Into the great wide open... Under the sky so blue...
И за какво е тази тема? "Момчетата са повърхностни мохльовци и ще ви зарежат заради първата манекенка пред очите им"?!?! Хайде стига. Наистина, егати голямата обич дето ще да е била, щом някой ще я зае*е на лека ръка... И кфо, трябва да ходя на фитнес, за да ме обича приятелят ми? Тоест, да си променя начина на живот, да си променя визията с надеждата, че затова ще ме обикне? Я стига, слез на земята! А и мога да ви кажа пък, че ако момчето наистина си заслужава, то тогава не би си позволило да те променя, да не говорим, че ще си държи на теб такава, каквато си, ако ще да си крукозъбел. За себе си мога да кажа, че не съм грозна, но не мога да кажа, че имам изумителна красота. И в същото време приятелят ми всекидневно ми повтаря колко съм хубава, колко ми се радва, когато ме погледне, колко му е хубаво с мен... За него знам, че ако ще Мис Вселена да му се изпречи, няма да я погледне, защото това е момче, вярно на приятелката си... Не конкретизирам точно себе си, просто го посочвам за пример за съвестно поведение. А тези, които търсят само да праснат някоя, много ясно, че ще спрат да ви "обичат" (слагам кавички, защото не само че е невярно, а и само по себе си звучи смешно) и ще хукнат след по-хубавото. Ами да, случва се и това в живота... Но пък моето мнение е, че за такива мършляци не трябва да се пилеят нерви. Не си заслужава.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"