- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Къде ще сте на Нова Година....ммм или в къщиии :)
Засега незнам може да съм със класа ми (Дано така да стане) А може да сам с братовчедите си пак някаде навън а най-лошото е че може и да съм си вкъщи
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
Ами аз и наще ще сме на хижа с още 6-7 семейства,но към 10-11 се омитам с компанията ... Отивам за благоприличието,така се разбрах с наще :P
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Не се знае още,ама сиг с майка ми в нас с бутилката![]()
![]()
![]()
Цялата тайфа ще са,само аз не
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Еми ще съм с майка, тати и някакви техни приятели в ресторанта в хотела, който е на 1 минута път от блока миЩяхме да сме 2-те с една моя приятелка у тях, ама не ми дадоха
![]()
![]()
![]()
Ще съм у един приятел заедно с още 3-4 шматки , ама може и техните да са там ( дано ги нема )...
ми .. у дома ... ще ме убираш ли :P
Аз вече получих едно предложение,но сега съм скарана с тати и ме е страх да не би да не ме пусне.Ако стане така явно ще си тъпея в къщи![]()
![]()
![]()
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
На Нова година ще съм с приятели на заведение. Не виждам нищо лошо да си вкъщи с родителите си. Има време да прекарваш празника и по кръчми, по хижи и в домовете на приятелите си. Погледни по-ведро на нещата- имаш си дом, семейство, което се е погрижило да имаш обилна трапеза, близки хора... има хора, които нямат това![]()
Много съм ЗА
Ами получих 3-4 предложения и първо мислих с приятеля ми,но се отказах (колкото и да не искам),защото там ще са доста хора,а аз познавам само 4-5 и то все негови приятели и мисля,че ще ми е доста тъпоЗа това решихме да се съберем с няколко приятели и така...Всеки със свойте
![]()
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
вкъщи...от няколко години все си празнуваме с други семейства на една хужа , но тази година няма да се получи заради уроците миЕ дано да бъде яко
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
На планина в хижа супер якооооооооооооооооооо![]()
И моето положение е такова, само дето аз ще си бъда с приятеля ми и неговите... (=Първоначално написано от I`m-Just-A-Kid
В нас... супер тъпо! Дано има някой да ми прави компания по скайп ...
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Аз - у нас. Ще гледам да се държа добре, зщото за малко да не остана сама на връх НГ и наще изтърскиха, че ще остават заради мен. Да им имам жестаКакто и да е, плановете ми бяха прецакани
Но не съжалявам много. У нас си е най-добре
![]()
Memento moriendum esse!
we to se e vidqlo 4e 6te si pravime kompaniq po skype-to....i 6e zqpane nekvi filmi..kajete ponq nqkoi interesen![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
offf,mani..i az se prisyedinqvam kym precakanite ,deto shte si sedqt vkyshti..shte gledam Novogodishnata programa..vikam i az da se napiq i da si legna da se naspq...![]()
![]()
![]()