Имам нужда от съвет, защото съм много объркана... Ходя с 1но момче от доста време, страшно го обичам, до сега ми е изневерявал 1н път - преди около 6,5 месеца и го беше скрил от мен и ме лъжеше, докато случайно не го видях на 1на снимка как танцува с една (беше изтрил вс снимки, на които танцува с момиче, но явно тази му бе обягнала..) та мн ме нарани тогава, издразни ме и това, че бе предупредил вс дето са ходили на тоя рожден ден да не ми казват.. Днес трябваше да направим година и 6 месеца откакто ходим.. та снощи той излиза с неговите приятели, а аз с мойте (не сме от 1на компания..) и го бях помолила да се видим малко преди 12, за да посрещнем днешния ден заедно, а не направо в дискотеката след това.. е той не иска и остана с онея..а ми прати само някакъв смс там да ми честити(ест имаше и някфи пожелания...), та тръгнахме към диското с мойте приятели, но си бях забравила личната карта, та ходих до нас, междувременно той отишъл в дискотеката с приятелите си и ми звъня да ме пита къде съм, но аз му казах, че не го интересува..взех си картата и се върнах в диското, а той вече беше пиян (попринцип бяхме говорили с него че мразя пияни хора, понеже имам мн лоши спомени от детството...), почувствах се много наранена и му казах че не искам да го виждам, после му пратих смс, че една връзка не може да приключи в дискотеката(особено ако е от толкова време) и че трябва да се видим, за да поговорим... та днес ще се видим...(бтв той ми е от класа..) той ще иска да останем заедно, но незнам дали трябва да загърбя себе си, за пореден път.. Моля ви, дайте ми съвет