- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- той не си вдига капака на тоалетната чиния..
да бе хора направо съм отвратена ... приятеля ми не си вдига капака на тоалетната чиния когато ходи да пишка... отива той.. след него аз и гледам капки по чинията егати ужаса .. в тях също съм забелязала че капака е свален ... момчета вие не го ли вдигате??? а момичета вие както мислите по въпроса? кажете ми как да му кажа/намекна ?
КАЖИ ГО НАПРАВО.
Иначе да, не е приятно, но чак отвратително...ти не му ли правиш свирки? Сигурна ли си, че си го мие преди това?
hah est 4e mu pravq svirki ... no mi e gnusno 4e piknqta mu e po toaletnata 4iniq a az trqbva da sqdam varhu neq..
Просто се упражнява човека. Зима е - трябва да може да си изписва името в снега!
П.П. Не вдига седалото, или капака? Ако е капака - лошо. Дано не му се наложи по голяма нужда.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
Стига си чела космополитан, не е болка за умиране, хората са измислили всякакви материали, които биха ти свършили работа![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
sedaloto... ok imam salfetki ama da mu triq rabotite kato moje i da si e 4isto samo s 1 vdigane ..
Кво толкова - урината е стерилна и има добро антисептично действие...![]()
А що примерно да не си седи вдигната по дифолт и ти да си я сваляш когато ти трябва? Кой е казал, че трябва на жените да им е по-удобното??
Saatana vittu perkele hate crew!
Купете си тоалетна с клекало. По-полезно е!
Grumpy old madman
of въпроса не е дали ще се вдига или сваля ... тва ако те марзи да направиш за какво говорим... просто идеята ми е че когато идва в нас и попринцип е свалено защото сме аз и майка ми ... баща ми си е вкъщи рядко .. от което следва че почти постоянно е свалено ..
Ама тя си е права.В крайна сметка ако той си е у тях да прави каквото си иска,обаче като е на друго място да се съобразява малко.
Кажи му го направо..толкова ли е трудно?
What you give is what you get!
\Първоначално написано от Desi_etnies
/
(: BuDi KrAsIvA Za PrIqTeLiTe I DvOiNo Po KrAsIvA Za VrAgOvEtE Si (:
хаха,и на мен първата ми асоциация,съдейки по нейните думи,е че е върла читателка на Космо,или почитателка на "Секса и градът" .Първоначално написано от Boot
![]()
иначе..авторката трябва да свиква..не само с това ,ами и да пере чорапите и мръсните гащи на мъжа си..все пак това е България,жените предпочитат да са домакини,отколкото кариеристки.
Щом си домакиня,трябва да се примиряваш с всички глупости,които прави мъжа ти.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз пък винаги го вдигам..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^^ ..ако кажеш,че можеш да правиш палачинки,и да рецитираш френска поезия,ще те призная за робот и ще те поканя да се ожениш за мен.
Dwight D. Eisenhower
мога да правя палачинки, салата и пържени картофи
а френския е педалски език и ми е много противен
:>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ее жалко..хвърлила съм око на Верлен (който е френски поет,гей).
Искам някой на ушенце да ми рецитира негови стихове..
Не съм много сигурна,че английският е по-малко педерастки език от френския,но нищо..все пак и английската литература си има своите хомосексуалисти :Шекспир , Оскар Уайлд ..и др.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
аз мога..![]()
Собственост на Canis_Dirus
RAWRRR, ти как реши, че Шекспир е гей? за него не са знае, дали е действителна историческа личност, или не. Ама Уайлд е той си е жив педераст!
Верлен си е гей - имал сие джиджи-биджи с Рембьо, ама то абсента не прощава. Но теб възбужда ли те да ти рецитират неговата поезия? Доста от нещата му са "шокиращи". Трупове, мърша, упадък...
Grumpy old madman
abe spored men nai-dobre si vzemete otdelni toaletni 4inii i 6e re6ite problema![]()
Толкова ли ти е проблем да вземеш тоалетна хартия/книжна салфета и да го избършеш?![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?