.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    София
    Ако не ме кефи външно,няма да съм достатъчно щастлива. Следователно - не е за мен.
    Имала съм такива случаи..еми да..съжалявам,не искам да наранявам никого,но никога не съм и няма да коствам собствените си интереси,заради други нечии. Кефят ме по характер,но повече от причтелство не мога да дам. И наистина доста добри приятелства са се получавали. Важното е да си категорична и твърда в позицията си!Без да даваш напразни надежди..
    Плюс това не смятам,че подобна връзка ще издържи дълго време..
    Просто му кажи истината, друг тип са мъжете,които предпочиташ. Не му казвай,че е грозен и тн
    Smile!?

Ти си за мен комплексарка
    Харесваш го ама не е красив достатъчно за теб така ли
    Ти да не си би МИС СВЯТ ,
    че и претенции има
    човек се гледа отвътре какъв човек е
    А ти щом го харесваш за едната външност ли си
    Ми тогава ходи с най-големия плейбой на твоя град
    Нека той те прави луда и не ти покаже какво е любов
    А този , който те иска задари самата ти
    Не те заслужата щом говориш така за него

Just keep smiling...;]

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Пф, ти ме уби. "Не е достатъчно хубав". Ами тогава си намери някои, който да е "достатъчно" хубав, но тъп като галош и се радвай. Извинявай ако съм груба, но мисля, че е по-важно, че го харесваш вътрешно. Няма да го водиш на изложба за домашни любимци...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на koalka
    Външността не е всичко, но поне за мен не е достатъчно да харесвам някой само вътрешно, за да тръгна с някой.Нали човек трябва да ти харесва цялостно?Можеш просто да го бъркаш с една симпатия, която скоро ще отмине.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    По поста ти съдя, че си малка.. недорасла.. но все пак задаваш въпрос, който интересува главите на малки и големи.. Дотук добре.. Обаче все пак като начало малко е смешно да се каже, че харесваш някого вътрешно .. Не може да харесва това, което под кожата, нали? (Ох.. сори тея дни изпростявам с тая биология)
    Айде сега сериозно:
    1. Нека не се забравя, че светът не свършва, ако отрежем някого. Не е болка за умиралка, преодолява се. Особено за късащия е доста по-лесно.
    2. Не може да си причиниш това да си с човек, на когото цениш единствено нравствените качества и характера. Просто не се получава.. трудно е да целунеш такъв човек, камо ли друго..
    3. Прави различия между думите приятел и гадже.. И смело му кажи, че не искаш да го губиш като близък, но не можеш да станеш по-близка от това с него..
    4. Гадничко ще му е известно време.. ама ще мине.. поне ще ти е чиста съвестта.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Troshi si glavata ma, kwo znachi twa ne e dostatychno hubaw... ae pisna mi ot takiwa kato was! Ti da ne si nekva miska?!

Цитирай Първоначално написано от aSzS
    Troshi si glavata ma, kwo znachi twa ne e dostatychno hubaw... ae pisna mi ot takiwa kato was! Ti da ne si nekva miska?!
    То не,че мис-ките са много хубави...
    А тя е тъпа и момчето не заслужава да е с нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си