Edna priqtelka spodeli s men 4e ima dosta mom4eta koito kato se vlubqt ii izglejdat malko sme6ni ... za6toto stavat edni nejni, mili, galiovni pove4e ot momi4eto sigurno, razmekvat se malko, jenstveni edva li ne noo samo kum polovinkata si (ne 4e imam protiv) no kato mi kaza tova i samo se oglejdahme za dvoiki i si se posmihvahme (znam 4e e kofti taka, i 4e te si pravqt kefa dvoikata)... A ina4e edno nevlubeno mom4e v pove4eto slu4ai e po grubi4ko..abe ne e taka kakto kogato e vlubeno. Razbirase tuk 6te kaja 4e tova e prosto na6 razgovor nad koito az se zamislih, ina4e predi izob6to ne mi e pravelo vpe4atlenie i ne 4e imam protiv i oprekvam vlubenite Vie zabelqzvali li ste kak edno mom4e se promenq kogato e s lubimata . V drug razgovor puk mi kazaha 4e zaradi takiva raboti jenite stavali materialistki...
P.S. Tazi temi4ka e mojebi ne tolkova za komentarite, kolkoto do ideqta za vlubenite mom4eta... iiii az li4no nqmam protiv tezi mom4eta
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!