- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледа без любимия човек..
Здравейте.. Тази ваканция ще е най-глупавата за мен..
Приятелят ми заминава за чужбина за Коледа и нова година и ми е много кофти.. Исках да си искараме неразбравимо..но ..![]()
![]()
Има ли и други като мен? Как ще искарате празника? Ще празнувате ли с приятели някъде или ще останте у дома..?
Ами по принцип ми се падаше нова година в Кипър но нещо нещата се объркаха.Най вероятно ще си остана в България но за сметка на това лятото ще мога да отида на почивка там![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ох,и аз съм така..Приятелят ми е от друг град иии....щеше да идва за ваканцията В СофийкатаЕ,да,ама взе 4е се появиха някои усложнения и май цяла ваканция няма да се видим
![]()
Believe in yourself.
На Коледа ще съм с нашите вкъщи,а на Нова Година ще се събираме голяма част от класа в наш съученик.
И аз си мислех ,че ще прекарам незабравима Нова година с момчето,което обичам ноза жалост понякога не става това ,което сме мислили...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моя също трябваше да замине в чужбина(по празниците,но по работа) но предпочете да остане с мен и да си искараме прекрасни празнициПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Аз ще си я карам пред компютъра, с цигарата и чашката в ръка.. Банално, тъпо, скучно звучи на мен обаче май си ми харесва..
Животът е адът описан в Библията!
Ами аз точно на Бъдни вечер съм си с нашите... На следващия ден излизам възможно най-скоро да се видя с приятеля си, а вечерта ще ходя у най-добрата си фр да спим заедноКоледата винаги ми е била мила ей така, но откакто си намерих и момче, в което съм наистина влюбена, сигурно ще е вълшебна
А пък и тъкмо се връщам от покупки на подаръци за любимите :P
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Ако си от София и си навитак ще те зема с мене да караш празниците...купона е неизбежен... \/
пффф да ти имам проблема! аз винаги съм си карала празниците без "любимия", ама да ти кажа не ми е прайло особено впечатление и съм си изкарвала екстра, дори като имаш в предвид, че миналата НГ я посрещнах само няколко часа след като скъсах с моя...![]()
и аз съм така х) на Коледа съм с родътъ, щото моя заминава за Видин, но се надявам поне на Нова година да сме заедно![]()
хух... оказа се, че има подобна тема...
кофти, за авторката, съчувствам и..., но вярвам, че въпреки това, ще си изкара супер ;рррррррРрРрРрр
п.п.
Ти тъпа или глупава си за да пишеш това? Нали знаеш как ще подейства на авторката. Мисли преди да пишеш!Първоначално написано от ninsy
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Ем аз на Коледа ще съм със семейството си и на Нова година няма да сме заедно аз ще бъда с приятели в родния ми град, той в неговия и така.Няма шанс ..![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Дразнител - мс мн за поканата ама съм далече от СофияАм да отговоря и на Нинси: ако имаше възможност би останал..но точно в това е проблема,че тяхните не могат да го оставят абсолютно сам за 15 дена..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na badni ve4er 6te sam sas roditelite mi i az na koleda 6te sym bez lubimiq 4ovek
![]()
![]()
![]()
![]()
toi tolkova mn mi lipsva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз няма да съм с негоНа Коледа ще бъда с нашите,а за нова година още не съм решила.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
а както всяка коледа и нова година ще съм си в нас ще седя на компа или пък ще гледам тв
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
аз за сефте ще карам нг в нас (от много години насам) ама определено няма да ми е скучно, нищо че ще съм с нашите
Не бе покана беше искренна... ако тре'а билет ще ти купим няма проблем...Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
О. Ужас. Няма да можеш да празнуваш семейните празници с чуждо семейство.
i az sushto nqma da si prekaram praznicite s lubimoto mi choveche...prosto takifa sa obstoqtelsvata![]()
![]()
![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
ami az na koleda sam si s na6ite po princip no mn bi me se iskalo i toi da e s men na tezi praznici no za sega e nevazmojno a na nova godinado sega sam si bila v ka6ti pred tv s na6ite a sega jivot i zdrave 6te se sabirame s priqtelki da si napravim kupona i da posre6tnem novata godina uspeh i na teb
Ем аз и на Коледа и на Нова Година ще съм с него ... миналата година пак беше така![]()