.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Любов по праниците, ех?

Имал съм една дълга връзка - повече от година и доста краткотрайни.
    През дългата ми връзка видях какво е да си имаш някой до себе си през всичките 365 дни от годината
    Една краткотрайна връзка ми започна на връх Нова Година
    НО най-тъпо ми е... в дни като тези. Да знам, че идват празници. Че вече съм притиснат от времето... и че... че нямам никой до себе си.
    Не, не е да нямам приятели и да няма да си прекарам забавно/хубаво и така на татък, но си спомня колко хубаво ми беше... като имах момиче, което истински обичам и да прекарам с него празниците... несравнимо. Незабравими спомени!

Ще кажете - аз пък какъв съм, засилил съм се за празниците да имам приятелка.
    През годината няма лошо - има случайно срещи, свалки, глупости, но... но на празниците... ми тежи, че си нямам "дружка".
    Просто празниците са за почивка, за семейна обстановка, време за релакс и гушкане, гррр! Кофти ми е....

Или пък на Свети Валентин да нямаш гадже... е по-голям ташак няма, честно! (с извинение за израза)

И така... споделям си мъката с всички от вас, които са в моето положение и не написват темата въпреки, че им е в главата...

Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
    А автора-моля продължавай да пишеш-ти си имаш дарба
    Не, нямам дарба, просто пиша проблемите си по най-естествения начин, по който мога да ги напиша...

Нямам приятелка, студено е, Коледа идва, след което и Нова Година... А аз нямам с кого да се гушка и цункам...

Споделяйте ми мъката... мерси...
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Град
    Монтана
    Радвай се, че поне си имал. Весели празници! Дано да намериш някой, с когото ще почувстваш истинската магия на Коледа.

Мега фен Аватара на babity
    ееее стига деее вие пък с тая коледа се насрахте! ама прекалявате вече със сладникавите романтични филмченца! кво като е Коледа? кво по - различно има? всички се сещате да хленчите за тея неща само ей така по празници и то най - често като ви заболи гъзъ, че другите ще празнуват с гаджето и оставате на сухо, например, не казвам, че с всички е така! и като стане така ревете: "оооо мъ колко е гадно така" или "самотно ми е, пък всички други са по двойки..." бля бля бля! а в останалото време? "аз съм играч!" "закво да съм с една като мога да имам всички?" "да не съм луд да се вържа" "ебъ и бягам"... ама напоследък момчетата сте станали по - лигави и сантиментални дори и от жените! и последно: наистина е гадно да си сам и да нямаш никой, с тая разлика, че когато съм сама ми е еднакво гадно както на празниците, така и през делниците!

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Свалих си аватара ти ))))))))))
    Мноу як )))))))))))0

По темата - въпроса не е до сухото
    Последната ми приятелка беше нимфоманка и основната причина да се разделим беше, че е нимфоманка.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Мега фен Аватара на babity
    под сухото имах предвид не, че нямате кво да ебете, ами тва, че поввечето приятели карат празниците си само с половинката примерно и вие като нямате и се сдухвате и ви идва нанагорно...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И аз съм така..

Животът е адът описан в Библията!

Какво да кажа - почти винаги съм била така - гаджета бол, ама като няма празници. Един пич даже не дойде на рождения ми ден. Особено по Нова година, рождения ми ден и Свети Валентин никога не съм имала. Т.е. от декември до февруари. Да, кофти е, но се свиква. Всъщност, вече ми е все едно, защото рождения ден празнувам с приятели, на Трифон Зарезан ходя да се напивам, а Нова година - с нашите.
    Ти знаеш може би по-добре от мене, че начина за справяне с положението е единствен - гледаш да не се притесняваш много и се надяваш, че за в бъдеще ще се случват и по-хубави неща.
    Весели празници.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да го мислиш...няма да ти стане по-добре.Забавлявай се и се опитай да компенсираш липсата на момиче, като си се виждаш с приятелите.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Аз пък мисла различно цяла година момичета пффф да му пусне на човек. На празниците без тях напий се кат хората и си изкарай весело за кво са ти момичета...

Аз пък предпочитам на Коледа да няма с кой да се гушкам, а през останалото време от годината да имам

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма смисъл да го мислиш...няма да ти стане по-добре.Забавлявай се и се опитай да компенсираш липсата на момиче, като си се виждаш с приятелите.

edno e da si s priqtelite si a syvesm dr da ima 4ovek do tem... :P

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    не се беспокой аз съм така целогодишно мисля че няма смисъл да ти казвам ще си намериш някоя дърата бърата ти си знаеш
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си