.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Засега незнам може да съм със класа ми (Дано така да стане) А може да сам с братовчедите си пак някаде навън а най-лошото е че може и да съм си вкъщи
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Ами аз и наще ще сме на хижа с още 6-7 семейства,но към 10-11 се омитам с компанията ... Отивам за благоприличието,така се разбрах с наще :P
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Не се знае още,ама сиг с майка ми в нас с бутилката Цялата тайфа ще са,само аз не
    ...

Еми ще съм с майка, тати и някакви техни приятели в ресторанта в хотела, който е на 1 минута път от блока ми Щяхме да сме 2-те с една моя приятелка у тях, ама не ми дадоха

Ще съм у един приятел заедно с още 3-4 шматки , ама може и техните да са там ( дано ги нема )...

23423432

ми .. у дома ... ще ме убираш ли :P

Аз вече получих едно предложение,но сега съм скарана с тати и ме е страх да не би да не ме пусне.Ако стане така явно ще си тъпея в къщи
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

На Нова година ще съм с приятели на заведение. Не виждам нищо лошо да си вкъщи с родителите си. Има време да прекарваш празника и по кръчми, по хижи и в домовете на приятелите си. Погледни по-ведро на нещата- имаш си дом, семейство, което се е погрижило да имаш обилна трапеза, близки хора... има хора, които нямат това

Много съм ЗА

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Някъде с милото.. ама ще видим къде.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ами получих 3-4 предложения и първо мислих с приятеля ми,но се отказах (колкото и да не искам),защото там ще са доста хора,а аз познавам само 4-5 и то все негови приятели и мисля,че ще ми е доста тъпо За това решихме да се съберем с няколко приятели и така...Всеки със свойте

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

вкъщи...от няколко години все си празнуваме с други семейства на една хужа , но тази година няма да се получи заради уроците ми Е дано да бъде яко
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Не се оплаквайте-аз съм най-зле-Вместо мене да ме забавляват,аз съм от програма и трябва да търча като луда в 3,4 заведения за да забавлявам разни чужденци.Абе,я кажете струва ли си и за колко пари бихте зарязали НГ за такова нещо???

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    На планина в хижа супер якооооооооооооооооооо

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от I`m-Just-A-Kid
    Ами получих 3-4 предложения и първо мислих с приятеля ми,но се отказах (колкото и да не искам),защото там ще са доста хора,а аз познавам само 4-5 и то все негови приятели и мисля,че ще ми е доста тъпо За това решихме да се съберем с няколко приятели и така...Всеки със свойте
    И моето положение е такова, само дето аз ще си бъда с приятеля ми и неговите... (=

В нас... супер тъпо! Дано има някой да ми прави компания по скайп ...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Аз - у нас. Ще гледам да се държа добре, зщото за малко да не остана сама на връх НГ и наще изтърскиха, че ще остават заради мен. Да им имам жеста Както и да е, плановете ми бяха прецакани Но не съжалявам много. У нас си е най-добре
    Memento moriendum esse!

Голям фен
    Град
    sofia
    we to se e vidqlo 4e 6te si pravime kompaniq po skype-to....i 6e zqpane nekvi filmi..kajete ponq nqkoi interesen
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен
    offf,mani..i az se prisyedinqvam kym precakanite ,deto shte si sedqt vkyshti..shte gledam Novogodishnata programa..vikam i az da se napiq i da si legna da se naspq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си