.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Моля за малко идейки :)

Така.....ами начи аз искам да купя на моя приятел за коледа бонбони Мерси и още нещо....но това " още нещо " немога да го измисля и ще ви помоля ако можете да ми дадете някоя идейка Мерси предварително

Може някоя фигурка - ангелче, елхичка или от тези животинките от минерали.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Или пък някоя от онези малките книжки "за любовта" "за приятелството" "за целувките".. доста са.
    Знам, че рамка е банално, но хубава рамка с ваша снимка е много хубав спомен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

аз му подарих рамка за рд-то му а иначе и аз си мислех за тия книжки

Тей де давайте още идейки

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Бельо :P

Ne6to stebarno,ako nosi srebro!Moje i da se porazhodi6 do centura i da poru4a6 da mu grafirat 1 tabelka s tvoeto ime ! Moje,moje.....moje da mu podari6 nqkakuv suvenir ili plu6ena igra4ka ! A!!! I 1 dr ideq-moje da se suble4e6 po pra6ki ili napravo 4isto gola,zaduljitelno s koledna 6ap4ica i si slaga6 i 1 4ervena pandelka i mu se podnasq6 mn 6te e dovolen !

Мда - или с червени прашки и панделка на кръста.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

az sam fenka na ogromnite igrachki....kolkoto i klishirano da zvuchi she se poizrasish malko poveche s finansite,ama az ti predlagam 1 ogromen mechok sas edna koledna shapka(koqto shte kupish otdelno de ako ne namerish mechok sas shapka) .. kupi i edna ranica na mechoka,v koqto da slojish bonbonite + edna vasha obshta snimka v ramka .... az za tova se setih dano ti pomogna
    It would be good if people knew what could happen,before they make a choise..but it's not like that...I want to tell you about angels,but I haven't got time.I got time for 1 thing only-YOU ARE IT [!]

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ам аз имам една идея,която съм я прилагала на най-добрия ми приятел и мисля,че е много хубава и оригинална...както имаш кутията бонбони Мерси,напиши с маркер,всички онези неща,за които си му благодарна,с едно мерси пред всчко едно от тях..гарантирам те,че това ще го трогне много повече от плюшена играчка или чорапки.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^това е яко, правила съм същото на панделката на един подарък
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

- Бутилка червено вино
    - Белезници

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ама какво толкова им намирате на тея белезници, не мога да разбера?.. Вчера ми предложиха да взема същото за една приятелка..
    Според мен, тъй като е Коледа, можеш да му вземеш нещо, свързано с тази тема. Интересен подарък е тениска и щампована на нея снимка на вас двамата. Естествено, не просто някаква снимка, ами използвай въображението си да я поукрасиш Това може да бъде като втори подарък, а за трети подкрепям просто^тя^ф - виното .
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Най-добре е бльото ! Защото момчетата книги не четат , не събират разни фигурки и т.н. а това за плюшените играчки е направо абсурдно ! Само идеята на RAWRRR е нормална

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ето и снимков материал,към моето предложение..
    http://i1.tinypic.com/8al9y10.jpg
    Не се чете много,което съм написала,но не ви и трябва..
    Въпроса е че е нещо по-скоро сантиментално,отколкото материално и аз си мисля,че е по-съобразителният вариант за подарък,понеже ако тръгнеш да купуваш на някой нещо материално,винаги има възможността да не му хареса..

Както например,някой беше предложил бельо..ами аз ако съм момче,няма да се изкефя,ако гаджето ми подари памучни,бели слипове..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си