- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път... без презерватив
На скоро сприятеля ми го направихме за пръв пъ т и от тогава сме го правили 3 пъти и все с презерватив , но вторя и третия път з аоколо инутка сме го рпавили без , но съм напълно сигурна , че не бях в уволация , защтоо беше преди няколко дни а днес трябва да ми дойде. Та конкретно има ли шанс да е станала беля или е просто защтоо ми е било за пръв път , защтоо сум чувала че така се получава.
Пс. да доуточно и 3-те пъти той не е свършвал.
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
100% е станала белята. Честито на печелившите. Почвай да плетеш чорапки.
A moje i triznaci !Първоначално написано от SilverAngel
![]()
Не ги слушай-нищо ти няма. Просто е абсурд!
хахаха
споко няма да ти стане нищо
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
absurd da si bremenna!!!
може да се забременее от предеякулационната течност,обаче съм чела че при някой момичета след първия път се променя цикъла.споко едва ли е станало нещо
Не можело, било апсурд.. хах как пък не!
Може, дори и вероятността да е малка. Дори и в цикъл можеш да забременееш, скоро се откри, че жената може да... (тука превърнете овулацията в глагол) няколко пъти месечно!
spoks i poveche ne pravi neshta , za koito shte treperish 1 mesec do sledvashtiq cikyl![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Много ясно, че жената овулира повече от 1 път месечно. повечето жени имат цикъл по-малък от 30-31 дни, колкото е месеца и може да се случат 2 овулации за месеца. Но в рамките на 1 менструален цикъл има само 1 овулация.
moje i da e stanal gaf no veroqtnostta e malkaspoko
![]()