- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета за СВИРКИТЕ
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/
2. Първият ви гаджето ли ви беше ?
3. Духалили сте на момче с което не ходите ?
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ?
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ?
7. На какви места сте духали ? / по инетересни/
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! /
9. Мислите ли че е СРАМНО ?
10. Съжалявали ли сте ?
Ще ми е много интересно да кажете искрено вашите отговори ...
Благодаря !
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/14..
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? Тогава ми беше гадже
3. Духалили сте на момче с което не ходите ? Не
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/3ма, на 19съм
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? Не
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ? Не
7. На какви места сте духали ? / по инетересни/ Винаги е интересно.
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! /Не съм им казвала...
9. Мислите ли че е СРАМНО ? Зависи от много неща...10. Съжалявали ли сте ? Не
Първоначално написано от сладуранаТА
1. Na 17 godini.
2. Togava mi be6e gadje.
3. Ne
4. Na 1 - Na 17 sam v momenta![]()
5. Ne.
6. Ne.
7. Navan i v edna toaletna![]()
8. Mnogo qsno 4e neznaqt, ako razberat nqma da mi se karat mn qsno, no 6te po4nat mn da mi darjat smetka zatova mi e po-dobre taka![]()
9. est 4e ne e sramno, tova sa si normalni ne6ta.
10. Ne.
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ 15години
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? Да
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ 2ма на 17години
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? НЕ
7. На какви места сте духали ? / по инетересни / В парка...
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / Не съм споделяла все пак....
9. Мислите ли че е СРАМНО ? Не
10. Съжалявали ли сте ? Не
Ami nqmam vreme da otgovarqm na vs vuprosi, no 6te kaja samo,4e obojavam svirkite! Za gnus... purviq put ne bqh mn uverena, no pri dobra higiena nqmam absoliutno nikakuv problem. Mn 4esto sum 4uvala momi4eta da kazvat,4e tova za tqh e unijenie, no smqtam,4e zavisi ot tova na kogo go pravi6! A momenta , v koito mom4eto ti tolkova podvlastno i nasladata, s koqto go gledam, dokato poludqva ot udovolstvie sa prosto... kefff![]()
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ 16 год
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? Да
3. Духалили сте на момче с което не ходите ? Da
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ 3 на 18g sum
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? НЕ
7. На какви места сте духали ? / по инетересни / В парк и кенеф
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / Не
9. Мислите ли че е СРАМНО ? Не
10. Съжалявали ли сте ? Не
Е тва са точни момичета![]()
malka_sladuranka ami da te pitam na nqkoi po golqm li si pravila svirka ili na mom4e na tvoqta vuzdrast?
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/15
2. Първият ви гаджето ли ви беше ?da
3. Духалили сте на момче с което не ходите ?ami moje da se kaje 6toto purvo spahme a posle trugnahme be6e mn qko.
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/na 3ma sega sum na 16 i polovina :d
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ?pomislqla sum si i sum si otgovarqla 4e go pravq zaradi ydovolstvieto.
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ?mmmmmm ne
7. На какви места сте духали ? / по инетересни/osven v apartament li?!v kola
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! /ami predpolagam 4e znaqt to tva si e normalno 6toto vurvi raka za ruka sus sexa.
9. Мислите ли че е СРАМНО ?koe 4e my go lapam li?!ne
10. nikoga ne sujalqvam za kakvoto i da e 6tom se e slu4ilo mainata my da sum bila mislila pove4e nqma da se povtori ako ne mi e haresalo.
Благодаря ![/quote]
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
И аз.Първоначално написано от malka_sladuranka
Единствената разлика е, че съм на 18.
Собственост на Canis_Dirus
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ - 162. Първият ви гаджето ли ви беше ? -Да3. Духалили сте на момче с което не ходите ? -Не4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ На две, сега съм на 17.
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? -Не.
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ?-Не помня да е имало такъв момент7. На какви места сте духали ? / по инетересни / Тайна...
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / Не знаят.
9. Мислите ли че е СРАМНО ? Не, не мисля
10. Съжалявали ли сте ? Да, за първото момче.
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ - 16 и нещУ
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? - да
3. Духалили сте на момче с което не ходите ? - не
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ -на 1 момче съм духала и сега съм на 17
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? - не е имало такива моменти
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ? - хаха от приятеля ми ли да ме е гнус?
7. На какви места сте духали ? / по инетересни :) / - м пред един вход, само за т'ва се сещам ;р
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / - не съм казвала на майка си, но сигурно знае ;)
9. Мислите ли че е СРАМНО ? - не е срамно стига да не го правиш на всеки срещнат и да не те говори целия град
10. Съжалявали ли сте ? - не, не съжалявам, защото момчето си заслужава пък и още съм си с него ;)
1) На 16Първоначално написано от сладуранаТА
2) Тогава ми беше гадже,да
3) Да(два пъти)
4) Досега на 4-ма .... на 18 съм
5) Да,когато духах на двама,с който не ходех(много голяма грешка)
6) Не
7) В асансьор и на междустълбищното пространство![]()
Не
Нямам и намерение да им казвам хаха
9) НЕ
10) Да,многооо ....
За първи път ли? Ами.. Аз както казах бях на 14... А той на... или 15 почти 16, или точно навършени 16...Първоначално написано от emo_bufera
забравила съм точно вече...
![]()
Хм.. А защо ме питаш?![]()
Уоу... Това, че някое девойче е направилоПървоначално написано от ATAKABG
на гаджето си ли я прави курва...
Вярно е, че това не е подходяща възраст, но глупави хлапета....
![]()
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ 16 години.
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? Да, още сме заедно.
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ 1. Сега съм на 18.
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ? Не, естествено
7. На какви места сте духали ? На леглото, на земята, в бяната, с надолу главата провесила се от маса, в градинка, в горичка, в задния ни двор, във входа, на плажа, в тоалетна в у-ще /доста глупава постъпка, беше преди година и половина.../.
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / Майка ми знае. Един път като се прибрах ми бяха кални дънките само на колената...е досети се жената, защото аз така се притесних, че почнах да заеквам.
9. Мислите ли че е СРАМНО ? Не,
10. Съжалявали ли сте ? Не. Не случайно не правя свирки на непознати.
1.bqh na 15
2.da
3.da
4. 2 na 17 sam
5.ne!nikoga!
6.ne!
7.v parka,v toaletnata na kafe,v kola,v avtobusa za sofiq na zadnata sedalka v ygyla,.......i mai sa tva
8.tvyrdo ne!
9.ne
10.ne
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Първоначално написано от malka_sladuranka
AtakaBG i malka sladuranka spored vas koq e podhodq6tata vyzrast za pyrvata svirka ??
Амии аз не съм правила свирки не смятам и някога да правя...е на мъжа си може ама нз![]()
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ -15г![]()
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? -![]()
3. Духалили сте на момче с което не ходите ? -Да![]()
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ -Еми не ми е за цел да помня такива нещана 17 съм
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? -МИ не..аз мисля с главата си и не съм изпадала в такива моменти![]()
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ? -Не помня
7. На какви места сте духали ? / по инетересни / -В асансьр..и др![]()
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / -ХАХАХА.. не им трябва![]()
9. Мислите ли че е СРАМНО ? -НЕ![]()
10. Съжалявали ли сте ?-Не![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
1.na 14
2.da
3.daa
4.dosta,nz to4no.na 18 sam
5.za tva nikoga
6.ne
7.na mn
8.sigurno ne
9.gluposti,normalno si e
10.ne
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/
2. Първият ви гаджето ли ви беше ?
3. Духалили сте на момче с което не ходите ?
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ?
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ?
7. На какви места сте духали ? / по инетересни Smile /
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! /
9. Мислите ли че е СРАМНО ?
10. Съжалявали ли сте ?
17
togava da
da
3;18
da,vednuj za edna mn tupa izcepka takava
ne
da po4vam s romana:na v zavedenie na bara(pulno s hora),na gradskiq plo6tad,v parka,na 10 metra ot edna kompaniq,v gora,dokuto minava6e edno semeistvo,v nas,dokuto maika mi stoe6e pred vratata na staqta mi,na edna morena,na edin kamuk na edna polqna,v dvora na u4ili6etto, mai tova sa,ob6to vzeto vs put e na stranni mesta pri dosta ekstremni situacii i qko hora naokolo,sme6ki qko ma e mn vulnuva6to pri takuv risk
nai-veroqtno,ne sa maloumni vse pak horata
ne mislq
za 1 slu4ai,koito be6e s mom4eto,s koeto ne hodeh sujalqvam opredeleno,kakto gore kazah tva be6e nai-tupoto ne6to deto moje6e da napravq,a za seg mi priqtel ne sujalqvam ni nai-malko,naprotiv.Ujasno sum 6tastliva,kogato vijdam,4e mu dostavqm udovolstvie
p.s kato pro4etete na kolko i razli4ni mesta sum go pravila,predstavqm si kakvo 6te si pomislitekarai da e veselo
По-интересно щеше да е ако имаше още 1 въпрос? -ГЪЛТАТЕ ЛИ?
И аз да се запиша, въпреки, че моите отговори на фона на мацките преди мен са много консервативни![]()
1. Кога за първи път духахте на момче ? /вашата възраст/ -на 20, а сега съм на 22
2. Първият ви гаджето ли ви беше ? -да
3. Духалили сте на момче с което не ходите ? -не, а и да си призная не мисля, че бих го направила на някой друг освен на сегашния си приятел.
4. На колко момчета до момента сте духали ? /на колко сте години сега/ -на 1 и съм на 22 години
5. Имало ли е момент кога сте си казали : "аз съм много пропаднала ... за кво правя такива неща " ? -не, направих го спонтанно и с мисълта, че ще ми е кофти после. 2-3 дни не можех да погледна гаджето си в очите, а и той мене но сега си го правя без задръжки.
6. Имало ли е момент когато ви е било гнус ?-беше ме срам, но не и гнус. Никога.
7. На какви места сте духали ? / по инетересни /-първият път-във нашия вход, в кола посред бял ден, когато минаваше 1 човек край нас, в кола нощем, в парка и по време на 1 купон, ама то беше по-скоро целуване на пениса, докато другите бяха излезли на въздух, в близката горичка.
8. Ваште знаят ли ? /какво мислят за това ?! / -не и не искам да научават. не е тяхна работа.
9. Мислите ли че е СРАМНО ? -сега вечеи не, но отначало се срамувах от приятеля си малко, защото се пишех за много примерна, а излязох леко неморална.
10. Съжалявали ли сте ? -не!