- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много ми е гадно! плсс някой да помогне
Та значи харесвам си едно момче от мн дълго време, даже не харесвам ами направо съм влюбена в него! отначало си писахме по скайп, той е от мойто даскало на мойте години, просто в съседен клас! после изведнъж спряхме лятото и после аз няколко пъти му писах но той не отговаряше и аз мноо се разстроих! спрях да му пиша и така до скоро! една приятелка ми предложи да му пиша от един неин скайп, като се представя за друго момиче! писах му и се представих за момиче което има неговитв интереси(бях научила мн неща за него и ги използвах), той мн си говореше с мен, казваше ми че мн ме харесва(дадох снимка на др момиче), каза че не може да повярва колко мн си приличаме, аз напълно бях себе си,разказвах му толкова мн неща и все повече се влюбвах в него, но и го засичам по коридорите и той все ме гледа в очите! и на мен ми иде да го прегърна силно, ама не мога(лошото е че и здрасти не ми казва)! искамда му кажа че аз съм тя от скайпа, но не мога, страх ме е! като го питамв скайп харесва ли си некоя позната та да му дам съвет, той казва че харесва мен! ама аз му дадох чужди снимки(не че съм по-грозна от момичето от снимката) но все пак всеки си има рзличен вкус! той по скайп все ми казва че ще дойде до моя измислен град да ме види или ме кара да ходя при него! вече се плаша да не дойде наистина! кажете ми какво да правя- не издържам вече! опитах се да го забравя но не мога! веднъш бяхме в компютърен кабинет аз мои и негови приятели и госпожата ме накара да прочета нещо , ама аз не видях там едно нещо мн добре и той каза "и неграмотна си даже" мн мъчни ми стана, после се мсееше и ми идеше да се разплача! помогнете плссс ако сте прочели тва дайте съвет!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!