.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Замислете се мацки

nqkoq ot vas ne se li e zamislqla otnosno tova 4e ve4e ako nqma6 super tqlo vsqka vtora macka moje da ti zeme gadjeto pod put i nad put na men o6te ne mi se e slu4valo slava bogu no zabelqzvam kakvo stava okolo men ne prava tazi tema za6toto iskam ne6to ot vas a za6toto karam mackite s gajeta da se zamislqt ako mn obi4at mom4eto si.Nz spored men kolkoto i da e te obi4a stava mn stra6no ako nqkoq Nicole Scherzinger mu se zavurti pred pogleda i go poiska ,tva e super zle no e fakt prosto trqbva da obru6tate pove4e vnimanie na tqloto si i da sportuvate nai ve4e!!!
    Vseki 4ovek,umira,no ne vseki jivee istinski!!!

abeeee tova e mnogo otnositelno zashtoto mnogo zavisi i ot momcheto...

Повече от фен
    То си зависи от момчето.А и ако тръгнеш с някой заради тялото не е ли малко повърхностно а?
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ако момчето обича момичето
    ако той знае че тя обича него
    каквито и супер мадами да го свалят - няма да се поддаде!
    незнам за други но с мен е така
    от 11 месеца сме заедно и не съм и изневерявал и нямам намерение да го правя!
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен Аватара на babity
    всеки вика относително е или моя няа го напрай ама едно 90% от тая сган (приятелите ви) ше ви зарежат заради някоя по - хубава...

Град
    bulgaria
    vsqko svqstno mom4e koeto si ima svqsna priqtelka s hubavo tqlo nikoga ne bi se poddal na takiva ismisleni kato onezi koito iskat da go otdelqt ot priqtelkata mu za6toto toi znae 4e tq e vsi4ko za nego dori da ne izglejda dobre pred drugite

Емм при мен няма как да стане по простата причина,че съм прекалено отракана за да ми се навърта някоя пача около гаджето..Обикновено има последствия.. Но иначе при много от случаите това е фактор за раздял...Обаче зависи най-вече от момчето и от това колко силна е връзката.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от babity
    всеки вика относително е или моя няа го напрай ама едно 90% от тая сган (приятелите ви) ше ви зарежат заради някоя по - хубава...
    Аз казвам,че никога няма да го направя и да тръгна с друга,ай кажи ми нещо де
    ПС:Тука зеха да си правят ташак с раздела,вече,не мислиш ли?
    ееее бе, казах 90% точно щото за теб се сетих!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И за какво е тази тема? "Момчетата са повърхностни мохльовци и ще ви зарежат заради първата манекенка пред очите им"?!?! Хайде стига. Наистина, егати голямата обич дето ще да е била, щом някой ще я зае*е на лека ръка... И кфо, трябва да ходя на фитнес, за да ме обича приятелят ми? Тоест, да си променя начина на живот, да си променя визията с надеждата, че затова ще ме обикне? Я стига, слез на земята! А и мога да ви кажа пък, че ако момчето наистина си заслужава, то тогава не би си позволило да те променя, да не говорим, че ще си държи на теб такава, каквато си, ако ще да си крукозъбел. За себе си мога да кажа, че не съм грозна, но не мога да кажа, че имам изумителна красота. И в същото време приятелят ми всекидневно ми повтаря колко съм хубава, колко ми се радва, когато ме погледне, колко му е хубаво с мен... За него знам, че ако ще Мис Вселена да му се изпречи, няма да я погледне, защото това е момче, вярно на приятелката си... Не конкретизирам точно себе си, просто го посочвам за пример за съвестно поведение. А тези, които търсят само да праснат някоя, много ясно, че ще спрат да ви "обичат" (слагам кавички, защото не само че е невярно, а и само по себе си звучи смешно) и ще хукнат след по-хубавото. Ами да, случва се и това в живота... Но пък моето мнение е, че за такива мършляци не трябва да се пилеят нерви. Не си заслужава.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от nestle
    abeeee tova e mnogo otnositelno zashtoto mnogo zavisi i ot momcheto...

Град
    Там, където е сърцето...
    Ем и да го мислиш тва и да не го мислиш ако стане... значи до себе си си имала повърхностен идиот, на когото не му е пукало за теб, а е бил с теб за да се фука че има яка мадама до себе си. Просто ако едно момче наистина изпитва чувства към дадено момиче, няма да позволи някоя си да му разваля връзката.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ем и да го мислиш тва и да не го мислиш ако стане... значи до себе си си имала повърхностен идиот...
    закво да е идиот? всеки иска най - доброто за себе си ако е намерил по - добро от теб защо да не те смени?

Град
    РЮАР
    50\50 са разпределенни... : )
    От една страна зависи от самото момче...а от друга от момичето...
    Са няма да Ви обеснявам за какво иде реч...вие сами ще се сетите...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    грозните да му мислят

Супер фен Аватара на fake
    ъмм, не. все едно да ме зареже, щото съм надебеляла ще се смея с глас, даже няма да имам време да ми е тъжно, щото би било прекалено жалко
    Boots and braces don't make racists!

si4ko zavisi ot mom4eto kolko darji na tova koeto ima do sebe si ..

Ако аз не съм с хубаво тяло и лице, защо просто не намери друга, а ще ходи с мен? Малко логика вложете в цялата работа.

Град
    Търново.... Велико Търново
    идиотска тема

Е аз като обръщам внимание на тялото,косата,лицето изобщо на всичко в мен и на това как изглеждам ....и пак се намират такива "кукли" ,които да запленят съзнанието на момичето ,което толкова много обичам Понякога даже се замислям ,че сигурно ще ми е много по-добре ако съм по закръглена и грозновата

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Е аз като обръщам внимание на тялото,косата,лицето изобщо на всичко в мен и на това как изглеждам ....и пак се намират такива "кукли" ,които да запленят съзнанието на момичето ,което толкова много обичам Понякога даже се замислям ,че сигурно ще ми е много по-добре ако съм по закръглена и грозновата
    много просто тоя не те обича .... нали тфа е ключа към любовта да познаваш един човек истински да знаеш неговите недостатъци и въпреки тфа да го обичаш

Град
    Цитирай Първоначално написано от bate bate
    kael prost si kato kuh pupe6
    ъм .... *care*

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    То си зависи от момчето.А и ако тръгнеш с някой заради тялото не е ли малко повърхностно а?
    Ne, ne e MALKO, a MNOGO povyrhnostno
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Абе аре стига с тая измислена пубертетска любов!В тоя форум бол-а хора е м/у 13 и 17-18 някъде.Тъпо е да се говори за любов на тая възраст "ако ти я обичаш,ако тя те обича"...Да харесваш и да обичаш не е едно и също

по темата:ни най-малко не ми пука дали някоя ше ми поиска гаджето.Ако той и се върже мн му здраве,единствения начин по който бих го посрещнала обратно е с бухалка в ръка.Такива постъпки са ми супер противни и са типични за 1 самозалъгващо се хлапе.А аз не обичам противни самозалъгващи се хлапета,така че дори няма и да си го искам обратно.
    А за тялото...ами никога не съм имала проблеми с него,така че по-скоро биха ме зарязали по др причина

Идеята е в тва да се харесваш ти,първо...
    А не да казваш,аз съм дебела,за тва ми го взеха....
    После идва другия момент...отрязва те заради друга.Хубаво,теглиш му една и точка...
    Кви са тия драми,колкото и да си хубава,винаги ще има по-хубава,по-добра в леглото,с по-големи цици,с по-яко дупе...

Град
    София
    А има и мн мъже,които не си падат по 'идеалните' кльощави тела
    Не си ли се замисляла над това
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си