- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- двама мъже?
Здравейте, значи иска ми се да го правя с мъж(мъж съм)...не смятам че съм обратен но просто за разнообразие ми се иска...смятате ли че е правилно? Говоря за 1път не за постоянно![]()
Ами това е просто секс, не е любов или нещо друго...питам просто, аз смятам че е допостимо![]()
\Първоначално написано от TeDdYBeAr
/
Emi ako iska6 da stava6 gei pravi seks s nego![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
xhaxha .. 4i kfo 6i sa prasneTe vednaj .. 6ti haresa .. 2 p1t i t1i i 6i sTani6 PIDAL!...
![]()
>*<~* KisS mY eYeS anD LaY Me To SleeP *~>*<
Щом го искаш, давай!
+1Първоначално написано от TeDdYBeAr
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
що пък да не е нормално...всичко трябва да се пробва в тоя живот!!!аз съм момиче и бих го направила с момиче стига да си намеря подходящо
![]()
![]()
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
Еми щом трябва да се пробва всичко,защо не си фраснеш една доза хероин та да пробваш,или да поиграеш на "Руска рулетка"-Само да видиш кво е а!Нищо повече. \Първоначално написано от ~*Shokoladova*~
/
Mad
А колко до автора на темата,т'ва твоето според мене си бие на чиста натурална гейщина!Ама твоя си работа!!! \/
Mad
Според мен не е нормално.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аве хора защо да не е нормално.Прочетох, че ако го направи ще стане гей, или пък че не е нормално, ама стига глупости.Гей не се става така лесно, трябва да го чувстваш и най-вече да го искаш.Той иска разнообразие.А по темата ми щом ти с еправи, прави го избери си подходящ партньор и давайте.И приятно прекарване.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Педеруга,ако искаш да ти разширят "Акопровода" търси овявки из нетаПървоначално написано от TestTest
Може пари да изкараш
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
аз повече харесвам секса с мъже
Първоначално написано от bratz72
нямам нищо против подобни мнения, от тях ние /почитателите на цицка и прасковка / видимо сме доволни
![]()
Кой е казал че ще го наперат на мен...ще е обратното \Първоначално написано от Boss
/
emi ako iskash neshto silno ,edva li shte si tyrsish podkrapa po forumite .
am raznoobrazie - kazvash , che iskash da si aktivniq - verno shte e po-razlichno , no ...
sam si reshavash![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
На македония ще ти се зарадват... само трябва да нацелиш вечер, че напослдък яко полицейски контрол![]()
Chestito! Ti si Biseksualen![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
absolutno sum suglasen....ne e do raznoobrazieto a do jelanieto,a za da ima jelanie trqq da ima privli4ane...moi 4ovek bie6 na lqvoПървоначално написано от TeDdYBeAr
Хахахахааа, спокойно бе, хората казват, че гей се става от третия път...(лелеее, що за извратени типове има по света...
)
Аз съм българче!
awe vie ste ludi we momi4e s momi4e da amaaa...
Xodi si tresni glavata nekolko puti s vratata o moje da ti doide akula.
to raznoobrazie da ama 4ak pa tolkos, po dobre za raznoobrazie probvai ne6to Harcore ama s momi4e !!!