- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Замислете се мацки
1во примера с Никол Шерзингер беше глупав,защото тя има солиден баджак(който е стегнат ...за което също се изискват тренировки).и 2ро да има нещо такова,за това с мом4етата и техните фантазийки.
за спорта най-ве4е съм съгласна.според мен той не e просто препоръ4ителен,а задължителен.аз преди 4 години бях 57 кг и бях 163 см,сега съм 47 кг и съм 170 висока,така 4е с воля си4ко се постига.да,тежки са хранителните режими и тренировките,но само докато свикнеш.после стават 4аст от ежедневието ти-казвам го от ли4ен опит.
Тя Никол Шерзингер умряла за моя шпакловчик![]()
![]()
![]()
Хахахахаха
хахахаха има нещо вярноПървоначално написано от hooliganka89
ако ме обича не би отишъл при друга дори и с перфектно тяло от мойто
OnLy God CaN Judge Me !
Абе, на т`ва обръщение "мацки" не му ли мина модата вече?![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ем не мисля,че е точно така.По-скоро ако самото момче не се чувста добре във връзката,тогава може да изневери с първата,която му се изпречи.НО мисля,че зависи и от момчето,защото ако е свестен ще търси това,което иска от половинката си,а не от някоя уличница.Щом е харесал момичето не мисля,че ще се повлияе чак толкова от килограмите и!
Just haters make me famous! εĭз
На мене не ми пука за тялото на моми4ето 4ак толкова...Вярно обръ6там внимание ,оба4е за мене характера е най-важен.. Незнам тия с мн яка външност в пове4ето слу4аи са КУРВИ!
--------------------------------------------------------
oLeee bOjEee![]()
a wE zlEee .. tVA 1vo na 1vo Ako mom4ety tE obi4A nqmA dA hlAtvA po Drugi nezAvisImo dALi e koQto i Da e bILa i S naI qkoTo tQlo .. kAktO i mOm4ety mOJE dA kAje sQ nqkAv pi4 dA i Se vrAntNE pREd poGleda s tQlotO na cHristiAno ronAldo i Q iZgubIh!!!. tVA e TaPo!aZ si Go oBi4Am nEzavisImo oT kWitu i dA e biLo nEshtA a nAi mAlkoTo tQlotO!(kaktO i oBratnO!) Se pAK tVA .. a We kO DA kAja Aku mU vQrvasH i Ako gO poznAvaSh niKOga nQma dA go kajish Tva .. sE pak aKo 4OvekA do TEb e iStinskI nQma dA haREsva tQlotO ti A vAtrEshnoTstA ti !
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Наистина зависи от момчето. Но ако наистина някоя по сексапилна му се завърти и му се полигави може да зареже гадже, с коет ходи примерно от 1-2 седмици - айде най мн месец. Ама да зареже гадже с коет връзката му е съвсем сериозна...
Зависи от момчето. Ако то е влюбено истински в теб и имате сериозна връзка, няма да иска никоя друга, независимо колко е хубава. Все пак външния вид не е всичко.
Ем.. не мисля че някоя би ми го отнела.. Било то да има Памелови гърди или супер яко дупе.. Е .. много пъти съм му хващала погледите, но кой ти не гледа хубавото.. За това са дадени очите..
Те така де.. не мисля че някоя ще ми го земе![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
kato se zamislq... da momchetata det se vika obi4at s o4ite... moje i da se poddade... ama nali se seshtash che ako ostane bez teb she strada mnogo poveche otkolkoto bi stradal za neq... vseki pravi greshki, vajnoto e da gi osuznava i da ne gi povtarqa moje bi tochno kogato ste pred skusvane zaradi treti 4ovek razbirate kolko mnogo se obi4ate.... (think) ne znam... imashe edno spomenche... edva kogato neshto si otide edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mn to ti lipsva i zapochvash da tujish... malko staro no az vinagi sum go haresvala i sum osuznala che e vqrno
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Па кво лошо няма. Нали искаме най-добрия ген за децата. Няма да взема неква дебела с очила ако ще и 2-ра Дева Мария да е.