- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа за Н.Г
дайте предложения за прически за Н.Г. :P някоя по лесничка![]()
![]()
![]()
ami az li4no smqtam da si nakardq kosata s ma6a![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Az smqtam da sym si sys standartnata pricheska... :P
Аz o6te ne sam re6ila ,no nai-veroqtno sas izpravena kosa i topirana.vinagi stava i nqma na4in za proval mak4e mi se izka ne6to po razli4no .. se pak 6te vidim.Drug na4in po koito si pravq kosata e nakadreni krai6tata s roko i v koreite topirana...![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Ъ .. колебая се между изправена,горе с обем, или нещо с дифузер за обемни къдрици.. M .. не знам, фризьорката да му мисли ...както винаги![]()
Smile!?
to i az taka i malko obem v koreniteПървоначално написано от KpucuTo0o92
![]()
Аз ще си я правя на ролки без бритона и ще си сложа една диадемка,която да пределя косата от бритона и става мн кукленско![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
Ще я накъдря с маша.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
![]()
Се едно ше остане нещо от тъпата ти прическа...пхаха...
И кво изобщо сте се филмирали с тая Нова година...се едно кой знае кво ше стане...ебаго...
Много зависи каква ти е косата, и каква промяна искаш специално за вечерта. Ако ти е права, можеш да я направиш идеално права с преса, да е топираш и да й предадеш обем по този начин, да и впръскаш малко от ония шипенца сребрист брокат или друг някакъв цвят, може да и сложиш диадема, да я накъдриш с преса, с ролки. Добър вариант е, и дифузера. Ако ти е чуплива, може да я понакъдриш с ролки, или ако си е къдрава просто да оформиш с пяна. Може да смениш цвета, да си нправиш кичури. Вариянти много- зависи какъв ефект искаш да постигнеш.![]()
нали и аз туи викам я по един анцунг и вързана коса и готовоПървоначално написано от Madness
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
и аз и азззззПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Аз мисля да се вържа на кок и да оставя няколко малки кичурчета,които да сплета на тънки плитки.Например първите две.
Аз пък ще се напрая на рибена кост![]()
![]()
тамън ми порасна косата
![]()
пффффффф, ако не ме домързи може да се поизправя като хората...ако ме домързи събирам най-горните с шнола и дотам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мии ддз ако не ме хване мързела сигурно първо ще си топирам косата после ще се вържа на 2 плитки или опашки :P
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Нямам коса за опашкаПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Кво да прайш...
xaxa опс сру не помислих за тебе тогава 6те мине6 и без при4ескаПървоначално написано от Madness
No matter where you go, there they are...
Аз може да се накъдря..
Или да я пооправя с лак за коса![]()
eeee bravo i az 6te sym takaПървоначално написано от Dilian4enceto
6te byde interesno ad se zase4em... 6te se poznaem ..po pri4eskite
![]()
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Аз искам да е нещо ново в смисъл такъв нещо с което приятелите ми не са ме виждали до сега.Мисля,мисля и не мога да измисля....
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?