.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не може да ми се забелва?

Пичове кво ще стане ако правя секс и ми се забелва на половина поради просташката ми история да си сложа витамин е.Нещо като парафина но се маха след 6месеца до година.Може ли да ми се прижули нещо??

Къде отиваш ти, може би?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Варна
    Какво си си сложил ? Какво ?

ами маслен витамин е.Същия ефект като парафина само ,че е за околко 6 месеца и се маха. И мн дебела ми стана кожата и може само на половина да се забелва.Повече никога такива глупости.Правих го на сляпо.Едно момче пострада доста получи остро вазпаление фимоза и парафимоза. Та ще ми стане ли нещи ако си правя секс с наполовина забелен и с презерватив.

Град
    Варна
    Как можеш да си слагаш такива глупости по може би най-важния ти орган след сърцето ?? Кой ти го каза това безумие? Явно много си мразиш пишката , щом я подлагаш на такова нещо. Ти знаеш ли кви необратими последствия може да има? И къде си тръгнал секс да правиш?!?!? Преди да идеш където и да било, трябва да идеш на уролог, задължително. Там той ще ти каже за какво става въпрос. Но не си прави друг път подобни, нелепи експерименти със себе си.

Естетсвено че няма взех си поука.. Която ще помня цял живот.Ние си сложихме четери човека.При едно от момчетата много се обарка.Остра инфекция,фимоза и парафимоза.Изписаха му хапчета и мазила аз още не сум ходил на лекар.

още като прочетох първата тема си знаех че ще стане нещо такова!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Варна
    Ами утре това да ти е първата работаче да не стане по-зле. Не е толкова страшно, колкото си мислиш, ако не си ходил преди това. Даже ще ти бъде полезно за вбъдеще, защото ще можеш да се консултираш с него по много въпроси, той ще ти даде най-компетентните отговори. Успех !

П.П. Кой ви я каза тая глупост?

Цитирай Първоначално написано от Raliva
    Ами утре това да ти е първата работаче да не стане по-зле. Не е толкова страшно, колкото си мислиш, ако не си ходил преди това. Даже ще ти бъде полезно за вбъдеще, защото ще можеш да се консултираш с него по много въпроси, той ще ти даде най-компетентните отговори. Успех !

П.П. Кой ви я каза тая глупост?
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си