.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: КОЛЕДА!

Град
    kadeto iskam

КОЛЕДА!

Кви мисли ви обхождат през коледните и новогодишните празници? Как се чувствате? Наистина ли е толкова празнично или безгрижно?
    Аз лично ме е обхванала малка депресийка и негативизъм

Малко ме обхваща тъга.........не знам защо

Ами аз изпитвам някакво вътрешно спокойствие.Мисля си за свещи ,подаръци,елха,сняг и курабийки. Обичам да си спомням също така кка като амлка чаках с нетърпение Дядо Коледа и си мисля каква приятна заблуда е било.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Настроението е преповдигнато
    >>> House Music <<<

Град
    kadeto iskam
    Винаги почвам да си мисля че аз докат ям и пия има деца дето на парче хляб са доволни или на кукла на едно камионче... Как живота дели как е несправедлив понякога. Или пък имаш пари храна подаръци а няма с кой да ги споделиш... и тва не е работа
    През тва време на годината винаги си мисля таквиз работи

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ден като всички останали.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    5 пари не давам,че е коледа!
    И аз, хич не ми пука.. !

Животът е адът описан в Библията!

Еуфория. Обичам Коледата
    Красиво е онова,което не можеш да поискаш до примениш!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90

\/ с разликата, че ще трябва да се видя с родътъ

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Кефа се че не съм на даскало и нищо друго не ме интересува

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не празнувам Коледа.. но ми харесва настроението, което празникът създава у хората. До днес нямах никакво празнично настроение, докато не гледах по Фокс Лайф "Сам вкъщи" .. Леле.. :] наистина се радвам, че е зима.. Обичам празниците.. (:
    Пък и милото има ден ден .. и някак си ми е хубаво и веселко

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Най-много да се застрелям покрай Нова Година ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Нямам търпение да дойде, нямам търпение да дам подаръците на близките си и да видя дали ще се зарадват на това, което им нося, нямам търпение да вляза в уютната атмосфера на коледния дом, нямам търпение да дойдат 2-та дни и 2-те вечери, когато първо ще спя у най-добрата си приятелка и ще си карам една Коледа и там (традиция ни е от 3 години), а на втората вечер ще отида да спя у приятеля си (не ни е традиция просто защото сме си заедно само от 6 месеца ). То колко спане ще е, не знам... но имам адски идеи за прекарване и на 2-те вечери добре.... Иии това е... Е, на нова година съм си с нашите както винаги, но ще се наложи да го преживея, няма да е болка за умиране... Още повече, че приятелят ми няма да е в града.
    Макар че като се замисля, дори и да споделям отгоре еуфорично настроение, честно казано покрай избирането на подарък за всеки, наистина се изнервих и май ми гръмна някой бушон, може би затпва съм в по-скоро апатично настроение... Затова чакам Коледа - с надеждата да си върна радостното настроение.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

хора нз защо ама изобщо не ми е коледно и нямм настроение за празници.За първа година ми е така, няма я тръпката се едно си е обикновен ден, мъча се по всевъзможни начини да напрая тей че да ми дойде настроението ама нищу не се получава.Дори нечакам с нетърпение да дойдат празниците за да видя кво ше ми подарят наще щото това което искам едвали ше ми го купят и сигурну някоя глупост са ми приготвили и...супер ми е тъпо.

Град
    Na sedmoto nebe
    Много оби4ам Коледа и Нова Година,защото съм родена на 31.12 и винаги чакам с нетърпение новогодишните празници. Поне не мен много ми харесва да ходя да копувам подаръци да родителите ми,приятелите ми и винаги за някое детенце от дома за сираци. А пък най-харесвам снега който навалява и новогодишната украса вкъщи. Според мен има някакво приповдигнато настроение и за това допринасет новогодишните комедйни филми от типа на "Сам вкъщи".

Приповдигнато настроение и малко притеснение за някои от не-до-там сполучливите подаръци, кооито ще направя...
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Цитирай Първоначално написано от lyloster
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90

\/ с разликата, че ще трябва да се видя с родътъ
    Дааа,това му е гадното...

ami pri men nastroeniqta se menqt tu depresiq tu koledno nastroenie a na momenti vaob6te ne mi dreme kvo 6te stava

Мега фен Аватара на koalka
    Нещо тая година нямам коледно настроение, не знам защо така...Какви мисли - както обикновено.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нещо тая година нямам коледно настроение, не знам защо така...Какви мисли - както обикновено.
    me2

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Преди супер мн обичах Коледа нз нз просто бях луда като наближеше Коледа ,а сега нз все ми е едно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    В коледно настроение съм.Някак си усмивката не слиза от лицето ми.Радват ме много неща и всичко ми изглежда по-хубаво.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си