С моя приятел сме от доста време зедно,имаме доста дълга история,много хубави и лоши моменти .. Той е всичко за което до сега съм мечтала,най-добрия,най-хубавия,най-милия който някога съм срещала ..момче което наистина ме обича и съм сигурна в него..но ето че когато го получих и всичко беше перфектно мен започнаха да ме влекат други момчета..лошите момчета,забранените плодове..и започнах да си пиша с един негов приятел..и така стана,че с него започнахме да се сваляме (той е от друг град)..едно друго..и накрая гаджето ми прочете всичко и разбра ..и ми каза че късаме..проблема е,че не знам какво искам..не знам дали го обичам..не знам дали искам да съм с него..той е просто част от ежедневието ми в което съм свикнала,че трябва да се видя с него всеки ден,че трябва да съм с него всяко междучасие примерно да отбия номера..така е не само според мен а и според хората с които съм всеки ден..страх ме е да оставя нещата така и да го оставя да си тръгне защото съм почти сигурна че няма да намеря друго момче което да ме обича толкова,или поне до сега не съм срещала такова момче което да ме обича толкова и да съм до болка сигурна в чувствата му..знам че има още много момчета с които ще се сблъскам,но ме е страх ...просто ме е страх какво ще последва,страх ме е след месец два дали ще стане така че да се обърнат нещата че аз да страдам 3но повече по загубената любов..не знам какво да правя..страшно съм объркана .........