Napravo neznam ot kade da zapochna si4ko e tolkova otka4eno znachi na 18 sym i si4ko mi e s glavata na dolu.Da zapochnem s liubovta znachi s edno momi4e bq6 2 mesca imahme taina vryzka zashtoto tq si imashe priqtel a az se vliubih v neq i tq kazvashe 4e me obi4a i takiva gluposti i az kato nai golemiq idiot i vqrvah vqrvah i nakraq me zaeba tolkova brutalno 4e nqma na kyde. Sega nqmam vqra na nikoi i na nishto napravo sym prevyrtql. Sega edno momi4e me haresva i iska da ima ne6to mejdu nas i az neznam dali iskam zashtoto ako se povtori sy6toto neznam na kvo sym sposoben.I sega za drugite neshta pri4inata ne e samo v tezi mi problemi s momi4etata. Edin den si imam celi i me4ti a na drugiq kato se sybudq osyznavam 4e tova koeto iskam e nevyzmojno i otka4am dyrja se sys seki otvratitelno prosto i nemoga da go spra. Ako nqkoi mi kaje ne6to direktno trygvam da se biq ako nqkoi mi kaje ne6to koeto nemi haresa i prevyrtam. Postiqnno se mesq v nekvi poboi6ta i prostotii. Nqmam cel koqto da moga da osy6testva imam mnogo raboti a iskam o6te i o6te. Az sym pylna otka4alka. Zasqgam se ot vsqka prikazka koqto mi kajat . napravo se pla6a ot sebe si. jiveq den za den i neznam nito kade se namiram nito kakvo pravq moga da har4a samo pari imam 4ustvoto 4e za ni6to drugo nestavam. Polojenieto i kriti4no napravo. Nemoga da byda otkroven zashtoto me e strah ot predatelstvo a tova go mrazq nai mnogo ot si4ko. MERSI ZA TYRPENIETO