialen magazin ot kudeto da si haresa6 ne6to...samo metal heaven ili na tumno(daje tam da pove4e raparski ne6tata) 4uvala sum 4e v sofia ima nqkav po taka magazin mislq 4e "gorgon" se kazva

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мзуиката, която описваш, се нарича симфоничен метъл. Готикът е нещо много различно. И ако наистина ти харесва стилът, какво ти пука кой как ще те гледа? Даже би трябвало да ти харесва да те гледат странно.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL

Град
    Русе
    Лично на мен готик магазина "Gorgon" не ми харесва!Предопочитам да си шия!Така правя аз попринцип : !

Няма лошощом те кефи
    на мен този стил не ми харесва
    аа и наистина тези тениски с групи са ужасни

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И кое според теб е готик?

Gothic stila e strahoten, men lichno syshto mi haresva dosta.

Liar е прав !

Град
    Dark Forest
    дамз стилът е готин, слабост са ми такива момичета.
    и в Горгон има готини неща.
    от там си харесах един кръст и кубинки.
    Ако искаш да идваш на сам - пиши да те водя.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Няма лошощом те кефи
    на мен този стил не ми харесва
    аа и наистина тези тениски с групи са ужасни
    kakvo ob6to imat tezi 4erni fanelki s gothica?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си