- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го само вътрешно...
Ако не ме кефи външно,няма да съм достатъчно щастлива. Следователно - не е за мен.
Имала съм такива случаи..еми да..съжалявам,не искам да наранявам никого,но никога не съм и няма да коствам собствените си интереси,заради други нечии. Кефят ме по характер,но повече от причтелство не мога да дам. И наистина доста добри приятелства са се получавали. Важното е да си категорична и твърда в позицията си!Без да даваш напразни надежди..
Плюс това не смятам,че подобна връзка ще издържи дълго време..
Просто му кажи истината, друг тип са мъжете,които предпочиташ. Не му казвай,че е грозен и тн![]()
Smile!?
Ти си за мен комплексарка
Харесваш го ама не е красив достатъчно за теб така ли
Ти да не си би МИС СВЯТ ,
че и претенции има
човек се гледа отвътре какъв човек е
А ти щом го харесваш за едната външност ли си
Ми тогава ходи с най-големия плейбой на твоя град
Нека той те прави луда и не ти покаже какво е любов
А този , който те иска задари самата ти
Не те заслужата щом говориш така за него![]()
Just keep smiling...;]
Пф, ти ме уби. "Не е достатъчно хубав". Ами тогава си намери някои, който да е "достатъчно" хубав, но тъп като галош и се радвай. Извинявай ако съм груба, но мисля, че е по-важно, че го харесваш вътрешно. Няма да го водиш на изложба за домашни любимци...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Външността не е всичко, но поне за мен не е достатъчно да харесвам някой само вътрешно, за да тръгна с някой.Нали човек трябва да ти харесва цялостно?Можеш просто да го бъркаш с една симпатия, която скоро ще отмине.
По поста ти съдя, че си малка.. недорасла.. но все пак задаваш въпрос, който интересува главите на малки и големи..Дотук добре.. Обаче все пак като начало малко е смешно да се каже, че харесваш някого вътрешно ..
![]()
Не може да харесва това, което под кожата, нали? (Ох.. сори тея дни изпростявам с тая биология)
Айде сега сериозно:
1. Нека не се забравя, че светът не свършва, ако отрежем някого. Не е болка за умиралка, преодолява се. Особено за късащия е доста по-лесно.
2. Не може да си причиниш това да си с човек, на когото цениш единствено нравствените качества и характера. Просто не се получава.. трудно е да целунеш такъв човек, камо ли друго..
3. Прави различия между думите приятел и гадже..И смело му кажи, че не искаш да го губиш като близък, но не можеш да станеш по-близка от това с него..
4. Гадничко ще му е известно време.. ама ще мине.. поне ще ти е чиста съвестта.
Troshi si glavata ma, kwo znachi twa ne e dostatychno hubaw... ae pisna mi ot takiwa kato was! Ti da ne si nekva miska?!
То не,че мис-ките са много хубави...Първоначално написано от aSzS
![]()
А тя е тъпа и момчето не заслужава да е с нея!![]()